acter Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Že by??? Na co jiného??? Ten musí mít pestrý jídelníček No me ceka smazak zitra....patecni obedy jsem zasvetil smazaku...tak, kam chodime na obedy ho delaji eňo-ňuňo !!! Hmm, taky bych si dal :-) A kde je problem ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Ahojte mladeznici ... su tu ... sorry byl sem odvezt kolegu do skodarny s autem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Kde sou vsichni ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Ja si pridal GB ram do notasu aby to trosku litalo a nemusel sem cekat az se mi otevre kazdy blby wokno a mohl dustojne psat a vy nic :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Kde sou vsichni ? Alkohol je zmohl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 BTW .... uz se tesim az bude tepleji a pojedeme pres noc do Mimone ... ... grill maso pifko atp Pockej, pockej...jako soukr akci ??? Nebo nejakej tunuing sraz ? Soukr ... fabie octule + kamaradi dle libosti ;D A ja jsem kamarad ? :-))) Prave, ze tam byli loni kamosi a prej uplne bomba.... Tak az pojedete, dejte vedet dopredu... Se vi ze jo !!! A vedet samo dame bude to tu na foru stejne jako minule. Posledne sme pekne zablbli a i ucast nebyla spatna. I kdyz octuli bylo jako vzdy malo a vetsina fabii !!! Tak se to snad zlepsii ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Kde sou vsichni ? Alkohol je zmohl :-) Copak to tu mate ? Aaaa slivovicka ! ... a neni spatna ! Delate mi radost hochu !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Ja si pridal GB ram do notasu aby to trosku litalo a nemusel sem cekat az se mi otevre kazdy blby wokno a mohl dustojne psat a vy nic :-( NO ja mam 1GB a kdyz pustim notes, tak pamet zabira 560MB...Siemens sracky...M$SQL databaze a jiny sracoviny... :-( uz aby byl novej notes :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Kde sou vsichni ? Alkohol je zmohl :-) Copak to tu mate ? Aaaa slivovicka ! ... a neni spatna ! Delate mi radost hochu !!! No ale vazne ses trefil...dnesku tu u nas je takova "kostovacka" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Ty jo tolik prispevku jako dneska uz sem dloooouho nemel ... hele tak me napadlo ... kam se vecer vytratila Kaci ? Vytratila jsem se nad ránem, ale to ty po těch finskejch a bublinkách nemůže vědět se divím, že si pamatuješ to jméno tý holky z recepce By ses divila co vsechno si pamatuju, jen jestli si TY pamatujes vsechno co sme spolu vyvadeli nez si sla spat !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Ja si pridal GB ram do notasu aby to trosku litalo a nemusel sem cekat az se mi otevre kazdy blby wokno a mohl dustojne psat a vy nic :-( NO ja mam 1GB a kdyz pustim notes, tak pamet zabira 560MB...Siemens sracky...M$SQL databaze a jiny sracoviny... :-( uz aby byl novej notes :-( No ja mam tedka HPcko s core2duo a 1,5GB ram a s vistama to je paradicka. WS display je na to jak delanej ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Kde sou vsichni ? Alkohol je zmohl :-) Copak to tu mate ? Aaaa slivovicka ! ... a neni spatna ! Delate mi radost hochu !!! No ale vazne ses trefil...dnesku tu u nas je takova "kostovacka" :-) Slivovicka ? Ty jo bych si snad dneska ani nedal, no i kdyz ... nikdy nerikej nikdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Kam vsichni zmizli ? Tak zivo tu bylo a najednou nikde nikdo ... flakaj to ... sakra venku je krasne sel bych dom !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Ja si pridal GB ram do notasu aby to trosku litalo a nemusel sem cekat az se mi otevre kazdy blby wokno a mohl dustojne psat a vy nic :-( NO ja mam 1GB a kdyz pustim notes, tak pamet zabira 560MB...Siemens sracky...M$SQL databaze a jiny sracoviny... :-( uz aby byl novej notes :-( No ja mam tedka HPcko s core2duo a 1,5GB ram a s vistama to je paradicka. WS display je na to jak delanej ! Visty jsem mel doma asi pred 2 mesicama a hned jsem vyhodil....a navic na firemnim musim mit XP, protoze Siemens zatim nepodporuje Visty a podle me cim, min grafickych sracek tim lip.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Kam vsichni zmizli ? Tak zivo tu bylo a najednou nikde nikdo ... flakaj to ... sakra venku je krasne sel bych dom !!! No asi pujdu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Ja si pridal GB ram do notasu aby to trosku litalo a nemusel sem cekat az se mi otevre kazdy blby wokno a mohl dustojne psat a vy nic :-( NO ja mam 1GB a kdyz pustim notes, tak pamet zabira 560MB...Siemens sracky...M$SQL databaze a jiny sracoviny... :-( uz aby byl novej notes :-( No ja mam tedka HPcko s core2duo a 1,5GB ram a s vistama to je paradicka. WS display je na to jak delanej ! Visty jsem mel doma asi pred 2 mesicama a hned jsem vyhodil....a navic na firemnim musim mit XP, protoze Siemens zatim nepodporuje Visty a podle me cim, min grafickych sracek tim lip.... No ja doma zkusil visty taky a taky sli do ...... ... ale na tomdle notasu si je uzivam ... beha to vazne luxusne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Kam vsichni zmizli ? Tak zivo tu bylo a najednou nikde nikdo ... flakaj to ... sakra venku je krasne sel bych dom !!! No asi pujdu... Hmmm asi to taky udelam ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Kam vsichni zmizli ? Tak zivo tu bylo a najednou nikde nikdo ... flakaj to ... sakra venku je krasne sel bych dom !!! No asi pujdu... Hmmm asi to taky udelam ! BTW: Kdy odhadem planujete tu Mimon ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Kam vsichni zmizli ? Tak zivo tu bylo a najednou nikde nikdo ... flakaj to ... sakra venku je krasne sel bych dom !!! No asi pujdu... Hmmm asi to taky udelam ! BTW: Kdy odhadem planujete tu Mimon ? Zatim se neplanovalo ... ale rikali sme jestli s klukama z Fabia clubu ze nekdy az bude trosku tepleji takze to vidim tak kveten/cerven nejdriv Ale posledne sme pekne zablbli ... zkusim najit fotky kde tu sou nekde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Kam vsichni zmizli ? Tak zivo tu bylo a najednou nikde nikdo ... flakaj to ... sakra venku je krasne sel bych dom !!! No asi pujdu... Hmmm asi to taky udelam ! BTW: Kdy odhadem planujete tu Mimon ? Zatim se neplanovalo ... ale rikali sme jestli s klukama z Fabia clubu ze nekdy az bude trosku tepleji takze to vidim tak kveten/cerven nejdriv Ale posledne sme pekne zablbli ... zkusim najit fotky kde tu sou nekde. Ja jsem byl s kamosem na letisti v Kameni, sice kratsi draha, ale taky jsem vyzkousel, co se tim da delat....u Zdaru, smerem na Jihlavu, mame taky jednu slinici a tam se, kdyz nic nejede, taky da delat ledacos... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Zatim se neplanovalo ... ale rikali sme jestli s klukama z Fabia clubu ze nekdy az bude trosku tepleji takze to vidim tak kveten/cerven nejdriv Ale posledne sme pekne zablbli ... zkusim najit fotky kde tu sou nekde. Ja jsem byl s kamosem na letisti v Kameni, sice kratsi draha, ale taky jsem vyzkousel, co se tim da delat....u Zdaru, smerem na Jihlavu, mame taky jednu slinici a tam se, kdyz nic nejede, taky da delat ledacos... Jojo ale precijen tady mas plochu jak krava a kdyz uz se jede pres noc tak ma vyznam aby prijelo vic lidi co to maj treba i dal apod. Kazdopadne posledne sme tam byli i za snehu a fakt mazec !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Zatim se neplanovalo ... ale rikali sme jestli s klukama z Fabia clubu ze nekdy az bude trosku tepleji takze to vidim tak kveten/cerven nejdriv Ale posledne sme pekne zablbli ... zkusim najit fotky kde tu sou nekde. Ja jsem byl s kamosem na letisti v Kameni, sice kratsi draha, ale taky jsem vyzkousel, co se tim da delat....u Zdaru, smerem na Jihlavu, mame taky jednu slinici a tam se, kdyz nic nejede, taky da delat ledacos... Jojo ale precijen tady mas plochu jak krava a kdyz uz se jede pres noc tak ma vyznam aby prijelo vic lidi co to maj treba i dal apod. Kazdopadne posledne sme tam byli i za snehu a fakt mazec !!! Jo, ja se nebranim....tak dejte vedet.....jel bych (podle prace) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Jojo ale precijen tady mas plochu jak krava a kdyz uz se jede pres noc tak ma vyznam aby prijelo vic lidi co to maj treba i dal apod. Kazdopadne posledne sme tam byli i za snehu a fakt mazec !!! Jo, ja se nebranim....tak dejte vedet.....jel bych (podle prace) Jasny !!! Jinak bude to samo vikend ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 jj v zime to bylo super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 jj v zime to bylo super Videl jsem fotky...btw.ta fotka z tvyho avataru je odsud, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky