MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Sem jeste neomyl auto co sem se vratil ... nebyl cas ja uz jsem toho stihnul No jo sem ostuda no ... ale o vikendu to napravim aby bylo cistoucke !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 :smich: tak to je mooooc tohle Co zas ? no ten tvuj vykon na Besede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 :smich: tak to je mooooc tohle Co zas ? no ten tvuj vykon na Besede Tak o tom nic nevim ... asi sem tam u toho zrovna nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 No jo sem ostuda no ... ale o vikendu to napravim aby bylo cistoucke !!! to zase nestihnu nic ja kua Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Kochtiku priznej se co si mi udelal kdyz sem prisel na pokoj spinkat ? Ja jo? ja ani nevim,ze jsi prisel. ja jsem se rano probudil az vedle tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 :smich: tak to je mooooc tohle Co zas ? no ten tvuj vykon na Besede Tak o tom nic nevim ... asi sem tam u toho zrovna nebyl Aneb ja nic ja muzikant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Tak o tom nic nevim ... asi sem tam u toho zrovna nebyl mas pravdu to byl Frýda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Kochtiku priznej se co si mi udelal kdyz sem prisel na pokoj spinkat ? Ja jo? ja ani nevim,ze jsi prisel. ja jsem se rano probudil az vedle tebe Aaaaa sakra ... nevim co si z tech smailiku co si tam napsal mam domyslet :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Tak o tom nic nevim ... asi sem tam u toho zrovna nebyl mas pravdu to byl Frýda S tvrdým dlouhým ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 :smich: Cemu se řehtáš ??? ale v pohodě, krásnej výpis, jen jsem si vzpoměl jak si tam tuším tukal ten pin na recepci Tos tam byl jo ? Ty voe Ja si sice pamatuju, ze se tam tocila spousta lidi, ale u tohodle si Te zrovna nevybavuju No vida WOKENKO Ale jinak to byl pohodickovej vecer ne ? Jako v pohodě pane krásná práce a ta radost když se ti ten pin povedl a dostal jsi šáňo taky dobrý, škoda že fotak byl kaput lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Jako v pohodě pane krásná práce a ta radost když se ti ten pin povedl a dostal jsi šáňo taky dobrý, škoda že fotak byl kaput lol Zadna skoda ... ... Ale povedl se na poprve ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Tak o tom nic nevim ... asi sem tam u toho zrovna nebyl mas pravdu to byl Frýda S tvrdým dlouhým ??? co jsem videl tak jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Kochtiku priznej se co si mi udelal kdyz sem prisel na pokoj spinkat ? Ja jo? ja ani nevim,ze jsi prisel. ja jsem se rano probudil az vedle tebe nejlepší byl kochtík venku na lavičce " ja nic platit nebudu, přece za škrtnutím zapalovačem nedám 150,- přece se nic nestalo, jen jsem ji vlezl do auta" to byl LOOOOOOOOL kterým jsi mě uplně usmrtil to ráno lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Kochtiku priznej se co si mi udelal kdyz sem prisel na pokoj spinkat ? Ja jo? ja ani nevim,ze jsi prisel. ja jsem se rano probudil az vedle tebe A vysvetleni oparu je na svete :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Jako v pohodě pane krásná práce a ta radost když se ti ten pin povedl a dostal jsi šáňo taky dobrý, škoda že fotak byl kaput lol Zadna skoda ... ... Ale povedl se na poprve ne ? to nevím, na to sem nečučel,ale asi jo, bylo to rychlé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Kochtiku priznej se co si mi udelal kdyz sem prisel na pokoj spinkat ? Ja jo? ja ani nevim,ze jsi prisel. ja jsem se rano probudil az vedle tebe nejlepší byl kochtík venku na lavičce " ja nic platit nebudu, přece za škrtnutím zapalovačem nedám 150,- přece se nic nestalo, jen jsem ji vlezl do auta" to byl LOOOOOOOOL kterým jsi mě uplně usmrtil to ráno lol lol Jojo hlavne to pak maestro Kochtik resit strasne dlouho a byl z toho uplne nesvuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Kochtiku priznej se co si mi udelal kdyz sem prisel na pokoj spinkat ? Ja jo? ja ani nevim,ze jsi prisel. ja jsem se rano probudil az vedle tebe A vysvetleni oparu je na svete :-) lol lol lol lol lol lol lol lol lol kochtííííííííííííííííííkuuuuuu lol lol lol lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Kochtiku priznej se co si mi udelal kdyz sem prisel na pokoj spinkat ? Ja jo? ja ani nevim,ze jsi prisel. ja jsem se rano probudil az vedle tebe Aaaaa sakra ... nevim co si z tech smailiku co si tam napsal mam domyslet :D tak to už je moc todle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 UPS ... nevim nevim ... rano me nic nebolelo a to sem si jistej ze az do toho vecera sem byl 100% panna :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 a vubec proč měla otevřené to okno? zjistil to někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 a vubec proč měla otevřené to okno? zjistil to někdo? Zkusim vyzjistit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 každopádně byla celá divoka ta holčina, naostro, s otevřenm oknem, hm hm hmm :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 a vubec proč měla otevřené to okno? zjistil to někdo? Zkusim vyzjistit :-) Ooooo jeeee, jestli ji tam potkas tak sem zvedavej na jeji zazitky z onoho vecera :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 každopádně byla celá divoka ta holčina, naostro, s otevřenm oknem, hm hm hmm :D ;-) Jojo tak nejak ... treba bude dneska zase naostro ... a nebo jak sme tam vlitli tak spala a jen na sebe hodila šaty nez vylezla a pak uz tam s nama chuderka skejsla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Kochtiku priznej se co si mi udelal kdyz sem prisel na pokoj spinkat ? Ja jo? ja ani nevim,ze jsi prisel. ja jsem se rano probudil az vedle tebe nejlepší byl kochtík venku na lavičce " ja nic platit nebudu, přece za škrtnutím zapalovačem nedám 150,- přece se nic nestalo, jen jsem ji vlezl do auta" to byl LOOOOOOOOL kterým jsi mě uplně usmrtil to ráno lol lol tak to me taky pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky