Spidi Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Dobrého večera Dáme po škopíčku pánové, kecáte a prd chlastáte Zdravičko pane velkopneumatikáři... Žeru Staroprameň, tak vás zvu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 No nechtěl jsem Ti zkazit radost, ale já to tak cítím... jaká radost,akorát zase práce, uvidim, nasadim a třeba zase vyhodim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 jo jo pravda pravda No nechtěl jsem Ti zkazit radost, ale já to tak cítím... A navíc, já už to tak nějak beru z praktickýho hlediska, zastavíš na přechodu, nekdo do Tebe zezadu drbne, přijedou benga a budou čučet na ty bílý lampy jak onani a hned Ti naordinujou neodpovídající osvětlení se sníženou účinností, což jsem stejný, jako by Ti ty brzdový světla nešly a ještě dotyčnýmu nedobrzděncovi cálneš novej front... Bych to taky tak ňák viděl Taky jsem po nich kdysi prahnul, ale nakonec jsem od této úpravy upustil Teda já jsem vlastně upustil od všech úprav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Teda já jsem vlastně upustil od všech úprav To já taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Dobrého večera Dáme po škopíčku pánové, kecáte a prd chlastáte Zdravičko pane velkopneumatikáři... Žeru Staroprameň, tak vás zvu... Že je to zvaný, tak jo Jinak já jsem vysazený na královské krušovické Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Teda já jsem vlastně upustil od všech úprav To já taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Jinak já jsem vysazený na královské krušovické pán je gurmááán... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 No nesměj se, je to vážná věc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Dobrého večera Dáme po škopíčku pánové, kecáte a prd chlastáte Zdravičko pane velkopneumatikáři... Žeru Staroprameň, tak vás zvu... Že je to zvaný, tak jo Jinak já jsem vysazený na královské krušovické a já na OstravaR Prémium Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 a já na OstravaR Prémium Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 No nesměj se, je to vážná věc... Ale já si jen vzpoměl na tvoji debatu s Bauim o nějakou stránku zpět....něco o pacientech, zamykání aut do garáže, navařování zámků na kapotu a tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Ale já si jen vzpoměl na tvoji debatu s Bauim o nějakou stránku zpět....něco o pacientech, zamykání aut do garáže, navařování zámků na kapotu a tak No ale to není tuning, to je diagnóza... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 No ale to není tuning, to je diagnóza... se to píše do papíru na hlavu ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Ale já si jen vzpoměl na tvoji debatu s Bauim o nějakou stránku zpět....něco o pacientech, zamykání aut do garáže, navařování zámků na kapotu a tak No ale to není tuning, to je diagnóza... diagnóza je jasná: tuningový pacienti návrh léčby: navařit na kapotu zámek a zamknout do garáže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 se to píše do papíru na hlavu ? :D No tak to každopádně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 brou kuci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 brou kuci lehni na hadr...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 to je provokace jít tak brzo spát já chci téééž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 to je provokace jít tak brzo spát já chci téééž ser na spaní, dáme hrnek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 to je provokace jít tak brzo spát já chci téééž ser na spaní, dáme hrnek... a 14teho né jeden lol -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 a 14teho né jeden lol -_- No wo tym vůbec nepochybuj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 a 14teho né jeden lol -_- No wo tym vůbec nepochybuj... já se už ted bojím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 já se už ted bojím Já trošku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 kurec borec prodává farbu Octy RS, ale co s tím ale poleju?? jediné co sem letos měl v plánu bylo natírat plot lol http://www.ukazto.com/img/Barva-fpa1.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 kurec borec prodává farbu Octy RS, ale co s tím ale poleju?? jediné co sem letos měl v plánu bylo natírat plot lolhttp://www.ukazto.com/img/Barva-fpa1.jpg No woe v tych petflašách, to je teda terno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky