Matys06 Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Halooo, nespete !!! Čau, je tady nějak mrtvo!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 ti kdo byli na besidce tak uz chrni jelikoz se moc nevyspali viz ja uz usinam vestoje pomalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 (editace) ti kdo byli na besidce tak uz chrni jelikoz se moc nevyspali viz ja uz usinam vestoje pomalu Tak to se ani nedivím. Raději bys to měl taky zalomit Editováno: 15. Duben 2007, autor: Matys06 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 ti kdo byli na besidce tak uz chrni jelikoz se moc nevyspali viz ja uz usinam vestoje pomalu jsem na tom trochu podobně i bez účasti na besídce, kdybych stihl i tu , tak to už by asi bylo i o zdraví bo zrovna se nacházím v Brně a zejtra to bude zase opět někade jinde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Bré ránko vespolek -_- -_- -_- koukám že ste po té besídce nějací sjetí bo co? vstáváááát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 ty voe vitto to bylo narocny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 ty voe vitto to bylo narocny a jeje finladia man je tu zdar Jiří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 ty voe vitto to bylo narocny a jeje finladia man je tu zdar Jiří ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Bre ranko mladeznici !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Bre ranko mladeznici !!! nazdarek panacku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Tak a já musím mazat ..... s autim na opravu a ještě na úřady ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Bre ranko mladeznici !!! Zdar jak sviňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Bre den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 (editace) Sem jeste stale nejakeee nevyspaleee Editováno: 16. Duben 2007, autor: MichalF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 No ja jsem vyspinkanej jako miminko....vcera,kdyz jsem prijel z ty skoly smyku, kolem 16hod, jsem si do 19 zdrimnul...pak si zajel koupit veceri a v 21hod na kute....sem mel za vikend silenej deficit, ale zdarne jsem ho dohnal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 No ja jsem vyspinkanej jako miminko....vcera,kdyz jsem prijel z ty skoly smyku, kolem 16hod, jsem si do 19 zdrimnul...pak si zajel koupit veceri a v 21hod na kute....sem mel za vikend silenej deficit, ale zdarne jsem ho dohnal :-) No ja z pa na so sem spal asi 3 hod, pak ze so na ne asi 4 hod a vcera sem sel v 10 spat a tech 9 hod jeste nestacilo na to abych to dohnal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 No ja z pa na so sem spal asi 3 hod, pak ze so na ne asi 4 hod a vcera sem sel v 10 spat a tech 9 hod jeste nestacilo na to abych to dohnal no to aby jsi už šel spát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 No ja jsem vyspinkanej jako miminko....vcera,kdyz jsem prijel z ty skoly smyku, kolem 16hod, jsem si do 19 zdrimnul...pak si zajel koupit veceri a v 21hod na kute....sem mel za vikend silenej deficit, ale zdarne jsem ho dohnal :-) No ja z pa na so sem spal asi 3 hod, pak ze so na ne asi 4 hod a vcera sem sel v 10 spat a tech 9 hod jeste nestacilo na to abych to dohnal Tak v praci mas moznost to dohnat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 bry rano, tak sem rano zamackaval petkrat budik, fakt des, ne a ne se vzbudit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 taky jeste nemam dospano :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Čau všichni!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 No ja jsem vyspinkanej jako miminko....vcera,kdyz jsem prijel z ty skoly smyku, kolem 16hod, jsem si do 19 zdrimnul...pak si zajel koupit veceri a v 21hod na kute....sem mel za vikend silenej deficit, ale zdarne jsem ho dohnal :-) No ja z pa na so sem spal asi 3 hod, pak ze so na ne asi 4 hod a vcera sem sel v 10 spat a tech 9 hod jeste nestacilo na to abych to dohnal Tak v praci mas moznost to dohnat :-) Rad bych, ale za chvili zas jedu do ty diry jmenem Pragl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 bry rano - slysel jsem tu neco o finsky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 bry rano - slysel jsem tu neco o finsky? To se tě netýká, ty jsi přece přes Metaxu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 bry rano - slysel jsem tu neco o finsky? ja jsem o ni jen neslysel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky