Palo Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Chelseááá Chelseááááá Bry déééééén... Ahoj brněnské šmudlisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 ja mam vsechno vzdyt to znas No ale v sobotu ho budeš mít každopádně... ja se jen bojim abych toho nemel v sobotu moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Chelseááá Chelseááááá sice stesticko ale maj to To štěstí je k tomu potřeba, ale ta kvalita se projevila. To bude krása, 3 anglické týmy v semifinále. Chelsea Manchester a doufám, že i Liverpool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Chelseááá Chelseááááá sice stesticko ale maj to To štěstí je k tomu potřeba, ale ta kvalita se projevila. To bude krása, 3 anglické týmy v semifinále. Chelsea Manchester a doufám, že i Liverpool to je pravda v druhe pulce je krom te jedne strely k nicemu nepustili a Peta si moc nezachytal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Spidi, viděl jsi moje nové kolesa??? Já mám dnes super den. Nové kolesa, Chelsea vyhrála, to je paráda http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...0&start=400 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Ahoj brněnské šmudlisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Spidi, viděl jsi moje nové kolesa??? Já mám dnes super den. Nové kolesa, Chelsea vyhrála, to je paráda Hmm, hmm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Ahoj brněnské šmudlisko Ale no tak, neber to doslovně a osobně, šak mňa znáš, neřeš woloviny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Ale no tak, neber to doslovně a osobně, šak mňa znáš, neřeš woloviny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 kua uz aby byla sobota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Ale no tak, neber to doslovně a osobně, šak mňa znáš, neřeš woloviny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 kua uz aby byla sobota bať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 ty voe jste presli na znakovou rec nebo co?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 ty voe jste presli na znakovou rec nebo co?? Ee... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Tak asi jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 ja se asi odeberu ke spanku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 ja se asi odeberu ke spanku Hmmm, tak já taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 ja se asi odeberu ke spanku Hmmm, tak já taky... tak se mejte pekne pane a za nedlouho na shledanou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 tak se mejte pekne pane a za nedlouho na shledanou Nápodobně pane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 tak se mejte pekne pane a za nedlouho na shledanou Nápodobně pane... Dobrou kluci, já se začumněl do fotbalu, ten Manchester tam trošku udělal dírku do výsledků . Ty wole 7 : 1 nad AS Řím. To je výprask Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 No já budu beztak čučet do tří na bednu a pak půjdu na šestou do práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 No já budu beztak čučet do tří na bednu a pak půjdu na šestou do práce... Koukám, že jseš na tom podobně jako ich. Já to mám tak do 1:30 a v 6 budíček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Koukám, že jseš na tom podobně jako ich. Já to mám tak do 1:30 a v 6 budíček Jj, a ráno to rozdejchávám třema smrťákama Nescafe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Dobrou kucíí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Dobrou kucíí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky