BadyS Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 kochte co dělaš že nic nedělaš??? tak ruzne voe. ted jsem dovecerel,vycistil jsem si tesaky,nacancal jsem si plysacky v postylce,ted si vezmu nocni kosilku a jdu na to ty ve ty máš aktivit takhle před spaním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Si pič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Jinak panove ted jsem zase po ctvrt járu smocil,takze to je radosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 bre vecer...pepi co to vidim v podpisu??uz lezimj na zemi pane a je to mazec zdar jak sviňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 kochte co dělaš že nic nedělaš??? tak ruzne voe. ted jsem dovecerel,vycistil jsem si tesaky,nacancal jsem si plysacky v postylce,ted si vezmu nocni kosilku a jdu na to hlavne plysaka Toníka dnes si stezoval ze jsi ho vcera pekne odflaknul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Jinak panove ted jsem zase po ctvrt járu smocil,takze to je radosti mocim kazdej den ale nechlubim se tim je to bezna vec Kochticenko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Jinak panove ted jsem zase po ctvrt járu smocil,takze to je radosti to jsou zase hlášky :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Jinak panove ted jsem zase po ctvrt járu smocil,takze to je radosti mocim kazdej den ale nechlubim se tim je to bezna vec Kochticenko... sráči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Jinak panove ted jsem zase po ctvrt járu smocil,takze to je radosti mocim kazdej den ale nechlubim se tim je to bezna vec Kochticenko... sráči jo a Járu toho si k tomu taky neberu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Jinak panove ted jsem zase po ctvrt járu smocil,takze to je radosti mocim kazdej den ale nechlubim se tim je to bezna vec Kochticenko... sráči to tá tvá kamarádka z lide.cz se dostavila jo lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Jinak panove ted jsem zase po ctvrt járu smocil,takze to je radosti to jsou zase hlášky :smich: No moc se netlem kamarade. Tricitka na krku, tebe uz by taky mela nejaka odpanit voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 mocim kazdej den ale nechlubim se tim je to bezna vec Kochticenko... No woe esivá Kochtičenko leze scát jednóóó za štvrt Jára, tak to je zralý na návštěvu lékaře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Jinak panove ted jsem zase po ctvrt járu smocil,takze to je radosti to jsou zase hlášky :smich: tady zase lezim pod stolem ty voe...to zase bude krutas vikend jestli preziju usek mezi 14.4. a 15.4. tak uz zvladnu vsechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 to tá tvá kamarádka z lide.cz se dostavila jo lol Myslíš ta se zubama jak brzdovejma deskama z Transportera...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Jinak panove ted jsem zase po ctvrt járu smocil,takze to je radosti mocim kazdej den ale nechlubim se tim je to bezna vec Kochticenko... sráči to tá tvá kamarádka z lide.cz se dostavila jo lol No to bude asi ona http://profil.lide.cz/profile.fcgi?akce=pr...=&user=ivanka31 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 mocim kazdej den ale nechlubim se tim je to bezna vec Kochticenko... No woe esivá Kochtičenko leze scát jednóóó za štvrt Jára, tak to je zralý na návštěvu lékaře... neblbni jeste by sel k ocnimu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 No to bude asi ona http://profil.lide.cz/profile.fcgi?akce=pr...=&user=ivanka31 No a ten její Jiřík přiráží dobře...? Nebolelo to...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 No moc se netlem kamarade. Tricitka na krku, tebe uz by taky mela nejaka odpanit voe tak ja ještě to mám pěknej hektar a ty taky woe tak o co jde a tamto už proběhlo x let zpět tak neboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Jinak panove ted jsem zase po ctvrt járu smocil,takze to je radosti to jsou zase hlášky :smich: tady zase lezim pod stolem ty voe...to zase bude krutas vikend jestli preziju usek mezi 14.4. a 15.4. tak uz zvladnu vsechno ještě že tam nebudu lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 No moc se netlem kamarade. Tricitka na krku, tebe uz by taky mela nejaka odpanit voe Třicítka na krku a oba jsou ročník 85, někde je asi chyba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 ještě že tam nebudu lol jj ja taky ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 No moc se netlem kamarade. Tricitka na krku, tebe uz by taky mela nejaka odpanit voe Třicítka na krku a oba jsou ročník 85, někde je asi chyba... error nad kladnem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 No moc se netlem kamarade. Tricitka na krku, tebe uz by taky mela nejaka odpanit voe Třicítka na krku a oba jsou ročník 85, někde je asi chyba... error nad kladnem jim tam horej benzinky tak co chces Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 error nad kladnem Jj, vypadá to tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 No moc se netlem kamarade. Tricitka na krku, tebe uz by taky mela nejaka odpanit voe Třicítka na krku a oba jsou ročník 85, někde je asi chyba... error nad kladnem jim tam horej benzinky tak co chces vOE TO BYL SLUSNEJ MASAKR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky