kocht Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Ahoj bando,dneska by jsme to tu meli malinko rzhebat uz taky ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Ahoj bando,dneska by jsme to tu meli malinko rzhebat uz taky ne? no nevim nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Brýýýý déééén... Kaféééé...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Brýýýý déééén... Kaféééé...??? ahoj Lubo s dovolenim bych si jedno dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 ahoj Lubo s dovolenim bych si jedno dal Zdar jak Neratovice, už se to nesééé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 ahoj Lubo s dovolenim bych si jedno dal Zdar jak Neratovice, už se to nesééé... ze dekujeme panovi...jak se mame?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 ze dekujeme panovi...jak se mame?? Není zač... Dnes se máme výborně, zítra se budeme mít špatně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 ze dekujeme panovi...jak se mame?? Není zač... Dnes se máme výborně, zítra se budeme mít špatně... tak ze dnes volno?? ja se mam ted porad tak nejak stejne a nevim jestli to je dobre nebo ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 tak ze dnes volno??ja se mam ted porad tak nejak stejne a nevim jestli to je dobre nebo ne Jj, dnes jsem se nedostavil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 tak ze dnes volno??ja se mam ted porad tak nejak stejne a nevim jestli to je dobre nebo ne Jj, dnes jsem se nedostavil... to delas dobre... moc fajn fotos v podpisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 to delas dobre...moc fajn fotos v podpisu Si myslím... Thanx pane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Si myslím... Thanx pane... tak budu muset nejaky fotos poridit... spidi plasty v motoru udelat asi do barvy vozu co?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 ty voe,tady fakt nekdo je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 spidi plasty v motoru udelat asi do barvy vozu co?? No já je každopádně budu dávat do barvy vozu. U Tebe by možná ta krémová nebyla špatná, ale asi bych je dal fakt do barvy vozu, bude to uhlazenější a ty pochromovaný díly více vyniknou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 No já je každopádně budu dávat do barvy vozu. U Tebe by možná ta krémová nebyla špatná, ale asi bych je dal fakt do barvy vozu, bude to uhlazenější a ty pochromovaný díly více vyniknou... no prave to jsem si myslel...a kremove era uz bude asi pase si myslim... asi to pujde do barvy a hotovo a ten chrom v tom by nemusel byt spatny...jen uz asi 3 tydny cekam na 3 veci a porad nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Brý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 no prave to jsem si myslel...a kremove era uz bude asi pase si myslim... Asi tak nějak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Brý den Zdar jak Mladá Boleslav pane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Brý den Zdar jak Mladá Boleslav pane... V poho, vcelku nic nového. Co v Brno? Nebo snad DE? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 no prave to jsem si myslel...a kremove era uz bude asi pase si myslim... Asi tak nějak... jj letos pofrci asi vse v barve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 V poho, vcelku nic nového. Co v Brno? Nebo snad DE? DE až morgen... Jinak na pohodu, už mám složenej podvozek, teď ještě nějakej dobrák, kterej ho strčí pod auto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 A me jeste nikdo ani nepozdravil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 V poho, vcelku nic nového. Co v Brno? Nebo snad DE? DE až morgen... Jinak na pohodu, už mám složenej podvozek, teď ještě nějakej dobrák, kterej ho strčí pod auto... A pak bude jako na obrázku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 jj letos pofrci asi vse v barve Jj, to bylo viděl v lednu ve Vídni na tuningshow... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 A me jeste nikdo ani nepozdravil Jsem tě dole neviděl - ZDAR MARŤAS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky