baurak Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 jako za Misou jo? vy by jste ji vzbudili volove tak snad si nemyslis ze jsem ji chteli vzbudit... to jsem delal na lyzarskem kurzu v 5.tride a stydel jsem se za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Lubo, co ty jako svázak na SPZ se jménem? Nedali by se 2 na besídku? Prosím No já jako svazák toho času detašovaný poblíž Hannoveru hlásím, že tady značky se jménem mohu nechat uděla, ale budou za 35 Euro kus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Lubo, co ty jako svázak na SPZ se jménem? Nedali by se 2 na besídku? Prosím No já jako svazák toho času detašovaný poblíž Hannoveru hlásím, že tady značky se jménem mohu nechat uděla, ale budou za 35 Euro kus... to není hezká cenovka, a nějáká rozumnější poblíž Brna by se nenašla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 jako za Misou jo? vy by jste ji vzbudili volove tak snad si nemyslis ze jsem ji chteli vzbudit... to jsem delal na lyzarskem kurzu v 5.tride a stydel jsem se za to a teď by ses nestyděl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 to není hezká cenovka, a nějáká rozumnější poblíž Brna by se nenašla? Uvidíme, co se dá dělat, třeba Tě na besídce překvapím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 to není hezká cenovka, a nějáká rozumnější poblíž Brna by se nenašla? Uvidíme, co se dá dělat, třeba Tě na besídce překvapím... Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 jako za Misou jo? vy by jste ji vzbudili volove tak snad si nemyslis ze jsem ji chteli vzbudit... to jsem delal na lyzarskem kurzu v 5.tride a stydel jsem se za to a teď by ses nestyděl? ted uz fakt ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 to není hezká cenovka, a nějáká rozumnější poblíž Brna by se nenašla? Uvidíme, co se dá dělat, třeba Tě na besídce překvapím... s cedulkou MARCELKA ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 ted uz fakt ne Buai, jaký máš ty bezramínkový stěrače, Boschky..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 to není hezká cenovka, a nějáká rozumnější poblíž Brna by se nenašla? Uvidíme, co se dá dělat, třeba Tě na besídce překvapím... s cedulkou MARCELKA ? necha to udelat v DE a necha na to vyrazit 35 EURO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 s cedulkou MARCELKA ? sy cyp či co...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 ted uz fakt ne Buai, jaký máš ty bezramínkový stěrače, Boschky..? ano Spidi...Bosch a jedine Bosch...vydrzely 2 roky a naprosta spokojenost...na letosek si koupim nove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 necha to udelat v DE a necha na to vyrazit 35 EURO Tak to už raděj 50 CENT... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 ano Spidi...Bosch a jedine Bosch...vydrzely 2 roky a naprosta spokojenost...na letosek si koupim nove O.K. To by šlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 ano Spidi...Bosch a jedine Bosch...vydrzely 2 roky a naprosta spokojenost...na letosek si koupim nove O.K. To by šlo... jak jsem psal max spokojenost tak doufam ze budes taky spokojen hlavne se v nich daj menit gumicky coz u tech Valeo nejde a o jinych radsi ani nemluvim...i kdyz jsem za ty 2 roky gumicky nemenil...nebylo potreba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 necha to udelat v DE a necha na to vyrazit 35 EURO Tak to už raděj 50 CENT... by pak mel reci ze ti za to 35Ecek neda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 jak jsem psal max spokojenost tak doufam ze budes taky spokojen hlavne se v nich daj menit gumicky coz u tech Valeo nejde a o jinych radsi ani nemluvim...i kdyz jsem za ty 2 roky gumicky nemenil...nebylo potreba Já mám po téměř deseti letech pořád původní ramínka, jen 2x do roka měním gumičky (SWF) a na jedno odpoledne dám ty ramínka do ostřikovací kapaliny, aby se vypláchly a uvolnily se nečistoty a muche... Ale chci jít s dobou a nejmodernějšími trendy ve stírací technice a tak jsem se rozhodl jít do ty Boschů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 to není hezká cenovka, a nějáká rozumnější poblíž Brna by se nenašla? Uvidíme, co se dá dělat, třeba Tě na besídce překvapím... s cedulkou MARCELKA ? necha to udelat v DE a necha na to vyrazit 35 EURO volové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Já mám po téměř deseti letech pořád původní ramínka, jen 2x do roka měním gumičky (SWF) a na jedno odpoledne dám ty ramínka do ostřikovací kapaliny, aby se vypláchly a uvolnily se nečistoty a muche... Ale chci jít s dobou a nejmodernějšími trendy ve stírací technice a tak jsem se rozhodl jít do ty Boschů... no jo ty jsi mel vzdycky vsechno vychytany ja ted pouze shanim kde vyjdou nelevneji a zatim je vse kolem 1000 tak kdyby jsi kapnul na neco lepsiho tak dej klidne vedet ze bych taky koupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Já mám po téměř deseti letech pořád původní ramínka, jen 2x do roka měním gumičky (SWF) a na jedno odpoledne dám ty ramínka do ostřikovací kapaliny, aby se vypláchly a uvolnily se nečistoty a muche... Ale chci jít s dobou a nejmodernějšími trendy ve stírací technice a tak jsem se rozhodl jít do ty Boschů... já mám tedka bez trendu obyč z globusu za kilo a to jsou pecky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 to není hezká cenovka, a nějáká rozumnější poblíž Brna by se nenašla? Uvidíme, co se dá dělat, třeba Tě na besídce překvapím... s cedulkou MARCELKA ? necha to udelat v DE a necha na to vyrazit 35 EURO volové Péťa se zlobí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Já mám po téměř deseti letech pořád původní ramínka, jen 2x do roka měním gumičky (SWF) a na jedno odpoledne dám ty ramínka do ostřikovací kapaliny, aby se vypláchly a uvolnily se nečistoty a muche... Ale chci jít s dobou a nejmodernějšími trendy ve stírací technice a tak jsem se rozhodl jít do ty Boschů... já mám tedka bez trendu obyč z globusu za kilo a to jsou pecky ty stiraj i to co nemaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Já mám po téměř deseti letech pořád původní ramínka, jen 2x do roka měním gumičky (SWF) a na jedno odpoledne dám ty ramínka do ostřikovací kapaliny, aby se vypláchly a uvolnily se nečistoty a muche... Ale chci jít s dobou a nejmodernějšími trendy ve stírací technice a tak jsem se rozhodl jít do ty Boschů... no jo ty jsi mel vzdycky vsechno vychytany ja ted pouze shanim kde vyjdou nelevneji a zatim je vse kolem 1000 tak kdyby jsi kapnul na neco lepsiho tak dej klidne vedet ze bych taky koupil se zeptej foxe nekde kupoval za 820 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 volové pěkný by jsi to měl Péťo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky