Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Halooo, nespete !!!

Čau, je tady nějak mrtvo!!! :aggressive:

ti kdo byli na besidce tak uz chrni jelikoz se moc nevyspali :D viz ja :D uz usinam vestoje pomalu

ti kdo byli na besidce tak uz chrni jelikoz se moc nevyspali :D viz ja :D uz usinam vestoje pomalu

Tak to se ani nedivím. Raději bys to měl taky zalomit :kol-28:

Upraveno od Matys06

jsem na tom trochu podobně i bez účasti na besídce, kdybych stihl i tu , tak to už by asi bylo i o zdraví lol bo zrovna se nacházím v Brně a zejtra to bude zase opět někade jinde :palec2:

Bré ránko vespolek -_- -_- -_- -_- -_- -_- koukám že ste po té besídce nějací sjetí bo co? :clap: vstáváááát

ty voe vitto to bylo narocny ;)

a jeje finladia man je tu ;)lol zdar Jiří

a jeje finladia man je tu ;)lol zdar Jiří

ahoj

Bre ranko mladeznici !!! :rolleyes:

nazdarek panacku lol:palec2:

Tak a já musím mazat ..... s autim na opravu a ještě na úřady ..... :rolleyes:

Zdar jak sviňa :palec2:

Bre den

Sem jeste stale nejakeee nevyspaleee :(

Upraveno od MichalF

No ja jsem vyspinkanej jako miminko....vcera,kdyz jsem prijel z ty skoly smyku, kolem 16hod, jsem si do 19 zdrimnul...pak si zajel koupit veceri a v 21hod na kute....sem mel za vikend silenej deficit, ale zdarne jsem ho dohnal :-)

No ja jsem vyspinkanej jako miminko....vcera,kdyz jsem prijel z ty skoly smyku, kolem 16hod, jsem si do 19 zdrimnul...pak si zajel koupit veceri a v 21hod na kute....sem mel za vikend silenej deficit, ale zdarne jsem ho dohnal :-)

No ja z pa na so sem spal asi 3 hod, pak ze so na ne asi 4 hod a vcera sem sel v 10 spat a tech 9 hod jeste nestacilo :( na to abych to dohnal :D

No ja z pa na so sem spal asi 3 hod, pak ze so na ne asi 4 hod a vcera sem sel v 10 spat a tech 9 hod jeste nestacilo :( na to abych to dohnal :D

no to aby jsi už šel spát lol

Tak v praci mas moznost to dohnat :-)

bry rano, tak sem rano zamackaval petkrat budik, fakt des, ne a ne se vzbudit :wacko:

taky jeste nemam dospano :-)

Čau všichni!!! :clap:

Tak v praci mas moznost to dohnat :-)

Rad bych, ale za chvili zas jedu do ty diry jmenem Pragl :D

bry rano - slysel jsem tu neco o finsky?

To se tě netýká, ty jsi přece přes Metaxu lol:)

ja jsem o ni jen neslysel lol

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.