BLACK MOLLY Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 S: jaké ?...já ho chci...Dneska mi je všechno jedno ty ho chceš? a jak má být velký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šakal Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Dobry večer všem da si nekdo ??? Zdar jak Slovensko moje milované s kopečky a políčky a s cigánským rodem a Nikolou šuhajem loupežníkem, držím sa hesla: "...po novom gazdovat, dobre sam mat..." Piju ten Staropramen a prokládám to králem vinohradu... Zdar na slovenku je velmi dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 S: jaké ?...já ho chci...Dneska mi je všechno jedno Jak chceš. Tak nám to teda popiš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 S: jaké ?...já ho chci...Dneska mi je všechno jedno ty ho chceš? a jak má být velký já myslím to upozornění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 S: jaké ?...já ho chci...Dneska mi je všechno jedno ty ho chceš? a jak má být velký já myslím to upozornění tak kazdy tomu rika jinak ze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 S: jaké ?...já ho chci...Dneska mi je všechno jedno Jak chceš. Tak nám to teda popiš... A co mám popisovat?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šakal Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Dobry večer všem da si nekdo ??? zdravím octavianskou rodinku Ja taky zdravim jak se vede???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 S: jaké ?...já ho chci...Dneska mi je všechno jedno ty ho chceš? a jak má být velký já myslím to upozornění tak kazdy tomu rika jinak ze Hoši hoši na co zase myslíte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Zdar na slovenku je velmi dobře To jo, 100g másla 22.90,- Sk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 S: jaké ?...já ho chci...Dneska mi je všechno jedno ty ho chceš? a jak má být velký já myslím to upozornění tak ty myslíš?????tak to vypadá ,že jsem asi nemyslel já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 tak kazdy tomu rika jinak ze Myslíš upozornění 20 cm živé délky...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 S: jaké ?...já ho chci...Dneska mi je všechno jedno ty ho chceš? a jak má být velký já myslím to upozornění tak ty myslíš?????tak to vypadá ,že jsem asi nemyslel já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 S: jaké ?...já ho chci...Dneska mi je všechno jedno ty ho chceš? a jak má být velký já myslím to upozornění tak kazdy tomu rika jinak ze Hoši hoši na co zase myslíte Spíš čím myslíte, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šakal Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Zdar na slovenku je velmi dobře To jo, 100g másla 22.90,- Sk A co si čakal 2.50 ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 A co mám popisovat?? No jak jsi dokázala, že mu stojí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Dobry večer všem da si nekdo ??? zdravím octavianskou rodinku Ja taky zdravim jak se vede???? ujde to.makám do roztrhání a irenka do toho furt kecá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Zdar na slovenku je velmi dobře To jo, 100g másla 22.90,- Sk a nekup to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Spíš čím myslíte, ne? No zrovna teď myslím půllitrem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 A co si čakal 2.50 ??? No dvě pade ne, ale deset jako u nás.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 A co mám popisovat?? No jak jsi dokázala, že mu stojí... Ale to tu přece nebudu prozrazovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 a nekup to no když budu počítat kurz vs. ceny, tak by mělo být cena v Kč x 0.75... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Ale to tu přece nebudu prozrazovat... Hmmm, tak s takovouhle to upozornění nedostaneš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Hoši hoši na co zase myslíte Spíš čím myslíte, ne? jj Tak čím a na co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Spíš čím myslíte, ne? No zrovna teď myslím půllitrem... já ne pulitrem,ale spíš ........,možná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Ale to tu přece nebudu prozrazovat... Hmmm, tak s takovouhle to upozornění nedostaneš... Ale když já ho dneska tak móóóc chci Plosímmm...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky