MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Zdarec vsem takhle pro patecnim ranu... Cavec ! Jak po patecnim ranu ? Ja jeste patecni rano mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Bre ranko mladeznici !!! Čau, tak co, zlomíš dnes rekord v postech na fóru??? No to asi tezko ... jednou sem mel pres 350 kdyz sme s Bauim a Kackou a Petou81 rozjeli malicko debatu tady v Hospode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Koukam, ze ja mam mozna rano, ale vy mate jeste NOC !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Zdarec vsem takhle pro patecnim ranu... Cavec ! Jak po patecnim ranu ? Ja jeste patecni rano mam Jo....tady se chodi brzo do prace...ja pomalu koukam na mail, jestli uz prisel jidelni listek :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Zdarec vsem takhle pro patecnim ranu... Cavec ! Jak po patecnim ranu ? Ja jeste patecni rano mam Jo....tady se chodi brzo do prace...ja pomalu koukam na mail, jestli uz prisel jidelni listek :-))) Tak toho bych se nebal, ze pujdu na obed mezi poslednima ac sem prisel do prace az v 8 ... v 10 uz mam hlad a v 11 uz tam musim byt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Zdarec vsem takhle pro patecnim ranu... Cavec ! Jak po patecnim ranu ? Ja jeste patecni rano mam Mimochodem, melo tam byt PRI patecnim ranu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Zdarec vsem takhle pro patecnim ranu... Cavec ! Jak po patecnim ranu ? Ja jeste patecni rano mam Mimochodem, melo tam byt PRI patecnim ranu... To uz je lepcejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Kde sou vsichni ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Já třeba tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Já třeba tady Tady ale chrapes co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 UJuuu ... mam stazenej novej Command & Conquer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Já třeba tady Tady ale chrapes co Nene,pracuji pane kolego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Kde sou vsichni ? Uz jsem pomalu vypozoroval, ze na SC do Prahy nema cenu jezdit driv nez v 8, protoze tam jsou vsichni pouzitelni az od 10 hodin :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Já třeba tady Tady ale chrapes co Nene,pracuji pane kolego Ja vim Bohumile, ja vim !!! To nas je vic takovych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Bre ranko mladeznici !!! Čau, tak co, zlomíš dnes rekord v postech na fóru??? No to asi tezko ... jednou sem mel pres 350 kdyz sme s Bauim a Kackou a Petou81 rozjeli malicko debatu tady v Hospode Tak to je síla. Jsem tu taky, jen jsem se nějak začetl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 UJuuu ... mam stazenej novej Command & Conquer To uz snad nemuze byt ani hratelny...u me to skoncilo Tiberian Sunem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Bre ranko mladeznici !!! Čau, tak co, zlomíš dnes rekord v postech na fóru??? No to asi tezko ... jednou sem mel pres 350 kdyz sme s Bauim a Kackou a Petou81 rozjeli malicko debatu tady v Hospode Tak to je síla. Jsem tu taky, jen jsem se nějak začetl. Fporadku, uz sem si rikal, ze tu budu v hospode sedet sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Já třeba tady Tady ale chrapes co Nene,pracuji pane kolego Ja vim Bohumile, ja vim !!! To nas je vic takovych A pořád sem někdo leze a něco chce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 UJuuu ... mam stazenej novej Command & Conquer To uz snad nemuze byt ani hratelny...u me to skoncilo Tiberian Sunem Ale jo ... prave ze hratelnost zustava vicemene stejna jen se vylepsujou nejaky drobnosti a vychytavky a samozrejme se vylepsuje grafika. Ale jinak na prvni pohled a dle hodnoceni na webech to je slusny, tak uvidime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Nazdarek panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Link na recenzi C&C http://www.doupe.cz/h/PChry/AR.asp?ARI=116443 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 UJuuu ... mam stazenej novej Command & Conquer To uz snad nemuze byt ani hratelny...u me to skoncilo Tiberian Sunem Ale jo ... prave ze hratelnost zustava vicemene stejna jen se vylepsujou nejaky drobnosti a vychytavky a samozrejme se vylepsuje grafika. Ale jinak na prvni pohled a dle hodnoceni na webech to je slusny, tak uvidime. Jé, hra mého mládí. To byly časy, když vyšel první díl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Nazdarek panove Ahoj mladezniku ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Link na recenzi C&C http://www.doupe.cz/h/PChry/AR.asp?ARI=116443 Cece, jediny co hraju, tak v patek vecer s kamosema v hospode COnterStrika :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 UJuuu ... mam stazenej novej Command & Conquer To uz snad nemuze byt ani hratelny...u me to skoncilo Tiberian Sunem Ale jo ... prave ze hratelnost zustava vicemene stejna jen se vylepsujou nejaky drobnosti a vychytavky a samozrejme se vylepsuje grafika. Ale jinak na prvni pohled a dle hodnoceni na webech to je slusny, tak uvidime. Jé, hra mého mládí. To byly časy, když vyšel první díl Jojo po Dune a po prvnich Warcraftech to byla hrozna PECKA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky