baurak Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Škoda, že jsme nesměli fotit, mooc hezký letadýlko Něco takového bych také bral ty jsi byl vzdycky skromny hoch No skromný jo, ale těch přání a snů co mám. Jéééjej jooo to ma kazdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Bať, Kochťák by nám mohl čistit vzletovou a přistávací plochu ...kartáčkem na zuby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 (editace) Doporučuji přečíst, celkem mne to pobavilo : http://showbizz.centrum.cz/hudba/recenze/c...phtml?id=394870 Editováno: 4. Duben 2007, autor: Palo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Každý má své sny, i já : http://audi.cz/modely/a5/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 a mohl bych rozvíjet: http://audi.cz/modely/r8/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Každý má své sny, i já : http://audi.cz/modely/a5/ hmm pekny... me se strasne moc libi RS6 a Allraod...nadherny auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Doporučuji přečíst, celkem mne to pobavilo : http://showbizz.centrum.cz/hudba/recenze/c...phtml?id=394870 Jj, tak nějak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 me se strasne moc libi RS6 a Allraod...nadherny auta Jj, Audinky jsou mega... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 A5 vidim prvne a uz mam jasno. To chci taky . Palo slozime se,co rikas? Hrozne by se mi libil Tudor ale kdyz neni,tak bych sel hned do tohohle,protoze tohle bude aspon real. Jinak zpatky k tomu vladnimu specialu. Sem ted nekde cetl,ze jsou piloti radi,ze konecne,az poleti treba do Izraele,nebudou muset 3x tankovat,ale ze to daji na jeden zatah .Kdyz ty Tucka pristavaji,tak je to fakt vtipny. Hlavne jsou poznat uz ze vzdalenosti nekolika km,podle toho,ze se za nima tahne takova pekna cerna cara . Nicmene z venku se mi vic lebi to Tucko,nez ten Airbus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 A5 vidim prvne a uz mam jasno. To chci taky . Palo slozime se,co rikas? Hrozne by se mi libil Tudor ale kdyz neni,tak bych sel hned do tohohle,protoze tohle bude aspon real.Jinak zpatky k tomu vladnimu specialu. Sem ted nekde cetl,ze jsou piloti radi,ze konecne,az poleti treba do Izraele,nebudou muset 3x tankovat,ale ze to daji na jeden zatah .Kdyz ty Tucka pristavaji,tak je to fakt vtipny. Hlavne jsou poznat uz ze vzdalenosti nekolika km,podle toho,ze se za nima tahne takova pekna cerna cara . Nicmene z venku se mi vic lebi to Tucko,nez ten Airbus Si kúpím sám, seru na tebe. Chci svoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 me se strasne moc libi RS6 a Allraod...nadherny auta Jj, Audinky jsou mega... jj oni vedi jak to delat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 cus pekne po obidku! -_- dam dve a zase mizim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 jj oni vedi jak to delat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 A5 vidim prvne a uz mam jasno. To chci taky . Palo slozime se,co rikas? Hrozne by se mi libil Tudor ale kdyz neni,tak bych sel hned do tohohle,protoze tohle bude aspon real.Jinak zpatky k tomu vladnimu specialu. Sem ted nekde cetl,ze jsou piloti radi,ze konecne,az poleti treba do Izraele,nebudou muset 3x tankovat,ale ze to daji na jeden zatah .Kdyz ty Tucka pristavaji,tak je to fakt vtipny. Hlavne jsou poznat uz ze vzdalenosti nekolika km,podle toho,ze se za nima tahne takova pekna cerna cara . Nicmene z venku se mi vic lebi to Tucko,nez ten Airbus Si kúpím sám, seru na tebe. Chci svoje To je fakt,ty to moc honis,ty ny jsi mi auti odelal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Si kúpím sám, seru na tebe. Chci svoje To je fakt,ty to moc honis,ty ny jsi mi auti odelal když chceš dělat vtipného a chytrého, tak si ověř fakta, Kochťulíne. Jinak s tím odděláním aut bych to moc být tebou nerozebíral To že jezdím rychleji, neznamená, že Líza není v pořádku, stačí se jen tomu auti věnovat a dát mu co potřebuje. Jinak přes 4000ot./min. to bylo točeno max. 5 krát možná 8krát, ale jinak vše do 4000ot./min. a potom minimálně 10 - 15 min. volná pomalá jízda a nebo chod na vonoběh, aby si odfoukla a vydýchala se, víš chlapče, sešlápnout pedál na podlahu umí každej, ale cit, něhu a trochu bezpečí už ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 To je fakt,ty to moc honis,ty ny jsi mi auti odelal Se nauč psát a pak se teprve navážej do druhých... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 (editace) To je fakt,ty to moc honis,ty ny jsi mi auti odelal Se nauč psát a pak se teprve navážej do druhých... To že zapomněl na jedno D, tak to bych mu nezazlíval, on se snaží a znáš to, když se moc snažíš, tak to stojí za kulový A joo, on udělal ještě překlep, jééé to jsem lamaoidní, že jsem si toho hned nevšinl Editováno: 4. Duben 2007, autor: Palo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 To že jezdím rychleji, neznamená, že Líza není v pořádku, stačí se jen tomu auti věnovat a dát mu co potřebuje. Jinak přes 4000ot./min. to bylo točeno max. 5 krát možná 8krát, ale jinak vše do 4000ot./min. a potom minimálně 10 - 15 min. volná pomalá jízda a nebo chod na vonoběh, aby si odfoukla a vydýchala se, víš chlapče, sešlápnout pedál na podlahu umí každej, ale cit, něhu a trochu bezpečí už ne Tady si dovolím plně souhlasit s Palem, sednout do auta, dát tomu plnej kotel, hrabat, smykovat, tahat za ručku, potažmo ničit lamelu, homokineťáky a trhat lanovody, to umí každá, s odpuštěním pi*a. Ale když to pak někomu rozděláváš, půlíš převodovku od motoru, kdy musíš vyhodit těhlici s tlumičem a lebro a tak převodovka ti minimálně dvakrát padne na ruku, to si hned uvědomíš, že takový chování k autu není zrovna košér. Řekneš si, je to jen stroj, ale právě zde platí pořekadla, že všechno trvá až se strhá a jakej pán, takovej krám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 jeste ze jsem na ni posledni dobou hodnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 jeste ze jsem na ni posledni dobou hodnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 (editace) To že jezdím rychleji, neznamená, že Líza není v pořádku, stačí se jen tomu auti věnovat a dát mu co potřebuje. Jinak přes 4000ot./min. to bylo točeno max. 5 krát možná 8krát, ale jinak vše do 4000ot./min. a potom minimálně 10 - 15 min. volná pomalá jízda a nebo chod na vonoběh, aby si odfoukla a vydýchala se, víš chlapče, sešlápnout pedál na podlahu umí každej, ale cit, něhu a trochu bezpečí už ne Tady si dovolím plně souhlasit s Palem, sednout do auta, dát tomu plnej kotel, hrabat, smykovat, tahat za ručku, potažmo ničit lamelu, homokineťáky a trhat lanovody, to umí každá, s odpuštěním pi*a. Ale když to pak někomu rozděláváš, půlíš převodovku od motoru, kdy musíš vyhodit těhlici s tlumičem a lebro a tak převodovka ti minimálně dvakrát padne na ruku, to si hned uvědomíš, že takový chování k autu není zrovna košér. Řekneš si, je to jen stroj, ale právě zde platí pořekadla, že všechno trvá až se strhá a jakej pán, takovej krám... Děkuju Ale zase aby jsme byli spravedliví, tak Kochťák není to o čem jsme my dva mluvili, to zase vím Editováno: 4. Duben 2007, autor: Palo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Děkuju Ale zase aby jsme byli spravedliví, tak Kochťák není to o čem jsme my dva mluvili, to zase vím Jasně, chtěl jsem jen říct, že asi ne všichni z nás jsou natolik soulventví, že by si mohli dovolit kupovat každej rok nové auti, nebo do stávajícího cpát velké sumy do zbytečných oprav... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 jeste ze jsem na ni posledni dobou hodnej jeste musi neco vydrzet tak se ji ted doprava slusneho chovani a hlavne pece je dulezita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 jeste musi neco vydrzet tak se ji ted doprava slusneho chovani a hlavne pece je dulezita No samo. Třeba já letos se svým vozem rozjíždím druhou desetiletku - nebývalý to výkon... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 jeste musi neco vydrzet tak se ji ted doprava slusneho chovani a hlavne pece je dulezita No samo. Třeba já letos se svým vozem rozjíždím druhou desetiletku - nebývalý to výkon... tak to klobouk dolu...to uz jste si neco prozili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky