Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
no to víš sem porád v Práglu, proto sem viděl Henslíka ;)-_--_--_--_- tak nějak občas pendluju - zrovna teda se pokouším zkrotit bacilstvo a vyrovnat se s daněma :disgust:

kura tak fakt v tom mam bordel :D přistí týden mam točit pragl 2x ale ja se tomu musim vyhnout lol-_- -_- -_- -_-

Vloženo

dneska mě pani servirka, potažmo slušná kočena, napočitala 8kusuu, tak nevim kdo to za mě pil když jsem byl na WC,néééne možny lol-_- -_- -_- -_-

Vloženo
kura tak fakt v tom mam bordel :D přistí týden mam točit pragl 2x ale ja se tomu musim vyhnout lol-_- -_- -_- -_-

tak dej echo jestli pojedeš ;) pokud to bude možný dáme malé pokec ;):palec2:

ti to politicky vysvětlím a udělám Ti v tom jasno :smich::smich:lollol

Vloženo
dneska mě pani servirka, potažmo slušná kočena, napočitala 8kusuu, tak nevim kdo to za mě pil když jsem byl na WC,néééne možny lol-_- -_- -_- -_-

a neměla v spobě nějaký ona? -_-lollol:smich::smich::smich:

Vloženo
Honzi ty jo,to je ale slabota,asi vemu nasušený lysohlávky :D:D:D-_--_-

kura ja zajdu do Bělského lesa a zrobíme smaženicu na besidce, a pro všechny lol lol

Vloženo

a neměla v spobě nějaký ona? -_-lollol:smich::smich::smich:

no byla nějaká zpomaleně zrychlená jak kdyby ji kuchař nafoukal do trouby <_<<_<lollol-_--_-

Vloženo
no byla nějaká zpomaleně zrychlená jak kdyby ji kuchař nafoukal do trouby  <_<  <_<  lol  lol  -_-  -_-

a nebo tak to je taky varianta lollollol

měla pěkné tanga lol

Vloženo
tak dej echo jestli pojedeš ;) pokud to bude možný dáme malé pokec ;):palec2:

ti to politicky vysvětlím a udělám Ti v tom jasno :smich::smich:lollol

uvidim, mam jet čtvrtek a patek....přece se tam neposeru 2dny za sebou, su variot? to stihnu najednou ;)-_- -_- -_-

Vloženo
každopádně na otázku jestli je nechce popotáhnout připadně zaříznout hodila kyselé ksicht <_<:smich::smich:-_--_--_-

nějaká nevrlá, zřejmě vstávala levou nohou a nebo si to měl rovnou udělat lollollol:smich:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...