kocht Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Jo Spidi ten Golf je teda prej 2000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 cau ty ve ty ve zdáááár jak hotel Talský Mlýn ve Žďáre nad Sázavou, tam co bude Besf of Octaviaclub dne 14.4.07 od 04:44 tak brzo , se nebudem honit a dělat si násilí né? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 cau ty ve čau ty neumíš slušně pozdravit,když už jsem tě tak dlouho neviděl zdary vary cerny brouku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 cau ty ve ty ve zdáááár jak hotel Talský Mlýn ve Žďáre nad Sázavou, tam co bude Besf of Octaviaclub dne 14.4.07 od 04:44 tak brzo , se nebudem honit a dělat si násilí né? ja teda doufam ze si nebudeme delat nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 čau ty neumíš slušně pozdravit,když už jsem tě tak dlouho neviděl Zdar jak Praha, matička stověžatá s pražským hradem a chrámem svatého Valentina (party bývá 14.2.) co patří furt nekomu jinymu než mě, s metrem na trase A, B i C a s lanovkou na Petřín... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 cau ty ve čau ty neumíš slušně pozdravit,když už jsem tě tak dlouho neviděl zdary vary cerny brouku neříkej brouku.zas tak dobře se neznáme trpaslíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 neříkej brouku.zas tak dobře se neznáme trpaslíku dobre, ty ve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Jo Spidi ten Golf je teda prej 2000 Takže to, co´s tak slavnostně vyjmenoval za tu výbavu v interiéru, je přemrdávka první kategorie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 čau ty neumíš slušně pozdravit,když už jsem tě tak dlouho neviděl Zdar jak Praha, matička stověžatá s pražským hradem a chrámem svatého Valentina (party bývá 14.2.) co patří furt nekomu jinymu než mě, s metrem na trase A, B i C a s lanovkou na Petřín... pán je odborník pán je znalec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Jo Spidi ten Golf je teda prej 2000 Takže to, co´s tak slavnostně vyjmenoval za tu výbavu v interiéru, je přemrdávka první kategorie... kochticenko mel zase zapatlany dna vod pulitru tak se nediv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 tak brzo , se nebudem honit a dělat si násilí né? Nasilí na besídce nechci, stačilo, že Palo posledně upadl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 tak brzo , se nebudem honit a dělat si násilí né? Nasilí na besídce nechci, stačilo, že Palo posledně upadl... ty voe to byl trojitej odpichnutej Salchov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 kochticenko mel zase zapatlany dna vod pulitru tak se nediv Minimálně ta řadička 25 years of golf mi s rokem 2000 nějak nekoresponduje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 tak brzo , se nebudem honit a dělat si násilí né? Nasilí na besídce nechci, stačilo, že Palo posledně upadl... problém pro tebe je,že si usteleš tam kde si lehneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 problém pro tebe je,že si usteleš tam kde si lehneš. Já si lehnu mezi Bauiho a Badyho, sice nejsu vod B, ale třeba zapadnu... (mezi postele)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 pán je odborník pán je znalec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šakal Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Dobry večer všem da si nekdo ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Dobry večer všem da si nekdo ??? Zdar jak Slovensko moje milované s kopečky a políčky a s cigánským rodem a Nikolou šuhajem loupežníkem, držím sa hesla: "...po novom gazdovat, dobre sam mat..." Piju ten Staropramen a prokládám to králem vinohradu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Spiďulo: Štramberk...stojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Spiďulo: Štramberk...stojí Starýmu Štramberkovi stojí...??? Jak jsi to dokázala...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Spiďo: ale no ták... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Dobry večer všem da si nekdo ??? zdravím octavianskou rodinku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Spiďo: ale no ták... To je fakt, raděj to sem nepiš, nebo ještě dostaneš upozornění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 S: jaké ?...já ho chci...Dneska mi je všechno jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Spiďo: ale no ták... To je fakt, raděj to sem nepiš, nebo ještě dostaneš upozornění... Ivanko bez do plivarny tam muze stat i starymu Stramberkovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky