BadyS Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 zatím to je nejisté až jak dopadne víš to jak jsme mluvili vím, dopadne to supééééééééér a bude čoudik na oslavu -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 zdarec Jene doufám,že v tom čibuku nebude jen jablečnej tabák bohužel jo a nebo vemu jiný ovoný , ale "T" už není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 no to víš sem porád v Práglu, proto sem viděl Henslíka tak nějak občas pendluju - zrovna teda se pokouším zkrotit bacilstvo a vyrovnat se s daněma kura tak fakt v tom mam bordel přistí týden mam točit pragl 2x ale ja se tomu musim vyhnout -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 bady, ještě cosby a vaša a to jeasi vše? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 dneska mě pani servirka, potažmo slušná kočena, napočitala 8kusuu, tak nevim kdo to za mě pil když jsem byl na WC,néééne možny -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 bady, ještě cosby a vaša a to jeasi vše? jj klasika a pak přiberem brno jako zbynu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 kura tak fakt v tom mam bordel přistí týden mam točit pragl 2x ale ja se tomu musim vyhnout -_- -_- tak dej echo jestli pojedeš pokud to bude možný dáme malé pokec ti to politicky vysvětlím a udělám Ti v tom jasno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Honzi ty jo,to je ale slabota,asi vemu nasušený lysohlávky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 dneska mě pani servirka, potažmo slušná kočena, napočitala 8kusuu, tak nevim kdo to za mě pil když jsem byl na WC,néééne možny -_- -_- a neměla v spobě nějaký ona? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Honzi ty jo,to je ale slabota,asi vemu nasušený lysohlávky kura ja zajdu do Bělského lesa a zrobíme smaženicu na besidce, a pro všechny lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 dobrej večír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 dneska mě pani servirka, potažmo slušná kočena, napočitala 8kusuu, tak nevim kdo to za mě pil když jsem byl na WC,néééne možny -_- -_- a neměla v spobě nějaký ona? no byla nějaká zpomaleně zrychlená jak kdyby ji kuchař nafoukal do trouby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 dobrej večír Se nám to tu plni koukám,ahoj na vysočinu -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 bady ta smaženica to nemá chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 no byla nějaká zpomaleně zrychlená jak kdyby ji kuchař nafoukal do trouby a nebo tak to je taky varianta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 dobrej večír zdar jak sviňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 no byla nějaká zpomaleně zrychlená jak kdyby ji kuchař nafoukal do trouby a nebo tak to je taky varianta měla pěkné tanga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 bady ta smaženica to nemá chybu no jistěééé, to bude fičák na starém bělidle lol -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 kdo si dáte??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 tak dej echo jestli pojedeš pokud to bude možný dáme malé pokec ti to politicky vysvětlím a udělám Ti v tom jasno uvidim, mam jet čtvrtek a patek....přece se tam neposeru 2dny za sebou, su variot? to stihnu najednou -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 měla pěkné tanga hmmm very nice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 hmmm very nice každopádně na otázku jestli je nechce popotáhnout připadně zaříznout hodila kyselé ksicht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 každopádně na otázku jestli je nechce popotáhnout připadně zaříznout hodila kyselé ksicht nějaká nevrlá, zřejmě vstávala levou nohou a nebo si to měl rovnou udělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 no nic bando du chrnět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Bré ránko pane sejis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky