Spidi Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 ti tam asi na besidce hevtnu zamek a budes mit po koukani A hlavně po starostech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 já se z Vás dvou víte co nevím a jen nam to jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 ti tam asi na besidce hevtnu zamek a budes mit po koukani A hlavně po starostech... prosim te ty si pacient ty by jsi tam lezl spodem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 predpokladam ze ti to aspon mesic vydrzi To chci právě vyzkoušet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 prosim te ty si pacient ty by jsi tam lezl spodem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 predpokladam ze ti to aspon mesic vydrzi To chci právě vyzkoušet... to nech mesic v garazi a urco to vydrzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 to nech mesic v garazi a urco to vydrzi No tak to rozhodně nehrozí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 musim na chvilku pryc zatial Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 musim na chvilku pryc zatial čiao... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 vy ste koukám voba pacoši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 vy ste koukám voba pacoši Já myslím, že to tak zlý není... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 no jen , aby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 no jen , aby Bez obav... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 bré večíííír vespolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 čus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 čus Zdar Honzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Spidiku co myslíš mam to tam nasmolit nebo ne? co ty jako echt tuning estetolog? http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=428056 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Spidiku co myslíš mam to tam nasmolit nebo ne? co ty jako echt tuning estetolog? http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=428056 ty kraaaso,vzacny to kousek ja si myslim,ze by se vyjimaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 ty kraaaso,vzacny to kousek ja si myslim,ze by se vyjimaly no jo ale zase k te červené? nebo budu muset koupit bilou či stříbrnou koktu k tomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 no jo ale zase k te červené? nebo budu muset koupit bilou či stříbrnou koktu k tomu Právě že to nejvíc vynikne na černé nebo tmavé (viz Vitto), na světlé je to takový hluchý, vyloženě výkřik do tmy. Nemůžu si pomoct, ale mě se hrozně líbí originál faceliftový lampy, odpadá Ti hafo starostí s těma červenejma žárovkama a rexlexníma pruhama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 ...ale mě se hrozně líbí originál faceliftový lampy, odpadá Ti hafo starostí s těma červenejma žárovkama a rexlexníma pruhama... jo jo pravda pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Dobrého večera Dáme po škopíčku pánové, kecáte a prd chlastáte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Dobrého večera Dáme po škopíčku pánové, kecáte a prd chlastáte čao Franku to je pravda, su celé vyprahlé, za to v patek sem byl tvrdej jak límec lol -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 jo jo pravda pravda No nechtěl jsem Ti zkazit radost, ale já to tak cítím... A navíc, já už to tak nějak beru z praktickýho hlediska, zastavíš na přechodu, nekdo do Tebe zezadu drbne, přijedou benga a budou čučet na ty bílý lampy jak onani a hned Ti naordinujou neodpovídající osvětlení se sníženou účinností, což jsem stejný, jako by Ti ty brzdový světla nešly a ještě dotyčnýmu nedobrzděncovi cálneš novej front... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky