Borg Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Příjemné brzké ránko vespolek -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 hele ovidius neplatl clensky takovej kluk svedomitej...a nic uz dlouho od registrace, sem ho jeste nesmazal jelikoz im ze je tu casto..sukmajstre zaridis to s nim, je to tvuj kamos ) ty ve ja ho jeste ani nevidel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 hele ovidius neplatl clensky takovej kluk svedomitej...a nic uz dlouho od registrace, sem ho jeste nesmazal jelikoz im ze je tu casto..sukmajstre zaridis to s nim, je to tvuj kamos ) psal jsem ti majlose - at posles BÚcislo a vse poresim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 hele ovidius neplatl clensky takovej kluk svedomitej...a nic uz dlouho od registrace, sem ho jeste nesmazal jelikoz im ze je tu casto..sukmajstre zaridis to s nim, je to tvuj kamos ) psal jsem ti majlose - at posles BÚcislo a vse poresim divny hele cislo uctu je 204004097/0300 a VS mas v emailu, nebo neeee? kdyztak tam dej 999 a do poznamky ovidius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 hele ovidius neplatl clensky takovej kluk svedomitej...a nic uz dlouho od registrace, sem ho jeste nesmazal jelikoz im ze je tu casto..sukmajstre zaridis to s nim, je to tvuj kamos ) ty ve ja ho jeste ani nevidel vzdyt ja sem uplne celej neviditelnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 hele ovidius neplatl clensky takovej kluk svedomitej...a nic uz dlouho od registrace, sem ho jeste nesmazal jelikoz im ze je tu casto..sukmajstre zaridis to s nim, je to tvuj kamos ) psal jsem ti majlose - at posles BÚcislo a vse poresim divny hele cislo uctu je 204004097/0300 a VS mas v emailu, nebo neeee? kdyztak tam dej 999 a do poznamky ovidius NO konecne informace - predplatim to pro jistotu na par let kolik ze je na rok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 registrace a rok 2007 = 300 rok 2008 a dalsi 99kc/rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 hele ovidius neplatl clensky takovej kluk svedomitej...a nic uz dlouho od registrace, sem ho jeste nesmazal jelikoz im ze je tu casto..sukmajstre zaridis to s nim, je to tvuj kamos ) ty ve ja ho jeste ani nevidel vzdyt ja sem uplne celej neviditelnej Jo jednou jsem te myslim potkal v Mimoni,jak jsme tam jen blbli,ale to uz jsem odjizdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 oukej jen co pujdu kolem nejaky budovy kde se na to specializujou tak to tam svihnu - hele a jak to bude s kartickou a samoskou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 hele ovidius neplatl clensky takovej kluk svedomitej...a nic uz dlouho od registrace, sem ho jeste nesmazal jelikoz im ze je tu casto..sukmajstre zaridis to s nim, je to tvuj kamos ) ty ve ja ho jeste ani nevidel vzdyt ja sem uplne celej neviditelnej Jo jednou jsem te myslim potkal v Mimoni,jak jsme tam jen blbli,ale to uz jsem odjizdel jo mas recht cece - v Mimoni i na fotkach jsme evidovany : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 hele diamant ma napsano OCII presidento tak to teda zatrhnu, president sem tu jedine ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 hele diamant ma napsano OCII presidento tak to teda zatrhnu, president sem tu jedine ja to by ti podekoval - hele napis me tam neco ineho - treba duchodce -invalida ale veteran.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 (editace) Bud rad,ze tam nemas to,co ja Editováno: 5. Duben 2007, autor: kocht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Bud rad,ze tam nemas to,co ja jo ses k neprehlidnuti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 jj kochtomet tam ma to nej nej z celyho fora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 jj kochtomet tam ma to nej nej z celyho fora hele zmen mi toho veterana na neco jinyho - ikdyz nemusis pouzivat tolik fantazii jako u "kochtometa" (sorry kochtiku) ikdyz to sem si asi nabeh co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 hihi premejslim co ti tam dam, ale to musi nejako vyplynout ajko u ostatnich az si nejak nabehnes nebo ze bych projel historii tvych prispefku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 (editace) Bud rad,ze tam nemas to,co ja Kocht na to sel evidentne prez postel, aby tam mel neco jineho nez ostatni Editováno: 5. Duben 2007, autor: zabiak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 hihi premejslim co ti tam dam, ale to musi nejako vyplynout ajko u ostatnich az si nejak nabehnes nebo ze bych projel historii tvych prispefku no proste neco ikdyz to bude zase slovo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 vitto cihej jakej mam podpis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 vitto cihej jakej mam podpis Já tomu vůbec nerozumim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 a koukam ze pan zabijak je taky jen veteran vidim to na hromadne prejmenovavani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Kde ste všichni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Tadýýýýk všude okolo, svítí sluníčko tak v předzahrádce, kdo by čučel v lokále ne? -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 hihi jirino to je husty, to uz je dlouho asi vyhlasim anketu co dame ovidiovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky