Spidi Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 A tadýýý... Ahoj Ivanko a Baui... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 A tadýýý... Ahoj Ivanko a Baui... ahoj Lubo tak co uz trochu klidek...ja ted dolezl z garaze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Ahojky Bauí a spidi Jakpak se daří? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 ahoj Lubo tak co uz trochu klidek...ja ted dolezl z garaze Já vylezl v osm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Ahojky Bauí a spidi Jakpak se daří? Docela to jde, ale v sobotu to bude naprosto lala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Ahojky Bauí a spidi Jakpak se daří? Docela to jde, ale v sobotu to bude naprosto lala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 ahoj Lubo tak co uz trochu klidek...ja ted dolezl z garaze Já vylezl v osm... ja jsem tak trosku dodelal ten motor...a pak jsem si rek ze bych na ni mohl byt hodny tak jsem ji vzel pekne lestenkou s teflonem a hned to vypada lip...vycistil vnitrek a mam toho dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Přesně tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Ahojky Bauí a spidi Jakpak se daří? Docela to jde, ale v sobotu to bude naprosto lala... ja bych rek ze se tesi vsichni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Ahojky Bauí a spidi Jakpak se daří? Docela to jde, ale v sobotu to bude naprosto lala... ja bych rek ze se tesi vsichni tak tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 ja jsem tak trosku dodelal ten motor...a pak jsem si rek ze bych na ni mohl byt hodny tak jsem ji vzel pekne lestenkou s teflonem a hned to vypada lip...vycistil vnitrek a mam toho dost Vnitřek mě čeká zítra, záleží na počasí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 ja bych rek ze se tesi vsichni No baže. A na některé zvláště... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 ja jsem tak trosku dodelal ten motor...a pak jsem si rek ze bych na ni mohl byt hodny tak jsem ji vzel pekne lestenkou s teflonem a hned to vypada lip...vycistil vnitrek a mam toho dost Vnitřek mě čeká zítra, záleží na počasí... aj já bych potřebovala vyčistit sedačky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 ja jsem tak trosku dodelal ten motor...a pak jsem si rek ze bych na ni mohl byt hodny tak jsem ji vzel pekne lestenkou s teflonem a hned to vypada lip...vycistil vnitrek a mam toho dost Vnitřek mě čeká zítra, záleží na počasí... uz ma byt lepe a lepe a konec tydne i pres 22stupnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 ja jsem tak trosku dodelal ten motor...a pak jsem si rek ze bych na ni mohl byt hodny tak jsem ji vzel pekne lestenkou s teflonem a hned to vypada lip...vycistil vnitrek a mam toho dost Vnitřek mě čeká zítra, záleží na počasí... aj já bych potřebovala vyčistit sedačky to me ceka taky vcetne dveri a vseho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 aj já bych potřebovala vyčistit sedačky Já bych je potřeboval vyměnit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 uz ma byt lepe a lepe a konec tydne i pres 22stupnu Jj, bude fajne a proto se s tím nebudu moc extra mordovat, abych si užil volna a pěknýho počasí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 aj já bych potřebovala vyčistit sedačky Já bych je potřeboval vyměnit... já né...mi stačí,když mi je někdo vyčistí ale nejsou lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 já né...mi stačí,když mi je někdo vyčistí ale nejsou lidi A co cosboš...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 já né...mi stačí,když mi je někdo vyčistí ale nejsou lidi A co cosboš...? no...konečně mi spravil anténu a rádio hraje,hurá ještě potřebuju ,aby se podíval a opravil zadní ostřikovač... Snad se dočkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 uz ma byt lepe a lepe a konec tydne i pres 22stupnu Jj, bude fajne a proto se s tím nebudu moc extra mordovat, abych si užil volna a pěknýho počasí... ja musim jeste zitra pripravit jedno auto na prodej a pak uz nemam do konce tydne cas tak ze mam defakto hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 no...konečně mi spravil anténu a rádio hraje,hurá ještě potřebuju ,aby se podíval a opravil zadní ostřikovač... Snad se dočkám Tak aspoň něco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 cus draci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 já né...mi stačí,když mi je někdo vyčistí ale nejsou lidi A co cosboš...? no...konečně mi spravil anténu a rádio hraje,hurá ještě potřebuju ,aby se podíval a opravil zadní ostřikovač... Snad se dočkám mu na den seber net a uvidis co udela prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky