Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
cau ty ve ;)

ty ve zdáááár jak hotel Talský Mlýn ve Žďáre nad Sázavou, tam co bude Besf of Octaviaclub dne 14.4.07 od 04:44 -_-

tak brzo :o:o , se nebudem honit a dělat si násilí né? lol

Vloženo
cau ty ve ;)

ty ve zdáááár jak hotel Talský Mlýn ve Žďáre nad Sázavou, tam co bude Besf of Octaviaclub dne 14.4.07 od 04:44 -_-

tak brzo :o:o , se nebudem honit a dělat si násilí né? lol

ja teda doufam ze si nebudeme delat nic ;)

Vloženo
čau :angry: ty neumíš slušně pozdravit,když už jsem tě tak dlouho neviděl :smich:

Zdar jak Praha, matička stověžatá s pražským hradem a chrámem svatého Valentina (party bývá 14.2.) co patří furt nekomu jinymu než mě, s metrem na trase A, B i C a s lanovkou na Petřín... -_--_-

Vloženo
Jo Spidi ten Golf je teda prej 2000

Takže to, co´s tak slavnostně vyjmenoval za tu výbavu v interiéru, je přemrdávka první kategorie... lollol

Vloženo
čau  :angry: ty neumíš slušně pozdravit,když už jsem tě tak dlouho neviděl :smich:

Zdar jak Praha, matička stověžatá s pražským hradem a chrámem svatého Valentina (party bývá 14.2.) co patří furt nekomu jinymu než mě, s metrem na trase A, B i C a s lanovkou na Petřín... -_--_-

pán je odborník :smich: pán je znalec :smich:

Vloženo
Jo Spidi ten Golf je teda prej 2000

Takže to, co´s tak slavnostně vyjmenoval za tu výbavu v interiéru, je přemrdávka první kategorie... lollol

kochticenko mel zase zapatlany dna vod pulitru tak se nediv ;)

Vloženo
tak brzo :o  :o , se nebudem honit a dělat si násilí né? lol

Nasilí na besídce nechci, stačilo, že Palo posledně upadl... ;)

ty voe to byl trojitej odpichnutej Salchov ;)

Vloženo
problém pro tebe je,že si usteleš tam kde si lehneš. :smich:

Já si lehnu mezi Bauiho a Badyho, sice nejsu vod B, ale třeba zapadnu... (mezi postele)... lollollol

Vloženo
Dobry večer všem da si nekdo -_--_--_- ???

Zdar jak Slovensko moje milované s kopečky a políčky a s cigánským rodem a Nikolou šuhajem loupežníkem, držím sa hesla: "...po novom gazdovat, dobre sam mat..."

Piju ten Staropramen a prokládám to králem vinohradu... lollollol

Vloženo
Spiďo: ale no ták...

To je fakt, raděj to sem nepiš, nebo ještě dostaneš upozornění... ;):huh:

Ivanko bez do plivarny tam muze stat i starymu Stramberkovi

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...