Spidi Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 A je tu někdo, nebo se mám dál vrtat v počongu...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 A je tu někdo, nebo se mám dál vrtat v počongu...? střídavě oblačno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 střídavě oblačno hmm, takže tak jak tady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 ja se v nem jeste porad hrabu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 ja se v nem jeste porad hrabu A už máš vyměněnou stahovačku...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 a co pěkného kutite synci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 dobrý podvečer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 a co pěkného kutite synci? Já stahovačku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 dobrý podvečer Ahoj Vaši... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 já celej den v práci takže jsem nic nekutil tak se chvilka našla na stahovačku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 tak se chvilka našla na stahovačku ? Jj, udělal jsem si pěkné odpoledne... Akorát má buď ta nová trochu kratší dráhu, nebo jsem někde něco nevychtal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 dobrý podvečer čao Váši -_- -_- už jsme dlouho nesrazovali u CPL, jak to vypadá s Váma na besedu??? že by jsme vás v PV nahodili do tandemu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 a nemáš jen blbě nastavenej dojezd ? podrž tlačítko vytahování okna spolújezdce na panelu u řidiče po dojetí ještě 3s a mělo by to být OK na 99% jedem rádi se přidáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 na 99% jedem rádi se přidáme parada Spidi taky se přitelíš nebo jedeš přes ty kozí hory ??? Zbyňdusbude čekat v brně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 a nemáš jen blbě nastavenej dojezd ?podrž tlačítko vytahování okna spolújezdce na panelu u řidiče po dojetí ještě 3s a mělo by to být OK na 99% jedem rádi se přidáme No to jsem už zkoušel. Dole se zastaví a ještě je tam cca 8 mm skla venku, dřív to zajelo celý zarovno s gumovou lištou. Ale to je jen takovej kosmetickej detail, na funkci to nemá vliv... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Spidi taky se přitelíš nebo jedeš přes ty kozí hory ??? Zbyňdusbude čekat v brně Jedu přes kozí hůrku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Jedu přes kozí hůrku... škóóda, nemusíš se bát, Váša pojede pomalu lol -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Jedu přes kozí hůrku... škóóda, nemusíš se bát, Váša pojede pomalu lol -_- pojedu s rodinou tak možná o trošku mín něž co dá čerpadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 škóóda, nemusíš se bát, Váša pojede pomalu lol -_- Njn, ale do Brna to mám na opačnou stranu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Njn, ale do Brna to mám na opačnou stranu... no jo no i u sjezdu by jsme ti přibrzdili aby jsi se mohl zahentám zasunout co se dá dělat, musíme si seřídit ciferniky a zase se sjedeme na první světelné ve ždáře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 pojedu s rodinou tak možná o trošku mín něž co dá čerpadlo :D to známe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 jo Spidi problém s unikajici chladící kapalinou nalezen, chčije lepenej chladič zááse práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 no jo no i u sjezdu by jsme ti přibrzdili aby jsi se mohl zahentám zasunout co se dá dělat, musíme si seřídit ciferniky a zase se sjedeme na první světelné ve ždáře To by šlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 jo Spidi problém s unikajici chladící kapalinou nalezen, chčije lepenej chladič zááse práce No popravdě jsem čekal chladič nebo hadice, když to nebylo nikde jinde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 No popravdě jsem čekal chladič nebo hadice, když to nebylo nikde jinde... no jo no, ted jak se motal prahu tak jsem přijel a rano bez vodičky, tak čučim a pod čidlem to chčije, nic extra,ale asi jak je to rozehřáte tak se ten plast roztáhne a vesele to uniká koupil jsem nějakej srač od sonaxu na trhlinky, že to cosik má pomoct, uvidime, kdyžtak zavařime ale zase to kuchat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky