Hensel Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 mě se to v sekci autohifi povedo v pohodě Nóóóó, tak pracuje svazák... no šak jo né Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 no šak jo né Šak dyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Tak jak na to? Jak mam pouzit tu ikonku? Poradte Lamoidovi? Jdu na obed,az se vratim,tak doufam,ze mi jako kamaradi kamaradsky odpovite a poradite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 (editace) Tak jak na to? Jak mam pouzit tu ikonku? Poradte Lamoidovi? Jdu na obed,az se vratim,tak doufam,ze mi jako kamaradi kamaradsky odpovite a poradite co to furt meleš o ikonce normálně dáš nahrání souboru pak procházet a pak nahrání a je to ne Editováno: 4. Duben 2007, autor: Hensel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 5. prikazani: NEZABIJES Bych řek,že si ho asi porušil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Bych řek,že si ho asi porušil.... Akorát že kochtičenko děti nemá, leda zaschlý na ubrousku v odpadkáču... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 ted jsem si vsimnul a tuze se me libi ze konecne jde jid na stranku treba 100 aniz by jsem to musel pul hodiny proklikavat...proste se napise cislo stranky a je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 jj vychytavek vela - a uz i komplet v cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Teď čtu v seznamce: Ahojky.Hledám vážný vztah,mám ráda koně,kola,auta,tunink A co to je ten tunink ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Teď čtu v seznamce:Ahojky.Hledám vážný vztah,mám ráda koně,kola,auta,tunink A co to je ten tunink ??? tjůnink Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Mimochodem Spidi,co ty delas v seznamce? Kdyby te videla zena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Teď čtu v seznamce:Ahojky.Hledám vážný vztah,mám ráda koně,kola,auta,tunink A co to je ten tunink ??? Koukam ze Kochticenko masti svoje prispevky kde se da Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Bonzovat jsi nemusel voe,to melo zustat tajny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Bonzovat jsi nemusel voe,to melo zustat tajny vzdyt ty nejsi tajnej tebe pozna kazdej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Koukam ze Kochticenko masti svoje prispevky kde se da Jj, je to howedo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Koukam ze Kochticenko masti svoje prispevky kde se da Jj, je to howedo... a co teprve predvede na Besede to bude neco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 a co teprve predvede na Besede to bude neco Na to nechci ani pomyslet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Jinak co říkáte na Francouze a jejich rekord 574.8 km/h se speciálem V150 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Jinak co říkáte na Francouze a jejich rekord 574.8 km/h se speciálem V150 ? cece vubec nevim o co jde...nejak ted nemam cas brouzdat a cist...ale rychlost ukrutna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 cece vubec nevim o co jde...nejak ted nemam cas brouzdat a cist...ale rychlost ukrutna No ta francozská lokálka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 cece vubec nevim o co jde...nejak ted nemam cas brouzdat a cist...ale rychlost ukrutna No ta francozská lokálka... to je jenom nejak mistni vlacek mezi vesnickama ne ty kokot to musi letet jako krava...pod to bych Audinu jako ti borci nestrkal jinak by to mohli hledat nekde u Brna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 to je jenom nejak mistni vlacek mezi vesnickama ne ty kokot to musi letet jako krava...pod to bych Audinu jako ti borci nestrkal jinak by to mohli hledat nekde u Brna Jj, mezi Paříží a Lyonem... Jj, musí to bejt hukot, já jsem jel přímo s tou soupravou, co držela od devadesátých let původní rekord 515.3 km/h a je to úplně brutal, woe vůbec nepoznáš, že jedeš vlakem, je to jak když sedíš doma u telky... Jinak ta V150 je taky megatuning. Místo osmi motorů to má dvanáct, zvětšili kola z 920 mm na 1092 mm a celý to zaplastovali spojlerama a krytama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Jj, mezi Paříží a Lyonem... Jj, musí to bejt hukot, já jsem jel přímo s tou soupravou, co držela od devadesátých let původní rekord 515.3 km/h a je to úplně brutal, woe vůbec nepoznáš, že jedeš vlakem, je to jak když sedíš doma u telky... Jinak ta V150 je taky megatuning. Místo osmi motorů to má dvanáct, zvětšili kola z 920 mm na 1092 mm a celý to zaplastovali spojlerama a krytama... je to masakr...protoze se to defakto vznasi nad tema kolejema tak tomu musi stacit fakt malinko aby to vykolejilo...docela rad bych se nekdy necim takovym svez musi to byt uzasny zazitek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky