Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

ME JENOM VYLOZENHE SERE ZE SE NEDOSTANU NA BESIDKU.... KUVA PROTOZE BYCH SI TO S VAMA UZIL!!!!! ALE ZKURVENA PRACE JE ZKURVENA PRACE........ ;TAK JA BEZIM NA TEN KULEC :)

hej lidi tak jak to jde? ted sem se nalil jak prase s jednim nejmenovanym clenem v na jedny nejmenovany diskotece v nejmenovanym meste jak nejmenovany prase ale on sem da foto :) tak uvidite ty nejmenovany prasata :)

lollol:palec2: fotos bude zitra lol

hej lidi tak jak to jde? ted sem se nalil jak prase s jednim nejmenovanym clenem v na jedny nejmenovany diskotece v nejmenovanym meste jak nejmenovany prase ale on sem da foto :) tak uvidite ty nejmenovany prasata :)

lollol:palec2: fotos bude zitra lol

:smich::smich::smich::smich:

ja bych to tady radeji nesiril - precijenom to nikoho asi nebude zajimat :)

ja to zitra zhodnotim a uvidim lol

jinak to nemelo chybu lol

jo jen to sem hod - ad vidi poradnej minisrazek na disko v imperiu :) - ale mas recht!!!! musi me to zopaknout! ale ze tech vodek bylo co? :)

jo jen to sem hod - ad vidi poradnej minisrazek na disko v imperiu :) - ale mas recht!!!! musi me to zopaknout! ale ze tech vodek bylo co? :)

je pravda ze to ze pochazis z Finska jsi tady zatajil lollol

no neni problem ja to tam mam kousek a muzes nas byt mnohem vic lidi z okoli MB je hromada ;)

ja mel kliku ze sem ridil jinak bych asi po svejch neodesel lol ale priste si to zaridim jinak -_-

ja mel kliku ze sem ridil jinak bych asi po svejch neodesel lol ale priste si to zaridim jinak -_-

no jeste ze jsme odjizdeli vcas jinak by to nedopadlo dobre lol

a neco pro adminy!!!!!!! baurakovi bych pod foto napsal "ukecavac na vodky" :palec2::D:worthy

a neco pro adminy!!!!!!! baurakovi bych pod foto napsal "ukecavac na vodky" :palec2::D:worthy

haha ja myslim ze to bylo uplne jinak ;)

je pravda ze to ze pochazis z Finska jsi tady zatajil lollol

no neni problem ja to tam mam kousek a muzes nas byt mnohem vic lidi z okoli MB je hromada ;)

doprdele ty ses kapo!!! :smich::smich:

doprdele ty ses kapo!!! :smich::smich:

jaky pak s tim srani ;)

jo tys to vychytal ale priste............

jinac domluvime mladoboleslavaky a okolni a neco domluvime - jinac vodecka nebyla spatna..... :p:palec2::feve::kuk::help:

jinac domluvime mladoboleslavaky a okolni a neco domluvime - jinac vodecka nebyla spatna..... :p:palec2::feve::kuk::help:

ty vis je to laskominka nevsedni...tůze velká dobrota a me taky moc chutnalo ;)

jinac ja to na nej prozradim - baui chlasta vodku jak kdyby se v ni narodil -_--_--_-

jo muzem neco naplanovat jsem rozhodne pro lol a finlandia potece proudem :D

jinac ja to na nej prozradim - baui chlasta vodku jak kdyby se v ni narodil -_--_--_-

:smich: :smich: :smich:

tak panove sorac ale za posledni 4 dny jsem se opil 8x :laugh.gif-_- tak nyni vas opoustim a jdu chrapat a zejtra v arbajt! - cus draci!

to si mel kvalitni vikend lol ja toho zas moc nenaspal takze du taky, zejtra to vstavani me desi :feve:

:mellow:-_--_--_-:kol-99::kol-99::kol-98::kol-87::kol-59::kol-59::kol-49:-_-:kol-44:kol101:help:kol114kol114
:mellow:-_--_--_-:kol-99::kol-99::kol-98::kol-87::kol-59::kol-59::kol-49:-_-:kol-44:kol101:help:kol114kol114

ja jsem mel taky kruty 3 dny ale zase super natrenovano na besidku ;)

No vy ste museli vypadat kol1 kol1 kol1 dobrou všem :kol-29: :kol-29: :kol-29::kol-131::palec:

a že nedáte vědět lol lol

Oni nepotřebovali někoho, kdo jim vše vychlastá, víš Badynku? :p

Oni nepotřebovali někoho, kdo jim vše vychlastá, víš Badynku? :p

:smich::smich::smich::smich: tak to bylo za 100bodou todle lol

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.