kocht Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Hezky jste to rekli kucí vopaleny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 jeste musi neco vydrzet tak se ji ted doprava slusneho chovani a hlavne pece je dulezita No samo. Třeba já letos se svým vozem rozjíždím druhou desetiletku - nebývalý to výkon... Hmmm, tak to jóóó Já mám Lízu moc rád, ale myslím si, že jestli né letos, tak do dvou let bude vyměněna, jsem už hold takovej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Hezky jste to rekli kucí vopaleny Ty kuno Kladenská ušmudlaná, kde se flákáš, já ti jednu střelím přes hubu až se po.ereš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Hezky jste to rekli kucí vopaleny Ty kuno Kladenská ušmudlaná, kde se flákáš, já ti jednu střelím přes hubu až se po.ereš Ja ? Ja pracuju pane...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 tak to klobouk dolu...to uz jste si neco prozili To teda jo. Přiznávám, že pár bebíček už tam bylo, ale pořád je oproti ostatním vozům, co jsem kdy používal, velmi hodná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Já sem na ní taky hodnej a někdy mě pěkně zlobí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 tak to klobouk dolu...to uz jste si neco prozili To teda jo. Přiznávám, že pár bebíček už tam bylo, ale pořád je oproti ostatním vozům, co jsem kdy používal, velmi hodná... tak to k tomu patri ale hlavne je to tim jak se o ni staras jinak by to auto asi nebylo v takovem stavu v jakem je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Já sem na ní taky hodnej a někdy mě pěkně zlobí ja jsem na ni taky hodnej,ale nekdy chci videt,co v ni je a presto zatim nezlobi a to uz bude mit najeto tak k tem trem kilum si myslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 valim domu borci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 tak to k tomu patri ale hlavne je to tim jak se o ni staras jinak by to auto asi nebylo v takovem stavu v jakem je No něco na tom bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 tak to k tomu patri ale hlavne je to tim jak se o ni staras jinak by to auto asi nebylo v takovem stavu v jakem je No něco na tom bude... asi neco vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Mejte se valim dom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Dobré odpoledne Tak nějak se tu v tom novém neorientuju asik to chce si zvyknout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 hele hele na tůgo mi nesahejte jsem si ho na vojně pěkně prolezl bylo to dobrý letadlo a ty třešně co rostly za jeho stojánkou byly velký skoro jako jarní jablíška jsme je žrali s klukama jako divý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 DOBRÉ ODPOLEDNE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 DOBRÉ ODPOLEDNE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Jiriku vse nej nej a poradne oslavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 A hodne se ozrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Brýýý večéér, dá si někdo škopek ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 (editace) já bych si dal a Sejda to platí...jinak dobrý večer Editováno: 4. Duben 2007, autor: Hensel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 je tu nejaka lama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 tak jak to tady vypada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 ja bych si taky dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 je tu nejaka lama? tayd jich je ty veliteli LAM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Já bych taky dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky