O.v.i. Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 asi zbytečny, zatím to běhá akorát nevím jak si nastavit zpět tu zelenou a ne tu modrou a v nastavení to nikde nevidim :-/ je to uplne dole na strance bade...nastavujes tam jazyk a vzhled fora... jake pouzivate skiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 už jsem zelenej, akorat je to nějaké vyblité Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 asi zbytečny, zatím to běhá akorát nevím jak si nastavit zpět tu zelenou a ne tu modrou a v nastavení to nikde nevidim :-/ Modrá je dobrá no to je binec Tak budem muset uklidit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 a co mě už sere, že dole neni cesta kde jsem, abych mohl lehce jit do pryč, je to nahoře, dole sice je rolovaci okno,ale to nééééééééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 pockejte az se nekdo preklepne a da treba sloucit prispevky nebo presun ci rozdel - to bude bordel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 a co mě už sere, že dole neni cesta kde jsem, abych mohl lehce jit do pryč, je to nahoře, dole sice je rolovaci okno,ale to nééééééééé No to mi tam taky chybí.Ject přes ceeeeelou stránku nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 a ty new smajly ale tehle je BEST :kol-99: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 dobry je ze vidim kdo pise prispevky a kdo cte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 koukám že přiložené obrázky jsou nějaké veliké hned ze startu lol kurva tak při přidání obrázku nestačí jen procházet,ale i kliknout na nahraní obrázku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 dobry je ze vidim kdo pise prispevky a kdo cte Ted na to taky koukam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 tak nejsou velké, doprdele práce a jakto že jinde jooooooooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 no nejak to dopilujem jdu si pro kavu -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 dobry je ze vidim kdo pise prispevky a kdo cte Ted na to taky koukam a jak to poznáš, to jsou ty černé čarky pod nickem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 a co mě už sere, že dole neni cesta kde jsem, abych mohl lehce jit do pryč, je to nahoře, dole sice je rolovaci okno,ale to nééééééééé uz jsem to psal tak to snad dodelaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Ty woe Jiřiku vidíš to? vidíš to? to jsou nervyyy lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 dobry je ze vidim kdo pise prispevky a kdo cte Ted na to taky koukam a jak to poznáš, to jsou ty černé čarky pod nickem? To nevim.Ale já sem si toho všimnul dole,jak je seznam členů tak ten kdo píše je jinym stylem písme a když nad něj dáš myš tak tam máš jestli píše nebo čte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 tak furt nečtěte a pište, nic nevidim :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Ty woe Jiřiku vidíš to? vidíš to? to jsou nervyyy lol se z toho asi poseru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Ty woe Jiřiku vidíš to? vidíš to? to jsou nervyyy lol se z toho asi poseru to sou hesla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 ty voe po vas ty cist - sem se polil kafem a ted abych to sel pucovat na hajzl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Ty woe Jiřiku vidíš to? vidíš to? to jsou nervyyy lol se z toho asi poseru Ty woe Jiřiku nemluv mě vo hovnech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 ty voe po vas ty cist - sem se polil kafem a ted abych to sel pucovat na hajzl :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Ty woe Jiřiku vidíš to? vidíš to? to jsou nervyyy lol se z toho asi poseru Ty woe Jiřiku nemluv mě vo hovnech tak sorry ale to jinak nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 no a to jsem si jeste poprskal eLCéDéčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 no a to jsem si jeste poprskal eLCéDéčko se me zda ze si nesikovnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky