vittorio Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 no to je teda vymluva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 no to je teda vymluva prd výmluva, konstatování Vitto, je nějaký termín pro nahlášení účasti na besídce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 jak ucasti? spis nebo nespis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 (editace) jak ucasti?spis nebo nespis? tak termín pro závazné nahlašení spaní pokud se zúčastním, budu i spát nebo se nezúčastním vůbec já fakt ještě nevím, závisí to hodně na naší malé, lezou ji zuby, je protivná jak... a nerad bych v tom nechával moju samotnou, už tak stačí, že jsem furt v práci... Editováno: 11. Duben 2007, autor: FRANK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 ty voleeeeeeeee tak ale ja posilam emaily asi milionkrat ze si mate rezervovat pokoje a ty se me zeptas ve stredu rekni jasne jedu a chci spat nebo nejedu a pokoj nechcu a jestli uz si mi neco takovyho psal tak me pak na besidce zabij jelikoz sem na to asi zapomnel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 ty voleeeeeeeee tak ale ja posilam emaily asi milionkrat ze si mate rezervovat pokoje a ty se me zeptas ve stredu rekni jasne jedu a chci spat nebo nejedu a pokoj nechcu a jestli uz si mi neco takovyho psal tak me pak na besidce zabij jelikoz sem na to asi zapomnel tvé maily jsem četl, nic jsem ti nepsal, ale zkrátka pořád nevím-viz můj edit předchozího příspěvku i když pravda je, že jsem ti mohl písnout aspoň že bych rád, ale že budu vědět na poslední chvíli, tak sry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 pohoda hele jeden pokoj je podle me porad volenj takze neni problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Tak jsem si řikal že si budu muset před besídkou odpočnout aby byl člověk fit na ten maratón a zitra razim na cesty, ach jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 kua...ja zas pred besidkou vydaj jako prace kupuju gumy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 kua...ja zas pred besidkou vydaj jako prace kupuju gumy to kupuje na besídku každej ty šprcky lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 na ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 na ja Kuš furt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 žeby -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 žeby -_- Zdar jak sviňa Bady, žeby co...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Dobrý večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 žeby -_- Zdar jak sviňa Bady, žeby co...? Zdar jak sviňa Lubo, ale to já jen tak že bych si skočil pro jednu chlazenou plzničku -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Zdar jak sviňa Lubo, ale to já jen tak že bych si skočil pro jednu chlazenou plzničku -_- Jj, skoč si... A mrkni na tohle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 tomu se loupe náraznik jako mě asi bude mit jiny naraznik ty prahy mě k tomu pak jinak nejdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 tomu se loupe náraznik jako mě asi bude mit jiny naraznik ty prahy mě k tomu pak jinak nejdou No to se Ti nedivím, že ty prahy k tomu nepadno, kdy to původně mělo předek i zadek... Já jsem si ho měl nechat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 ty ve Kája_595 ach jooo, před dvěmi roky špička GIV u nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 ty ve Kája_595 ach jooo, před dvěmi roky špička GIV u nás No jistěéééééééé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 ty ve Kája_595 ach jooo, před dvěmi roky špička GIV u nás No jistěéééééééé... krasavec to byl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Ještě z něj mám kapotu, kdyby někdo chtěl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Dobrou noc všem bando,už tu nad tím šrocením a pokukováním do fora začínám číst klávesnici, -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Ještě z něj mám kapotu, kdyby někdo chtěl... no tož na co to narvem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky