Dimi-Dimi Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Jj,bohuzel penize jsou pro me momentalne hodne nedostatkove zbozi a pro koho ne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 v Reichu hochu ... v Reichu A přechodný domov /MB/ v dohledný době taky bude? Jinak čau, a jak je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 v Reichu hochu ... v Reichu A přechodný domov /MB/ v dohledný době taky bude? Jinak čau, a jak je? Ja ti dam prechodny ... No jinak se vratim pristi tyden pred velkym patkem ... hehe, tady se nedela No a mam se tak jako normalne ... makam jako sroub a penez je stale nedostatek ... jak ja to delam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Peto ty jedes na besidku s Petou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Ale na ty xenony si teda kua usetrim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Ja ti dam prechodny ...No jinak se vratim pristi tyden pred velkym patkem ... hehe, tady se nedela No a mam se tak jako normalne ... makam jako sroub a penez je stale nedostatek ... jak ja to delam No vždyť seš v Bolce jak v přechodným bydlišti . O víkendu mám pocit, že jsem tě zahlídl v Bolce se žluťáskem. Byl jsi? Tak to bysme mohli zajít když budeš v Bolce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Peto ty jedes na besidku s Petou? Asi jo, proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Ja ti dam prechodny ...No jinak se vratim pristi tyden pred velkym patkem ... hehe, tady se nedela No a mam se tak jako normalne ... makam jako sroub a penez je stale nedostatek ... jak ja to delam No vždyť seš v Bolce jak v přechodným bydlišti . O víkendu mám pocit, že jsem tě zahlídl v Bolce se žluťáskem. Byl jsi? Tak to bysme mohli zajít když budeš v Bolce Urcite uz musime zajit ... jj o vikendu jsem byl doma ... kde jsi me zahlidl? No tak ji priprav na to, ze neprijedu s Terry ale mozna s kamaradkou .... Jen aby neco nerikala ... Terry nemuze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Urcite uz musime zajit ... jj o vikendu jsem byl doma ... kde jsi me zahlidl?No tak ji priprav na to, ze neprijedu s Terry ale mozna s kamaradkou .... Jen aby neco nerikala ... Terry nemuze V neděli u Bičíků, jel jsi od Vás doprava na výstaviště. Nechceš vzít kamarádky 2, že bych nechal Peťu doma Myslím,že jí to bude fuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Urcite uz musime zajit ... jj o vikendu jsem byl doma ... kde jsi me zahlidl?No tak ji priprav na to, ze neprijedu s Terry ale mozna s kamaradkou .... Jen aby neco nerikala ... Terry nemuze V neděli u Bičíků, jel jsi od Vás doprava na výstaviště. Nechceš vzít kamarádky 2, že bych nechal Peťu doma Myslím,že jí to bude fuk No a co kdyby jsi si vzal svoji kamaradku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 No a co kdyby jsi si vzal svoji kamaradku ... hm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 No a co kdyby jsi si vzal svoji kamaradku ... hm no copak copak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 No a co kdyby jsi si vzal svoji kamaradku ... hm no copak copak? No, že od tebe není hezký, že nechceš vzít 2 když víš jak to je s kamarádkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 No a co kdyby jsi si vzal svoji kamaradku ... hm no copak copak? No, že od tebe není hezký, že nechceš vzít 2 když víš jak to je s kamarádkou delas jako bych mel kolem sebe harem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 (editace) delas jako bych mel kolem sebe harem ... To rozhodně ne, ale kamarádka určitě bude mít kamarádku pro tvého kamaráda . Ty seš slušnej kluk, to vím Editováno: 29. Březen 2007, autor: Petr81 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 A tady je zrejme nejaka Boleslavska party Foxino na xenony uz setrim asi pul roku a porad na ne nemam ani korunu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 A tady je zrejme nejaka Boleslavska party Foxino na xenony uz setrim asi pul roku a porad na ne nemam ani korunu Ja uz sem na ne mel zalusk od podzimu.Rikam si:dam je po jaru,aby se mi otloukly.A pres zimu neco nasetrim-a ma ledatyk prd asi jako ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Xenony jsou jasny,ale penize nejsou. Mam v merku funglovky za 11500. Na regulaci kaslu. Vidim kam svitim a samotnyho me sere,kdyz me nekdo oslepuje,takze svetla si nastavit umim a davat za to dalsi nejakou ctyrku,na to picham....nejsem milionar jj taky jsem si o nich říkal jenže jsem ted nechal dělat defend lock takže xenína možná někdy časem jinak čauky všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Ja už mam i světla pro denní svícení abych si nekurvil výbojky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 pacoši :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 pacoši :D další promluvil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 pacoši :D kdo kde a ploč????????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 pacoši :D Dobrý den pane Badysak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 pacoši :D Dobrý den pane Badysak Cus Cus, tak co aera? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 pacoši :D další promluvil honzi, já néé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky