Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
zas tu nikdo není ;)

ale je Honziku...

jinak plato prochazi rekonstrukci a budu ho cele nove potahovat a tu cast kde byla dira celou vymenim ;)

;) no tak to je super

Vloženo
;) no tak to je super

jj ten zaklad od tebe se super a ted uz jen doladit a potahnou aby to bylo uplne kvasny ;) pak poslu fotos jak to vypada ;)

tak to jsem zvědavej ;)

za chvéli budu muset jít obědvat

Vloženo
Arbeit macht frei - kde sem tuto blbost jen slysel? :t

hele bacha za tyhle hlasky se chodi do chladku :D posilali bysme ti tam finskou zapecnou v chlebu :p

Tyhle hlášky používá i náš premiér takže bych se chládku nebál lol

Vloženo
tak pane Ovidius a pane Luke neco tady pro vas mam...obvzlast Luke ma tuze krasny vyraz kol1

No co je to za klauni...??? :olol

cece nevim ale jsem rad ze je neznam :palec2:

Vloženo
tak pane Ovidius a pane Luke neco tady pro vas mam...obvzlast Luke ma tuze krasny vyraz kol1

No co je to za klauni...??? :olol

cece nevim ale jsem rad ze je neznam :palec2:

:-)))

Vloženo

ty vole tys to sem fakt dal no to me pos... lol

Vloženo

no ne ty voe budu si to susit v suplicku ne :)

Vloženo

no ne ty voe budu si to susit v suplicku ne :)

byla tam mlha sem spatne videl no, ale priste az pojedes na chatu tak zavolej a zajdem, tentokrat si vezmu fotak ja a budu fotit kazdy kolo finsky, doufam ze mi bude stacit karta :D

Vloženo

Zdravicko panove...Sice pozde,ale prece tu sem..A koukam skoro v pravou chvili..Sotva clovek prijde,takova pekna fotecka na nej hned "skoci".... :D:D

Vloženo
Zdravicko panove...Sice pozde,ale prece tu sem..A koukam skoro v pravou chvili..Sotva clovek prijde,takova pekna fotecka na nej hned "skoci".... :D:D

sme holt kuci pekny a holky si pred nama rvou rodidla :D

Vloženo
byla tam mlha sem spatne videl no, ale priste az pojedes na chatu tak zavolej a zajdem, tentokrat si vezmu fotak ja a budu fotit kazdy kolo finsky, doufam ze mi bude stacit karta :D

tak se priprav 28.-29.4. lol te tam prijedu zkontrolovat ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...