Petr81 Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 dobrý popoledne Čao Peťo... Zdar Lubo, máme se? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Zdar Lubo, máme se? No jak jinak než pracovně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Zdar Lubo, máme se? No jak jinak než pracovně... Tak to sme minimálně 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Tak to sme minimálně 2 To je vskutku nemilé... Kromě toho žeru barbituráty a anabolika, abych byl na besídku fit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Tak to sme minimálně 2 To je vskutku nemilé... Kromě toho žeru barbituráty a anabolika, abych byl na besídku fit... no to chce být na takovou akci ve formě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Kromě toho žeru barbituráty a anabolika, abych byl na besídku fit... no je potřeba připravit žaludek, já trenuju jinak teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Tak to sme minimálně 2 To je vskutku nemilé... Kromě toho žeru barbituráty a anabolika, abych byl na besídku fit... ja abych byl fit tak kvuli tomu ted lezim doma...kua me to sere jediny z ceho mam radost tak ze jsem stihl vsechno nahazet do lakovny a na chromovani tak ze by to melo na besidku byt allright Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Zdar jak svine po obede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 no je potřeba připravit žaludek, já trenuju jinak teda No tak v tomhle směru su vytránovanej kvalitně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Kromě toho žeru barbituráty a anabolika, abych byl na besídku fit... no je potřeba připravit žaludek, já trenuju jinak teda ja z toho asi do te doby vypadnu jinak tyden po Besidce jedu do Hustopečí do sklípku tak ze zase narocny vikendy po sobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 jinak tyden po Besidce jedu do Hustopečí do sklípku tak ze zase narocny vikendy po sobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 ja abych byl fit tak kvuli tomu ted lezim doma...kua me to sere jediny z ceho mam radost tak ze jsem stihl vsechno nahazet do lakovny a na chromovani tak ze by to melo na besidku byt allright ale copak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 ja abych byl fit tak kvuli tomu ted lezim doma...kua me to sere jediny z ceho mam radost tak ze jsem stihl vsechno nahazet do lakovny a na chromovani tak ze by to melo na besidku byt allright ale copak? nachciplej jak svina ale zacina to byt lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 nachciplej jak svina ale zacina to byt lepsi nápodobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Bauráčku aby jsi nedopadl jako Newman, ted tam noří snad všechno lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 ja abych byl fit tak kvuli tomu ted lezim doma...kua me to sere jediny z ceho mam radost tak ze jsem stihl vsechno nahazet do lakovny a na chromovani tak ze by to melo na besidku byt allright ale copak? nachciplej jak svina ale zacina to byt lepsi No já to zatím přecházím a snažím se vystačit s kapkami do nosu, ale stejně nic moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 je to howado Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 ja abych byl fit tak kvuli tomu ted lezim doma...kua me to sere jediny z ceho mam radost tak ze jsem stihl vsechno nahazet do lakovny a na chromovani tak ze by to melo na besidku byt allright ale copak? nachciplej jak svina ale zacina to byt lepsi No já to zatím přecházím a snažím se vystačit s kapkami do nosu, ale stejně nic moc ja jsem to prechazel 2 tydny az na me to stejne premohlo tak jsem od vcerejska asi do nedele doma a v pondeli uz pujdu do rachoty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 je to howado Tak to má byť, tak je to spravne...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 jj pekne bade ale tohle neni nic pro me... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 je to howado Tak to má byť, tak je to spravne...!!! No jo masírka, to jsem zvědav na co to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 No jo masírka, to jsem zvědav na co to je No to je, podle tlumičů bych věděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 No jo masírka, to jsem zvědav na co to je No to je, podle tlumičů bych věděl... pré GII je to možné ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 jinak tyden po Besidce jedu do Hustopečí do sklípku tak ze zase narocny vikendy po sobe já mám náročný hned v pondělí po besedě, takže v neděli to musím nějak vyběhat po okoli lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 jinak další pěkná práce, komu čest tomu čest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky