Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
to je taky pravda...za radsi Talsky Mlyn slysel jsem ze tam bejvaj dobry After Party lol

No jistěéééééé... -_--_--_-

jeste musime letos vzit nejakou zasobu na vecer loni to bylo hned pryc :D

Vloženo
koukam...zejtra bude v novinach ze uz ho teda nasli ale mezitim ho nekdo znasilnil ;)

No jo, asi bude o jednoho člena v OC míň, ale žádná škoda... lollollol

Pisu si........

Vloženo

Hele Spidi,kdyby jsi nasel nekde doma na pude nejakou listu na ten zadni naraznik ve stavu,jako jsi minule dal Badysovi,tak bych si tady v notysku poznamku smazal :)

Vloženo
Hele Spidi,kdyby jsi nasel nekde doma na pude nejakou listu na ten zadni naraznik ve stavu,jako jsi minule dal Badysovi,tak bych si tady v notysku poznamku smazal :)

A ta, co jsem Ti dal zcela GRATIS se Ti nelíbí...?

Vloženo
No klidne bych nezcela gratis,ale ty uz si asi nepamatujes,jak tahle vypada,vid?

Je krásnááá, ja takovou mít na svým autě, co bych za to dal...!!! :palec2:

Vloženo

tahle neni na lak,je takova jak bych to rekl,abych te nejak neurazil,takova kryci,nez by byla nejaka nova,je v ni dira je takova prejeta parnim vlacem v jednom miste,vis ? :(

Vloženo
:D  :D

Pan Král teď nejak sókromničí, tak jemu asi nééé... lollollol

ten datluje to notasu, přesouvá jednotky z bodu D5 na A9 a je z toho uplnej debil -_--_- ve he to

Vloženo
tahle neni na lak,je takova jak bych to rekl,abych te nejak neurazil,takova kryci,nez by byla nejaka nova,je v ni dira je takova prejeta parnim vlacem v jednom miste,vis ? :(

Jenom jestli nekecáš... ;)

Vloženo
ten datluje to notasu, přesouvá jednotky z bodu D5 na A9 a je z toho uplnej debil  -_-  -_- ve he to

Jenom jestli nekecáš... ;)

rad bych kecal a tuto práci s Flash osmičkou někomu přenechal ;)

Vloženo

já jsem tadu měl práci s flaškou - sedmičkou krále vinohradu a už je to skoro hotové... lollollol

Vloženo

já jsem tadu měl práci s flaškou - sedmičkou krále vinohradu a už je to skoro hotové... lollollol

lol:smich::smich::smich::smich:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...