O.v.i. Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 zas tu nikdo není asi moc prace? takhle pri strede nebo co je za den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 zas tu nikdo není ale je Honziku... jinak plato prochazi rekonstrukci a budu ho cele nove potahovat a tu cast kde byla dira celou vymenim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 zas tu nikdo není ale je Honziku... jinak plato prochazi rekonstrukci a budu ho cele nove potahovat a tu cast kde byla dira celou vymenim no tak to je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 no tak to je super jj ten zaklad od tebe se super a ted uz jen doladit a potahnou aby to bylo uplne kvasny pak poslu fotos jak to vypada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 zas tu nikdo není asi moc prace? takhle pri strede nebo co je za den Jo, práce taky a hlavně blížící se čas oběda!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 no tak to je super jj ten zaklad od tebe se super a ted uz jen doladit a potahnou aby to bylo uplne kvasny pak poslu fotos jak to vypada tak to jsem zvědavej za chvéli budu muset jít obědvat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 tak to jsem zvědavej za chvéli budu muset jít obědvat to ja jsem taky...dnes na tom budu makat... taky jdu za chvilku na obed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 tak si nech chutnat já už jsem po a za chvíli si odběhnu na kafčo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Tak, jsem po obědě a i po kafíčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Arbeit macht frei - kde sem tuto blbost jen slysel? hele bacha za tyhle hlasky se chodi do chladku posilali bysme ti tam finskou zapecnou v chlebu Tyhle hlášky používá i náš premiér takže bych se chládku nebál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 tak pane Ovidius a pane Luke neco tady pro vas mam...obvzlast Luke ma tuze krasny vyraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 tak pane Ovidius a pane Luke neco tady pro vas mam...obvzlast Luke ma tuze krasny vyraz no Vy pane Bauer.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 tak pane Ovidius a pane Luke neco tady pro vas mam...obvzlast Luke ma tuze krasny vyraz No co je to za klauni...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 tak pane Ovidius a pane Luke neco tady pro vas mam...obvzlast Luke ma tuze krasny vyraz No co je to za klauni...??? cece nevim ale jsem rad ze je neznam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 cece nevim ale jsem rad ze je neznam Já je znám a dodneška mě to mrzí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 cece nevim ale jsem rad ze je neznam Já je znám a dodneška mě to mrzí... a jeste par let bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 tak pane Ovidius a pane Luke neco tady pro vas mam...obvzlast Luke ma tuze krasny vyraz No co je to za klauni...??? cece nevim ale jsem rad ze je neznam :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 a jeste par let bude Uffff... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 a jeste par let bude Uffff... no bude to makacka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 tak pane Ovidius a pane Luke neco tady pro vas mam...obvzlast Luke ma tuze krasny vyraz ty vole tys to sem fakt dal no to me pos... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 tak pane Ovidius a pane Luke neco tady pro vas mam...obvzlast Luke ma tuze krasny vyraz ty vole tys to sem fakt dal no to me pos... no ne ty voe budu si to susit v suplicku ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 tak pane Ovidius a pane Luke neco tady pro vas mam...obvzlast Luke ma tuze krasny vyraz ty vole tys to sem fakt dal no to me pos... no ne ty voe budu si to susit v suplicku ne byla tam mlha sem spatne videl no, ale priste az pojedes na chatu tak zavolej a zajdem, tentokrat si vezmu fotak ja a budu fotit kazdy kolo finsky, doufam ze mi bude stacit karta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Zdravicko panove...Sice pozde,ale prece tu sem..A koukam skoro v pravou chvili..Sotva clovek prijde,takova pekna fotecka na nej hned "skoci".... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Zdravicko panove...Sice pozde,ale prece tu sem..A koukam skoro v pravou chvili..Sotva clovek prijde,takova pekna fotecka na nej hned "skoci".... sme holt kuci pekny a holky si pred nama rvou rodidla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 byla tam mlha sem spatne videl no, ale priste az pojedes na chatu tak zavolej a zajdem, tentokrat si vezmu fotak ja a budu fotit kazdy kolo finsky, doufam ze mi bude stacit karta tak se priprav 28.-29.4. te tam prijedu zkontrolovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky