FOX Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 pacoši :D Dobrý den pane Badysak Cus Cus, tak co aera? Čekaji v kufru.Asi dneska tam pudou.Dneska ráno už nemrzlo.Nebaví mě totiž škrabat sklo a beru to stěračema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Čekaji v kufru.Asi dneska tam pudou.Dneska ráno už nemrzlo.Nebaví mě totiž škrabat sklo a beru to stěračema ono ještě někde mrzne, ty jsi někde v alpách né? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 (editace) pacoši :D další promluvil honzi, já néé už mi přišel ten sub(aviatorek) tak jen ještě vymyslet uchycení Editováno: 29. Březen 2007, autor: Hensel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Čekaji v kufru.Asi dneska tam pudou.Dneska ráno už nemrzlo.Nebaví mě totiž škrabat sklo a beru to stěračema ono ještě někde mrzne, ty jsi někde v alpách né? No prostě mam ráno namrzlý okno.Tak asi jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 pacoši :D další promluvil honzi, já néé už mi přišel ten sub tak jen ještě vymyslet uchycení parada, no hlavně to chce dát na tvrdo, žádná snadná demontáž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 pacoši :D další promluvil honzi, já néé už mi přišel ten sub tak jen ještě vymyslet uchycení Já sem dostal taky novej http://www.magnat.de/content/carhifi/produ...&pl=7,%208&s=74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 No prostě mam ráno namrzlý okno.Tak asi jo moc v noci s mladou funíte na sklo, to je jasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 a kdo koupí mě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 No prostě mam ráno namrzlý okno.Tak asi jo moc v noci s mladou funíte na sklo, to je jasný Já nespim v mojim autí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 a kdo koupí mě? Jo, to nevim.Já ho dostal od mojí drahý polovičky.A ještě aero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 jj vím tady se nic neutají mám tu svý agenti, kteří mi říkali, žese koupil nějakýho magnoše taky jsem ho měl v merku pak jsem vybral tento Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Já nespim v mojim autí spát jak spát, ale ty prostocviky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 pacoši :D další promluvil honzi, já néé už mi přišel ten sub tak jen ještě vymyslet uchycení parada, no hlavně to chce dát na tvrdo, žádná snadná demontáž jj hlavně bude dobře schovanej @foxík čím to budeš krmiti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 a kdo koupí mě? Jo, to nevim.Já ho dostal od mojí drahý polovičky.A ještě aero týýýjo, ta je vychovaná, nemá sestru? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 jj vím tady se nic neutají mám tu svý agenti, kteří mi říkali, žese koupil nějakýho magnoše taky jsem ho měl v merku pak jsem vybral tento Tady se fakt vůbec neutají.Tož pěkné pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 a kdo koupí mě? Jo, to nevim.Já ho dostal od mojí drahý polovičky.A ještě aero týýýjo, ta je vychovaná, nemá sestru? lol Bráchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 @foxík čím to budeš krmiti? oves,žito,samé dobroty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 pacoši :D další promluvil honzi, já néé už mi přišel ten sub tak jen ještě vymyslet uchycení parada, no hlavně to chce dát na tvrdo, žádná snadná demontáž jj hlavně bude dobře schovanej @foxík čím to budeš krmiti? No krmiti.Zustal mi tam starej zesík z původního ravelanda.Takže zatim timhle.Ale kámoš,co mi ho přivez a slyšel to s timhle zsíkem,povídal že hraje tak na 40 procent.A to už klepaly plechy vzadu u dveří.Tak to tam zatim asi necham,pokud se dřív neupeče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 @foxík čím to budeš krmiti? oves,žito,samé dobroty no to ten můj nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Ten muj zesík je předchůdce tohohle http://www.conrad.cz/2kanalovy-zesilovac-r...x350-w+dp75300/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Tady se fakt vůbec neutají.Tož pěkné pane fakt děs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Já nespim v mojim autí spát jak spát, ale ty prostocviky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 no já mám MAGNÁTEK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 já mám taky Magnetek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 njn jsme prostě pacošové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky