FOX Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 no já mám MAGNÁTEK to by mi šlo k bedýnce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 njn jsme prostě pacošové každej má nějaký hoby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 a kdo koupí mě? Jo, to nevim.Já ho dostal od mojí drahý polovičky.A ještě aero týýýjo, ta je vychovaná, nemá sestru? lol Bráchu ale nee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Muj kufr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 no já mám MAGNÁTEK to by mi šlo k bedýnce jj šel, ale musíš si ho pořídit mě jen tak neupadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 a kdo koupí mě? Jo, to nevim.Já ho dostal od mojí drahý polovičky.A ještě aero týýýjo, ta je vychovaná, nemá sestru? lol Bráchu ale nee a stejně bys to sem měl daleko.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 no já mám MAGNÁTEK to by mi šlo k bedýnce jj šel, ale musíš si ho pořídit mě jen tak neupadne neupadne-škoda.Kam ho dáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 proto jsem volil ten aviatro (dragster) kvůli kočárku ten magnát je moooc velikej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 proto jsem volil ten aviatro (dragster) kvůli kočárku ten magnát je moooc velikej No to teda jo.A ještě tam mam rezervu.V rezervě nádrž lpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 proto jsem volil ten aviatro (dragster) kvůli kočárku ten magnát je moooc velikej No to teda jo.A ještě tam mam rezervu.V rezervě nádrž lpg tož to vlastně máš kufr z fábie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 proto jsem volil ten aviatro (dragster) kvůli kočárku ten magnát je moooc velikej No to teda jo.A ještě tam mam rezervu.V rezervě nádrž lpg tož to vlastně máš kufr z fábie No v případě že tam je můj malý Magnátek tak jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 proto jsem volil ten aviatro (dragster) kvůli kočárku ten magnát je moooc velikej No to teda jo.A ještě tam mam rezervu.V rezervě nádrž lpg tož to vlastně máš kufr z fábie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Začlo to tim že sem přítuli koupil bedýnku do Káčka.Pak povídam kámošovi, což dát do tý mojí starý bedny jinej reprák.A oni na mě upekli tohle..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 No v případě že tam je můj malý Magnátek tak jo. to jo to je pěkný hovádko, já na to koukal jen tak letmo tak jsem myslel že to je něco menšiho :o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 No v případě že tam je můj malý Magnátek tak jo. to jo to je pěkný hovádko, já na to koukal jen tak letmo tak jsem myslel že to je něco menšiho :o Když sem to předběžně měřil byl sem taky div živ z těch čísel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 No v případě že tam je můj malý Magnátek tak jo. to jo to je pěkný hovádko, já na to koukal jen tak letmo tak jsem myslel že to je něco menšiho :o taky jsem koukal, že je takovej "malinkej" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 (editace) Hensi sleduj ty ceny -dodatek k SZ http://www.audiokatalog.cz/subwoofery/magn...force-1200.html Editováno: 29. Březen 2007, autor: FOX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Hensi sleduj ty ceny -dodatek k SZ http://www.audiokatalog.cz/subwoofery/magn...force-1200.html no to mě po*er na holý záda tak to je good Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 to je pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Hensi sleduj ty ceny -dodatek k SZ http://www.audiokatalog.cz/subwoofery/magn...force-1200.html no to mě po*er na holý záda tak to je good Taky sem netušil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 je to fakt luxus doufám, že dorazíš ne besídku a uvidím toho tvýho prcka naživo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 je to fakt luxus doufám, že dorazíš ne besídku a uvidím toho tvýho prcka naživo No s besídkou to ještě neni jistý.To už mě přemlouval Baui.Zatim radši nic neslibuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 no nic zatím balím čusky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 tak uz bez ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 no nic zatím balím čusky Měj se..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky