Borg Vloženo 8. Duben 2007 Vloženo 8. Duben 2007 Ha opět mrtvo , přitom venku je samec jak sviňa, kua máte sedět v lokále a ne zelvlovat někde venku
FRANK Vloženo 8. Duben 2007 Vloženo 8. Duben 2007 Ha opět mrtvo , přitom venku je samec jak sviňa, kua máte sedět v lokále a ne zelvlovat někde venku Samec??? Slunko praží o stopéro, lidičky se procházkujou a já kua smrdím zase v práci
Borg Vloženo 8. Duben 2007 Vloženo 8. Duben 2007 Ha opět mrtvo , přitom venku je samec jak sviňa, kua máte sedět v lokále a ne zelvlovat někde venku Samec??? Slunko praží o stopéro, lidičky se procházkujou a já kua smrdím zase v práci Tak čeče tu je nějaká klendra , ale jsem na tom stejně taky tvrdnu v hokně
Spidi Vloženo 8. Duben 2007 Vloženo 8. Duben 2007 Samec??? Slunko praží o stopéro, lidičky se procházkujou a já kua smrdím zase v práci jj, tady na Jižní Moravě je palermo jak u móóóřa, asi brzo napustím los bazenos...
Borg Vloženo 8. Duben 2007 Vloženo 8. Duben 2007 Samec??? Slunko praží o stopéro, lidičky se procházkujou a já kua smrdím zase v práci jj, tady na Jižní Moravě je palermo jak u móóóřa, asi brzo napustím los bazenos... no zdar jak sviňa lumpe, tak to je nářez v Práglu klemdra na skoro zimní bundu a doma kurňa zoncna rupluje to je boršus
Spidi Vloženo 8. Duben 2007 Vloženo 8. Duben 2007 no zdar jak sviňa lumpe, tak to je nářez v Práglu klemdra na skoro zimní bundu a doma kurňa zoncna rupluje to je boršus Njn, jak sis to zařídil, tak to máš... Von prafotr Morava věděl, kde hodit sicnu...
Borg Vloženo 8. Duben 2007 Vloženo 8. Duben 2007 no zdar jak sviňa lumpe, tak to je nářez v Práglu klemdra na skoro zimní bundu a doma kurňa zoncna rupluje to je boršus Njn, jak sis to zařídil, tak to máš... Von prafotr Morava věděl, kde hodit sicnu... Na tom něco bude No zařízený to mám fakt skvěle
Borg Vloženo 8. Duben 2007 Vloženo 8. Duben 2007 mimo nás tu nikdo není všichni se někde flákaj jj je to banda nezbedná, zase budou mít áčka
Hensel Vloženo 8. Duben 2007 Vloženo 8. Duben 2007 ted to nevyzkouším bo jedu na linuxu a nemám tu žádný fotky
Palo Vloženo 8. Duben 2007 Vloženo 8. Duben 2007 (editace) ted to nevyzkouším bo jedu na linuxu a nemám tu žádný fotky jde to, se na něho,m je to lama jako kráva Tady jsem dal jednu fotku dvakrát a jde to, je to lama Editováno: 8. Duben 2007, autor: Palo
Hensel Vloženo 8. Duben 2007 Vloženo 8. Duben 2007 totiž dělá to pořád přes nějakouikonku tak to tu psal na začátku týdne
Doporučené příspěvky