David-pv Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Dobré ráno všem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 2David-pv: Tak jak je sousede v Prostějově??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 kua takove mrtvo aspon ze ty besidky to jistej se nediv určo dneska všici chlastali na slunku a pak to tak dopadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 kua takove mrtvo aspon ze ty besidky to jistej se nediv určo dneska všici chlastali na slunku a pak to tak dopadá ACHOJ pane modroblik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 ahoj lišáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 ahoj lišáku jak je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 ahoj lišáku moc zle na duši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 ahoj lišáku moc zle na duši jak pak to pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 ahoj lišáku moc zle na duši odešl navždy můj kámoš šarpíček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 ahoj lišáku moc zle na duši odešl navždy můj kámoš šarpíček aj aj-tak to je nepříjemné.To znám,když odejde takovýhle rodinný mazel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 ahoj lišáku moc zle na duši odešl navždy můj kámoš šarpíček obrovský kámoš fantastický pes.......moc to bolí....moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 ahoj lišáku moc zle na duši odešl navždy můj kámoš šarpíček obrovský kámoš fantastický pes.......moc to bolí....moc kolik mu bylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 dobre rano 7 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 dobre rano 7 let to moc neni.Nebo šarpíci se dožívají takhle málo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 dobre rano 7 let totální selhání ledvin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 dobre rano 7 let totální selhání ledvin ale tohle už si mi jednou psal.že už se vám to stalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 dobre rano 7 let totální selhání ledvin ano před půl rokem se otrávila moje fenečka z potoka,nějaká svině tam nalila sračky a odnesly to ledviny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 dobre rano 7 let totální selhání ledvin ano před půl rokem se otrávila moje fenečka z potoka,nějaká svině tam nalila sračky a odnesly to ledviny aha.Já že už sem to od tebe slyšel.Ale nechtěl sem ti to v tuhle chvíli připomínat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Ahoj . Jak jste si nechávali dělat ty OC trička tak jsem našel dobrej online shop na tvorbu vlastních triček http://eshop.zewlaci.org/ maj tam docela dobrý ceny. Máj mikiny, pola, trička... Nezkoušel jse už někdo tenhle shop? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 ahoj lišáku moc zle na duši odešl navždy můj kámoš šarpíček obrovský kámoš fantastický pes.......moc to bolí....moc Jiříku to je moc škoda safra už snad té smuly bylo dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Tady to taky vypadá že se dnes stávkuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 zabiaku co bys rekl kdybych zkopcil tvuj seznam letosnich sraziku a dal ho na web?nechce se mi to prepisovat z casaku...dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Víťa je línej na vsechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 No nevim,po besidce vim,na co linej neni ........kolega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky