baurak Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 jaky novy forum zase? no proste novy forum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 zdar zensky - sem na nej koukal a docela gut - jenom to prenastavit zase na modrou......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 Jj,taky jedu na modrej pohon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 jaky novy forum zase? no od zitra nove forum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 takze dnes od 18:00 muzem jit na pivko a az zase zitra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 jaky novy forum zase? no proste novy forum http://forum2.skodahome.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 takze dnes od 18:00 muzem jit na pivko a az zase zitra presne tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 Je tu někto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Dobrého rána v novém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 cus jak svine - tak v novem a lepsim :kol-99: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Hello, no zatím jsem z toho zmaten Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Hello, no zatím jsem z toho zmaten ja taky ale nejak se do toho dostanem co pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Hello, no zatím jsem z toho zmaten a co koukam tak je celkem husty ovladani prispevku....zarovnani textu atd atd...ja myslim ze to bude super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Ale tak to se ví, pár hodin, pár dnů a bude to zase v cajku -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Ale tak to se ví, pár hodin, pár dnů a bude to zase v cajku -_- tos rek presne pane...jeste premyslim jeslti s novym forem nezalozit novou hospu ale to je asi zbytecny co?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Hello, no zatím jsem z toho zmaten No je to jen o zvyku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 prvni sikovnou vec jsem nasel bade...a to ze me stvalo kdyz jsi promazaval stary tema tak si dole musel prepnout ze chces videt starsi temata ale musel jsi to pokazde prepnout...tady uz to jde nastavit na porad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 asi zbytečny, zatím to běhá akorát nevím jak si nastavit zpět tu zelenou a ne tu modrou a v nastavení to nikde nevidim :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Kucí jde vám ájsíkjů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 asi zbytečny, zatím to běhá akorát nevím jak si nastavit zpět tu zelenou a ne tu modrou a v nastavení to nikde nevidim :-/ Modrá je dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Kucí jde vám ájsíkjů nejde už umím citovat kua ono to je dole, ne nahoře, to je bordél, sem furt citoval sám sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 icq nefrci a prepinani najdes dole vlevo ty skiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 asi zbytečny, zatím to běhá akorát nevím jak si nastavit zpět tu zelenou a ne tu modrou a v nastavení to nikde nevidim :-/ je to uplne dole na strance bade...nastavujes tam jazyk a vzhled fora... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Kucí jde vám ájsíkjů nejde už umím citovat kua ono to je dole, ne nahoře, to je bordél, sem furt citoval sám sebe Já jen jestli sem sám.Já to taky pořád hledam nahoře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 asi zbytečny, zatím to běhá akorát nevím jak si nastavit zpět tu zelenou a ne tu modrou a v nastavení to nikde nevidim :-/ Modrá je dobrá no to je binec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky