BLACK MOLLY Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 dobré odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Ahoj Hosi.Mohli byste mi nekdo zjsitit nejake a podrobnejsi info o tomto aute ?Ma to byt dovezene z Nemecka TMBGP21U532665234 Veskere info muzete posilat na mail ma.ros@seznam.cz Co rikate na vozy z Iatlie? diky mooc Ahoj, k tomu VINku: bylo to pojištěné u pojišťovny DAS a k vozům z Iatlie Ti nemůžu napsat nic, bo z Iatlie jsem nikdy nic nedovezl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 dobrý večer všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 dobrý večer všem Ahoj a hodně nadoj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 dojil jsem celej vejkend a vydojil jsem z A/C climatronik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 pekna prace,to jsi hezky dojil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Jedu pro pivo, za 10 minut jsem zpět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Jedu pro pivo, za 10 minut jsem zpět... abys nejel jak kámoš jel z tahu a asi ve 150 urazil v centru sloup veřej. osvětlení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 abys nejel jak kámošjel z tahu a asi ve 150 urazil v centru sloup veřej. osvětlení Už su tadýýk, já nejezdím z tahu, ale v tahu, to je rozdíl... Ti co jezdí z tahu končí takhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 je,co je to za auto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 je,co je to za auto? Tmavě modrá okta, to bude asi kochtičenkova... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 ČAU KOCHTÍKU I TOBĚ SPIDI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 ČAU KOCHTÍKU I TOBĚ SPIDI Zdravíčko Peťo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 ČAU KOCHTÍKU I TOBĚ SPIDI Zdravíčko Peťo... zdravíčko bych potřeboval.dnes jsem vyndal motor z liazky a zítra dávám z5.vše venku.mám dost,ale zítra odpo už musím mazat.zkurvenej kapitalismus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 jdu něco zobnout.tak zatím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Ahoj Hosi.Mohli byste mi nekdo zjsitit nejake a podrobnejsi info o tomto aute ?Ma to byt dovezene z Nemecka TMBGP21U532665234 Veskere info muzete posilat na mail ma.ros@seznam.cz Co rikate na vozy z Iatlie? diky mooc Ahoj, k tomu VINku: bylo to pojištěné u pojišťovny DAS a k vozům z Iatlie Ti nemůžu napsat nic, bo z Iatlie jsem nikdy nic nedovezl... diky,a znamena to neco ? Mohl bys zjistit zda to bylo pojistene v nemecku ? Ja mysle vseobcne jaky mate nazor na auta z Italie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 diky,a znamena to neco ? Mohl bys zjistit zda to bylo pojistene v nemecku ?Ja mysle vseobcne jaky mate nazor na auta z Italie. Znamená to že to bylo pojištěný u DASu, mám to napsat ještě potřetí...? Všeobecnej názor na co ? Na Fiat, Lancii, Alfu Romeo, Ferrari, Lamborghini, Masserati nebo na co...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 diky,a znamena to neco ? Mohl bys zjistit zda to bylo pojistene v nemecku ?Ja mysle vseobcne jaky mate nazor na auta z Italie. Znamená to že to bylo pojištěný u DASu, mám to napsat ještě potřetí...? Všeobecnej názor na co ? Na Fiat, Lancii, Alfu Romeo, Ferrari, Lamborghini, Masserati nebo na co...? sorry....spatne jsem se vyjadril.mysle jsem dovezena okta z Italie.Nazor na toto ;o) omlouvam se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 sorry....spatne jsem se vyjadril.mysle jsem dovezena okta z Italie.Nazor na toto ;o) omlouvam se. A víš co jsou to genitálie...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 sorry....spatne jsem se vyjadril.mysle jsem dovezena okta z Italie.Nazor na toto ;o) omlouvam se. A víš co jsou to genitálie...? myslim ze vim,ale nechapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 myslim ze vim,ale nechapu. No to sou právě geny z Itálie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Ty máš ty pysky jak naklepaný řízky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 asi prudim.Co si mam predstavit pod timto. 8NA = Bez kontroly funkce světel 4P2 = Modul podlahy zadní - provedení 3 ..... dvojite dno kufru ?? 9Q1 = Multifunkční ukazatel ...toto je MAXIDOT ?? 9J0 = Bez silného zvukového zařízení a regulovaný intervalu tónu 3GA = Bez nákladové podlahy 4K3 = Centrální zamykání s dálkovým ovládáním a safe systémem .....co je to ten SAFE SYSTEM ? 8QK = Klíč pro zamykání vozu ...????? diky,diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Genitalie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky