acter Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Ja jsem se s vetsinou seznamil a predstavil a stejne dneska nevim kdo je kdo :-) To ja si vetsinou taky nepamatuju, ale tadle besidka byla uspesna ... si pamatuju snad vsechny s RSkama ... ty si s tim ventilem ze jo ? ano prosim... :-) Vim po tedle akci si pamatuju vyjmecne vic lidi nez obvykle ale to do dalsi akce stejne zas zapomenu ... cim vic chlastas tim vic lidi si pamatujes Aha, tak to bude tim Birellem :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 BTW .... uz se tesim az bude tepleji a pojedeme pres noc do Mimone ... ... grill maso pifko atp Pockej, pockej...jako soukr akci ??? Nebo nejakej tunuing sraz ? Soukr ... fabie octule + kamaradi dle libosti ;D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 BTW .... uz se tesim az bude tepleji a pojedeme pres noc do Mimone ... ... grill maso pifko atp ale myslis mimo mimonske valky JJ za chvili se vratim ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 BTW .... uz se tesim az bude tepleji a pojedeme pres noc do Mimone ... ... grill maso pifko atp Pockej, pockej...jako soukr akci ??? Nebo nejakej tunuing sraz ? Soukr ... fabie octule + kamaradi dle libosti ;D A ja jsem kamarad ? :-))) Prave, ze tam byli loni kamosi a prej uplne bomba.... Tak az pojedete, dejte vedet dopredu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 To bych se mohl taky zucastnit,co rikate....kamaradi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 To bych se mohl taky zucastnit,co rikate....kamaradi tak tohodle jsem se bal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 To bych se mohl taky zucastnit,co rikate....kamaradi No tak dvorni bavic nesmi chybet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 To bych se mohl taky zucastnit,co rikate....kamaradi tak tohodle jsem se bal Celou dobu jen mlci a jakmile je rec o akci/maso/pivko hned se hlasi :-))) Tak to ma byt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Ty jo tolik prispevku jako dneska uz sem dloooouho nemel ... hele tak me napadlo ... kam se vecer vytratila Kaci ? Vytratila jsem se nad ránem, ale to ty po těch finskejch a bublinkách nemůže vědět se divím, že si pamatuješ to jméno tý holky z recepce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 No nejak to tu umrelo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 ha, tu je lidi... odkud se berou ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 No nejak to tu umrelo :-) To bude tím, že tu asi není MichalF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 No nejak to tu umrelo :-) To bude tím, že tu asi není MichalF No dneska je nejakej ukecanej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 No nejak to tu umrelo :-) To bude tím, že tu asi není MichalF No dneska je nejakej ukecanej :-) To jo, po obědě jsem měl co dělat, abych se dostal na konec diskuze :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 No nejak to tu umrelo :-) To bude tím, že tu asi není MichalF No dneska je nejakej ukecanej :-) To jo, po obědě jsem měl co dělat, abych se dostal na konec diskuze :-))) Beztak sel na smazak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Michal si řekl o varavani,tak to je zas konec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 ja jsem tu taky porad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 No nejak to tu umrelo :-) To bude tím, že tu asi není MichalF No dneska je nejakej ukecanej :-) To jo, po obědě jsem měl co dělat, abych se dostal na konec diskuze :-))) Beztak sel na smazak :-) Že by??? Na co jiného??? Ten musí mít pestrý jídelníček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Michal si řekl o varavani,tak to je zas konec No vypada to, ze pomalu zaplatim a pomazu domu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 No nejak to tu umrelo :-) To bude tím, že tu asi není MichalF No dneska je nejakej ukecanej :-) To jo, po obědě jsem měl co dělat, abych se dostal na konec diskuze :-))) Beztak sel na smazak :-) Že by??? Na co jiného??? Ten musí mít pestrý jídelníček No me ceka smazak zitra....patecni obedy jsem zasvetil smazaku...tak, kam chodime na obedy ho delaji eňo-ňuňo !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Jak to vlastne dopadlo ted ve Skodovce ? Stavkujou nebo ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Nemel bych ted dostat varovani za spamovani v hospode ? probereme to v grémiu ale spíš bych byl pro BANána Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Jak to vlastne dopadlo ted ve Skodovce ? Stavkujou nebo ne ? uz maj po a domluvili se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Jak to vlastne dopadlo ted ve Skodovce ? Stavkujou nebo ne ? uz maj po a domluvili se Takze uz nebudou za almuznu zit ? :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 No nejak to tu umrelo :-) To bude tím, že tu asi není MichalF No dneska je nejakej ukecanej :-) To jo, po obědě jsem měl co dělat, abych se dostal na konec diskuze :-))) Beztak sel na smazak :-) Že by??? Na co jiného??? Ten musí mít pestrý jídelníček No me ceka smazak zitra....patecni obedy jsem zasvetil smazaku...tak, kam chodime na obedy ho delaji eňo-ňuňo !!! Hmm, taky bych si dal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky