Spidi Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 se zeptej foxe nekde kupoval za 820 Hmmm, na Benzině 949,- Kč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Péťa se zlobí Na tebe nikdy Jiříku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 volové pěkný by jsi to měl Péťo Si nejsem moc jistej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 se zeptej foxe nekde kupoval za 820 Hmmm, na Benzině 949,- Kč... Na Benzině už i taková moderna jo? ještě kdyby tam měli stěrače na embejro tak ty scháááním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Na Benzině už i taková moderna jo? ještě kdyby tam měli stěrače na embejro tak ty scháááním Jj, moderna zasáhla i tam... Tak dej na embo aerowischery, to bude hustec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Tak dej na embo aerowischery, to bude hustec... stejně kdy chčije tak nikam nejedu, jen na paradu by to chtělo nějakou funglovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Já mám po téměř deseti letech pořád původní ramínka, jen 2x do roka měním gumičky (SWF) a na jedno odpoledne dám ty ramínka do ostřikovací kapaliny, aby se vypláchly a uvolnily se nečistoty a muche... Ale chci jít s dobou a nejmodernějšími trendy ve stírací technice a tak jsem se rozhodl jít do ty Boschů... no jo ty jsi mel vzdycky vsechno vychytany ja ted pouze shanim kde vyjdou nelevneji a zatim je vse kolem 1000 tak kdyby jsi kapnul na neco lepsiho tak dej klidne vedet ze bych taky koupil se zeptej foxe nekde kupoval za 820 ale bez postovneho...vychazi to pres 900 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 ale bez postovneho...vychazi to pres 900 Tak to je devět a půl kola na Benzině cajk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 kucí co by mel stat lak na plasty do motoru... velky kryt motoru, kryt baterky, horni dil airboxu a jeste asi 2-3 maly plastiky?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 ale bez postovneho...vychazi to pres 900 Tak to je devět a půl kola na Benzině cajk... to jo no kua ja chci přezouuuut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 stejně kdy chčije tak nikam nejedu, jen na paradu by to chtělo nějakou funglovku Rozumim... Teď koukám na mobile.de na Audi 80 Cabrio 2.3 za 2.900,- Euro, kua mě svrbí šrajtofla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 ale bez postovneho...vychazi to pres 900 Tak to je devět a půl kola na Benzině cajk... presne pane...skoda ze u nas se to neprodava na benzinkach kua Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 ale bez postovneho...vychazi to pres 900 Tak to je devět a půl kola na Benzině cajk... to jo no kua ja chci přezouuuut co ti brani?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 co ti brani?? no jen to zdechlé počasí, jinak už nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 ale bez postovneho...vychazi to pres 900 Tak to je devět a půl kola na Benzině cajk... to jo no kua ja chci přezouuuut co ti brani?? No asijská část republiky /čti Morava a Slezsko/ je asi ještě zapadaná sněhem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 kucí co by mel stat lak na plasty do motoru...velky kryt motoru, kryt baterky, horni dil airboxu a jeste asi 2-3 maly plastiky?? U mě cca - 1.500 - 2.000,- Kč se vším všudy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 U mě cca - 1.500 - 2.000,- Kč se vším všudy... ja mam u bauráčka rso naraznik a potřebuju ho polejt na červenou rallye spidiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 kua ja chci přezouuuut Tak to jsme dvááá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 kucí co by mel stat lak na plasty do motoru...velky kryt motoru, kryt baterky, horni dil airboxu a jeste asi 2-3 maly plastiky?? U mě cca - 1.500 - 2.000,- Kč se vším všudy... tak presne tak nejak jsem si to predstavoval...klidne bych to dal tobe kdyz ten problem s dopravou je na pytel dnes zajdu k nam do lakovny kolik si rekne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 ja mam u bauráčka rso naraznik a potřebuju ho polejt na červenou rallye spidiku No tak ho polej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 No asijská část republiky /čti Morava a Slezsko/ je asi ještě zapadaná sněhem nech na hlavě, ja byl v letě v praze v nějakém asijském centru-skladu, jako fakt maraaaaaaas Makro je proti tomu ptači budka, všude žradlo atd.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 co ti brani?? no jen to zdechlé počasí, jinak už nic hmm tak to jo...tady uz je to v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 No tak ho polej... vím jak to dopadá... furt to někde teče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 ja mam u bauráčka rso naraznik a potřebuju ho polejt na červenou rallye spidiku No tak ho polej... tohle jsem presne cekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 dnes zajdu k nam do lakovny kolik si rekne... Litr rumu a pytel brambor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky