Hensel Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 (editace) čus jsem tu taky a po foliích hned vypadá autí lépe Editováno: 5. Duben 2007, autor: Hensel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 čus jsem tu taky a pof oliích hned vypadá autí lépe Achoj.Jjj folie dělaj hodně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 jj to jo myslím, že nejvíce je ocení prcek bo brejle nechce a furt do dveří zavírat plínu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 jj to jo myslím, že nejvíce je ocení prcek bo brejle nechce a furt do dveří zavírat plínu V tomhle případě i funkční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 čus jsem tu taky a po foliích hned vypadá autí lépe Moje řeč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 čus jsem tu taky a pof oliích hned vypadá autí lépe Achoj.Jjj folie dělaj hodně.... Ahoj Jendo jak je?? Koukám že máš folie,sháním taky nějakou firmu a jdu do nich ,jen nevím kde. Prozradíš kontakt? :-) . Chtěl bych to jen polopropustné,nic úplně černého ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 čus jsem tu taky a pof oliích hned vypadá autí lépe Achoj.Jjj folie dělaj hodně.... Ahoj Jendo jak je?? Koukám že máš folie,sháním taky nějakou firmu a jdu do nich ,jen nevím kde. Prozradíš kontakt? :-) . Chtěl bych to jen polopropustné,nic úplně černého ... čauký no já dostal kontakt od Davona www.autoskloholesovice.cz a i to mám stejně jako on Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 jj maj tam zajímavý věci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 tetování na zadní okna třeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Kolipa to asi tak u vás stojí kucí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 tam co jsem psal stojí sedan 5000,- a combi 5800.- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 tam co jsem psal stojí sedan 5000,-a combi 5800.- kua u nas 3500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Cago Honziku, a jaky typ te folie tam mas? Ta cena co tam pises je za jaky typ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 čauký Lubane o kousek vyše je odkaz já mám typ folie Charcoal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 ty voe to je debil v těch inzerátech PROSÍM nějakého admina ať mi promaže ten můj inzerát na ty potahy díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 tam co jsem psal stojí sedan 5000,-a combi 5800.- kua u nas 3500 njn jiný kraj jiný ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Jj, prave jsem na ty stranky koukal, tak me zajimalo jakej ten typ tam mas, vypada to dobre a jakou jsi dal tu propustnost? daval jsi dopredu i do zadu stejny nebo do predu svetlejsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 na předek jsem dal CH70 propustnost 72% a zadek CH23 propustnost 23% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 na předek jsem dal CH70 propustnost 72%a zadek CH23 propustnost 23% very najs Honzi vynikající kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 tak takhle nejak jsem to taky rozmýšlel ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 taky mi to bylo doporučeno jako optimal zadek jsem chtěl trošku tmavší jenže kvůli Jeníkovi mi bylo doporučeno to světlejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 čus jsem tu taky a pof oliích hned vypadá autí lépe Achoj.Jjj folie dělaj hodně.... Ahoj Jendo jak je?? Koukám že máš folie,sháním taky nějakou firmu a jdu do nich ,jen nevím kde. Prozradíš kontakt? :-) . Chtěl bych to jen polopropustné,nic úplně černého ... Jo díkes,kouknu se tam,chtěl bych to celé stejné. Nemáš nějakou fotku jak to máš vpředu tu průhlednost??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 (editace) ještě jsem nefotil , ale zítra nebo povíkendu to cvaknu ted s těma oknama nesmím prej ještě zejtra hejbat, ale pak už jo tak to rovnou umeju a bude to Editováno: 5. Duben 2007, autor: Hensel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 cus jak krava - nezajde nekdo na jednicku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 cus jak krava - nezajde nekdo na jednicku? Per to do mě, ať je po mě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky