MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Vloženo 20. Duben 2007 Zdarec vsem takhle pro patecnim ranu... Cavec ! Jak po patecnim ranu ? Ja jeste patecni rano mam
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Vloženo 20. Duben 2007 Bre ranko mladeznici !!! Čau, tak co, zlomíš dnes rekord v postech na fóru??? No to asi tezko ... jednou sem mel pres 350 kdyz sme s Bauim a Kackou a Petou81 rozjeli malicko debatu tady v Hospode
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Vloženo 20. Duben 2007 Koukam, ze ja mam mozna rano, ale vy mate jeste NOC !!!
acter Vloženo 20. Duben 2007 Vloženo 20. Duben 2007 Zdarec vsem takhle pro patecnim ranu... Cavec ! Jak po patecnim ranu ? Ja jeste patecni rano mam Jo....tady se chodi brzo do prace...ja pomalu koukam na mail, jestli uz prisel jidelni listek :-)))
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Vloženo 20. Duben 2007 Zdarec vsem takhle pro patecnim ranu... Cavec ! Jak po patecnim ranu ? Ja jeste patecni rano mam Jo....tady se chodi brzo do prace...ja pomalu koukam na mail, jestli uz prisel jidelni listek :-))) Tak toho bych se nebal, ze pujdu na obed mezi poslednima ac sem prisel do prace az v 8 ... v 10 uz mam hlad a v 11 uz tam musim byt.
acter Vloženo 20. Duben 2007 Vloženo 20. Duben 2007 Zdarec vsem takhle pro patecnim ranu... Cavec ! Jak po patecnim ranu ? Ja jeste patecni rano mam Mimochodem, melo tam byt PRI patecnim ranu...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Vloženo 20. Duben 2007 Zdarec vsem takhle pro patecnim ranu... Cavec ! Jak po patecnim ranu ? Ja jeste patecni rano mam Mimochodem, melo tam byt PRI patecnim ranu... To uz je lepcejsi
FOX Vloženo 20. Duben 2007 Vloženo 20. Duben 2007 Já třeba tady Tady ale chrapes co Nene,pracuji pane kolego
acter Vloženo 20. Duben 2007 Vloženo 20. Duben 2007 Kde sou vsichni ? Uz jsem pomalu vypozoroval, ze na SC do Prahy nema cenu jezdit driv nez v 8, protoze tam jsou vsichni pouzitelni az od 10 hodin :-)
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Vloženo 20. Duben 2007 Já třeba tady Tady ale chrapes co Nene,pracuji pane kolego Ja vim Bohumile, ja vim !!! To nas je vic takovych
Matys06 Vloženo 20. Duben 2007 Vloženo 20. Duben 2007 Bre ranko mladeznici !!! Čau, tak co, zlomíš dnes rekord v postech na fóru??? No to asi tezko ... jednou sem mel pres 350 kdyz sme s Bauim a Kackou a Petou81 rozjeli malicko debatu tady v Hospode Tak to je síla. Jsem tu taky, jen jsem se nějak začetl.
acter Vloženo 20. Duben 2007 Vloženo 20. Duben 2007 UJuuu ... mam stazenej novej Command & Conquer To uz snad nemuze byt ani hratelny...u me to skoncilo Tiberian Sunem
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Vloženo 20. Duben 2007 Bre ranko mladeznici !!! Čau, tak co, zlomíš dnes rekord v postech na fóru??? No to asi tezko ... jednou sem mel pres 350 kdyz sme s Bauim a Kackou a Petou81 rozjeli malicko debatu tady v Hospode Tak to je síla. Jsem tu taky, jen jsem se nějak začetl. Fporadku, uz sem si rikal, ze tu budu v hospode sedet sam
FOX Vloženo 20. Duben 2007 Vloženo 20. Duben 2007 Já třeba tady Tady ale chrapes co Nene,pracuji pane kolego Ja vim Bohumile, ja vim !!! To nas je vic takovych A pořád sem někdo leze a něco chce
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Vloženo 20. Duben 2007 UJuuu ... mam stazenej novej Command & Conquer To uz snad nemuze byt ani hratelny...u me to skoncilo Tiberian Sunem Ale jo ... prave ze hratelnost zustava vicemene stejna jen se vylepsujou nejaky drobnosti a vychytavky a samozrejme se vylepsuje grafika. Ale jinak na prvni pohled a dle hodnoceni na webech to je slusny, tak uvidime.
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Vloženo 20. Duben 2007 Link na recenzi C&C http://www.doupe.cz/h/PChry/AR.asp?ARI=116443
Matys06 Vloženo 20. Duben 2007 Vloženo 20. Duben 2007 UJuuu ... mam stazenej novej Command & Conquer To uz snad nemuze byt ani hratelny...u me to skoncilo Tiberian Sunem Ale jo ... prave ze hratelnost zustava vicemene stejna jen se vylepsujou nejaky drobnosti a vychytavky a samozrejme se vylepsuje grafika. Ale jinak na prvni pohled a dle hodnoceni na webech to je slusny, tak uvidime. Jé, hra mého mládí. To byly časy, když vyšel první díl
acter Vloženo 20. Duben 2007 Vloženo 20. Duben 2007 Link na recenzi C&C http://www.doupe.cz/h/PChry/AR.asp?ARI=116443 Cece, jediny co hraju, tak v patek vecer s kamosema v hospode COnterStrika :-)
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Vloženo 20. Duben 2007 UJuuu ... mam stazenej novej Command & Conquer To uz snad nemuze byt ani hratelny...u me to skoncilo Tiberian Sunem Ale jo ... prave ze hratelnost zustava vicemene stejna jen se vylepsujou nejaky drobnosti a vychytavky a samozrejme se vylepsuje grafika. Ale jinak na prvni pohled a dle hodnoceni na webech to je slusny, tak uvidime. Jé, hra mého mládí. To byly časy, když vyšel první díl Jojo po Dune a po prvnich Warcraftech to byla hrozna PECKA
Doporučené příspěvky