FRANK Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Předběžně s tím počítám Přijedu od Novosedel, tak by jsme se mohli zcuknout na benzince u zámku, co Ty na to...? Dobrej nápad budeš pospíchat nebo dáme kafe??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Dobrej nápad budeš pospíchat nebo dáme kafe??? Plně se podřídím Tvým možnostem a požadavkům... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Plně se podřídím Tvým možnostem a požadavkům... Já bych je vzal sebou a můžem zrobit obchod na místě a zapít to dobrou kávou v baru (takhle podvečer chodí děcka spát a když je tam návštěva, tak je zaboha nedostaneš do postele) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Já bych je vzal sebou a můžem zrobit obchod na místě a zapít to dobrou kávou v baru (takhle podvečer chodí děcka spát a když je tam návštěva, tak je zaboha nedostaneš do postele) Oukej, tak to tak provedem, já si teď skočím půjčit multikáru a sjedu si banky pro výplatu... Zatial čao... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Oukej, tak to tak provedem, já si teď skočím půjčit multikáru a sjedu si banky pro výplatu... Zatial čao... To odvezeš i v Octě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Tipoval bych to na TT 1,8 Turbína.. trefa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Tipoval bych to na TT 1,8 Turbína.. trefa Zradáááááá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 zradáááááá njn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 krasny dobry den s novou krasnou znamkou z STK na zadku octy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 krasny dobry den s novou krasnou znamkou z STK na zadku octy Čao Pepi, kolik Tě stála...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 1000 pepi 1000 ale na osmnactky ani puk, rikal az prinesu typak a podskrabne...spis lampy, jinak vse ok az na to ze motorek naklapeni leveho svetla je dead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 1000 pepi 1000 ale na osmnactky ani puk, rikal az prinesu typak a podskrabne...spis lampy, jinak vse ok az na to ze motorek naklapeni leveho svetla je dead No vidíš, já bych Ti to ze známosti udělal gratis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 ja vim pepi ale znas to k tobe daloko, takhle jsem jel s hansem jen do horomeric u ruzyne musel jsem rychlo tak za dva jahry ja? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 ja vim pepi ale znas to k tobe daloko, takhle jsem jel s hansem jen do horomeric u ruzyne musel jsem rychlo tak za dva jahry ja? No to Ti nemůžu slíbit, jestli ještě za 2 roky půjde dělat STK bez auta, ale slibovali to už letos a zatím velký prd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Co jsi poridila? Ze by nejake trysky,turbicko,cipicek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Co jsi poridila? Ze by nejake trysky,turbicko,cipicek? Co je ti do toho ty wosle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Tipoval bych to na TT 1,8 Turbína.. trefa Jeeeeeee, hned napoprve... Copak,110kW uz nestacilo a tak jsi radsi vymenila prostor za kW? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 u mě okta by na stk mela jít na podzim - jeste se musí dodelat xenony a taky jsem zvedava co reknou na folie a zadní světla, ale času dosti... jo a jeste jedna vec - ten vyfuk co ma oktava - kdyz k tomu nemam papiry, muzu s tim mit nejaky problem, kdyz je to celkem hlucne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Jeeeeeee, hned napoprve... Copak,110kW uz nestacilo a tak jsi radsi vymenila prostor za kW? 110 kW bylo paradnich, ale auto velke (jelikoz mame jeste jedno "rodinné" ), tak sme to trochen zmensili a pridali na výkonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Co jsi poridila? Ze by nejake trysky,turbicko,cipicek? na oktávce kochtíku xenony, je to nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Spíďákůůůů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Co jsi poridila? Ze by nejake trysky,turbicko,cipicek? na oktávce kochtíku xenony, je to nádhera To verim,xenon party bych se uz taky rad zucastnil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Spíďákůůůů Už nic.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Spíďákůůůů Už nic.... tak tu priste nervi kdyz o nic nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Spíďákůůůů Už nic.... tak tu priste nervi kdyz o nic nejde když jsem řval, tak ještě o něco šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky