baurak Vloženo 9. Duben 2007 Vloženo 9. Duben 2007 a že nedáte vědět lol Oni nepotřebovali někoho, kdo jim vše vychlastá, víš Badynku? tak to bylo za 100bodou todle jj ja bych to lepe nenapsal
Spidi Vloženo 10. Duben 2007 Vloženo 10. Duben 2007 Bry dééén... Kua teď jsem musel vyjet z kolony zaparkovaných aut a musel jsem vůz stojící za mnou mírně posunout hedvábnou svou lištou nalakovanou... Tak to teď du zaleštit...
vittorio Vloženo 10. Duben 2007 Vloženo 10. Duben 2007 bry den teze... pepinko stihnes mi vzit ty octavky na besidecku?
Spidi Vloženo 10. Duben 2007 Vloženo 10. Duben 2007 bry den teze...pepinko stihnes mi vzit ty octavky na besidecku? A už jsem tady. Pepi, zatím je nemám, bo mě vedoucí honí jak zdutou kozu a na místech, kde mívali, nemají Kdyby to nevyšlo na besídku, tak bych je dovezl na Mimoň...
baurak Vloženo 10. Duben 2007 Vloženo 10. Duben 2007 bre den kolegove Čao Baui... ahoj Lubo...jak se vede?
baurak Vloženo 10. Duben 2007 Vloženo 10. Duben 2007 ahoj Lubo...jak se vede? Viz výše... hmm tak ze jsme na tom uplne stejne...nestiham vubec nic kua
BadyS Vloženo 10. Duben 2007 Vloženo 10. Duben 2007 to TOMAS : pisal jsi me SZ ja tobě taky ale cosik to vyhodilo že máš blokování příjmu SZ tož tak nevím jak ti odepíšu
vittorio Vloženo 10. Duben 2007 Vloženo 10. Duben 2007 hih pepi tak to je situacione teda...kazdopadne plasty privezu at to mame zcasti z krku ja? on si te dal do blokace badys unglaublich, nova doba, clenove se vzajemne ignoruji
Tomáš Vloženo 10. Duben 2007 Vloženo 10. Duben 2007 hih pepi tak to je situacione teda...kazdopadne plasty privezu at to mame zcasti z krku ja? on si te dal do blokace badys unglaublich, nova doba, clenove se vzajemne ignoruji Já ho mám v kamarádech Asi má zablokovaný odesílání zpráv mě, taky jsem to u všech měl
kocht Vloženo 10. Duben 2007 Vloženo 10. Duben 2007 hale nemuzu si pomoct,ale porad mi nejdou pridavat ty obrazky sakra
Spidi Vloženo 10. Duben 2007 Vloženo 10. Duben 2007 hih pepi tak to je situacione teda...kazdopadne plasty privezu at to mame zcasti z krku ja? Já fim, sypu si popel na hlavu, ale tenhle měsíc je dost na pytel, su rád, že jsem si aspoň vymrčel tu besídku, ač budu muset je v neděli celou noc do Salzgitteru...
Doporučené příspěvky