Spidi Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 no jo no, ted jak se motal prahu tak jsem přijel a rano bez vodičky, tak čučim a pod čidlem to chčije, nic extra,ale asi jak je to rozehřáte tak se ten plast roztáhne a vesele to unikákoupil jsem nějakej srač od sonaxu na trhlinky, že to cosik má pomoct, uvidime, kdyžtak zavařime ale zase to kuchat Njn, to je právě na tym to nejhorší, se s tym srač... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Ahojky kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Ahojky kluci Ahoj Ivi, jak se máš...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Ahojky kluci Ahoj Ahoj Ahoj Ivanko -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Ahojky kluci Ahoj Ivi, jak se máš...? Ahoj spidulo mám se v celku fajn bolí mě v krku...a co ty? už ses vyléčil?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Njn, to je právě na tym to nejhorší, se s tym srač... no baže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Ahojky kluci Ahoj Ahoj Ahoj Ivanko -_- Ahoj Badysku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Ahoj spidulo mám se v celku fajn bolí mě v krku...a co ty? už ses vyléčil?? Jj, už su úplně v pohodě, to kvůli besídce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Jj, už su úplně v pohodě, to kvůli besídce... No šikula jak si to udělal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 No šikula jak si to udělal? Paralen 500 kW + Mucosolvan... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 No šikula jak si to udělal? Paralen 500 kW + Mucosolvan... to si pak musel být jak DURACEL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 to si pak musel být jak DURACEL No a nejen to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 to si pak musel být jak DURACEL No a nejen to... hoši hoši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 hoši hoši nóóó ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 hoši hoši No a po týdnu bez to bylo úplně mega... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Zdar vespolek bando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Čao Borqi Spidi: hrc prc jsem tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Spidi: hrc prc jsem tu No to je dóóóóst woééé... Škopek...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Spidi: hrc prc jsem tu No to je dóóóóst woééé... Škopek...??? no jistěééé ted jsem dal jednu plzničku, v pohodě holka lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Jinak mám opět Staropramen a koukám na tohle : http://www.sdruzeni-sova.cz/fotogalerie.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Jinak mám opět Staropramen a koukám na tohle : http://www.sdruzeni-sova.cz/fotogalerie.php se s tím člověk sere a jim se to nelíbí ale jednou jak jsem byl na STK přijel vietnamec či nějaky takový žlutý synek a VINko tam měl natvrdo nalepené elektrikářskou páskou lol borec na STK nevěřil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 se s tím člověk sere a jim se to nelíbí ale jednou jak jsem byl na STK přijel vietnamec či nějaky takový žlutý synek a VINko tam měl natvrdo nalepené elektrikářskou páskou lol borec na STK nevěřil Nóóóó, pán byl asi eskamotér... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Nóóóó, pán byl asi eskamotér... on nerosumet sesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 on nerosumet sesky Jinak jak je tam to vinko oktávky do jinýho skeletu oktávky, tak s tím se setkávám docela často... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 tak jsem tady...stahovacku jsem si namontoval i na trencle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky