Matys06 Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 UJuuu ... mam stazenej novej Command & Conquer To uz snad nemuze byt ani hratelny...u me to skoncilo Tiberian Sunem Ale jo ... prave ze hratelnost zustava vicemene stejna jen se vylepsujou nejaky drobnosti a vychytavky a samozrejme se vylepsuje grafika. Ale jinak na prvni pohled a dle hodnoceni na webech to je slusny, tak uvidime. Jé, hra mého mládí. To byly časy, když vyšel první díl Jojo po Dune a po prvnich Warcraftech to byla hrozna PECKA Duna a Warcraft, to byly časy. Na starých 386kách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 UJuuu ... mam stazenej novej Command & Conquer To uz snad nemuze byt ani hratelny...u me to skoncilo Tiberian Sunem Ale jo ... prave ze hratelnost zustava vicemene stejna jen se vylepsujou nejaky drobnosti a vychytavky a samozrejme se vylepsuje grafika. Ale jinak na prvni pohled a dle hodnoceni na webech to je slusny, tak uvidime. Jé, hra mého mládí. To byly časy, když vyšel první díl Jojo po Dune a po prvnich Warcraftech to byla hrozna PECKA Duna a Warcraft, to byly časy. Na starých 386kách Doom, Wolfstein, Lost Vikings, Prince of Persia :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Doktore, dějí se divné věci. Nevím odkud se mně ve vagíně objevují poštovní známky z Kostariky. Uz jsem nasbírala celé album... Milá moje... vysvětlí doktor po prohlídce. To nejsou známky, to jsou nálepky z banánů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Link na recenzi C&C http://www.doupe.cz/h/PChry/AR.asp?ARI=116443 Tohle mě nějak nebere.Ani bych na to asi neměl čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Duna a Warcraft, to byly časy. Na starých 386kách Dunu sem jel dokonce na 286ce s 1mb ram Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Link na recenzi C&C http://www.doupe.cz/h/PChry/AR.asp?ARI=116443 Tohle mě nějak nebere.Ani bych na to asi neměl čas. To ja taky nevim jestli na to bude cas, ale chci zkusit multiplayer s klukama z prace ... jinak single uz me nebere temer zadna hra a jak pises .. malo casu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Doktore, dějí se divné věci. Nevím odkud se mně ve vagíně objevují poštovníznámky z Kostariky. Uz jsem nasbírala celé album... Milá moje... vysvětlí doktor po prohlídce. To nejsou známky, to jsou nálepky z banánů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Link na recenzi C&C http://www.doupe.cz/h/PChry/AR.asp?ARI=116443 Tohle mě nějak nebere.Ani bych na to asi neměl čas. To ja taky nevim jestli na to bude cas, ale chci zkusit multiplayer s klukama z prace ... jinak single uz me nebere temer zadna hra a jak pises .. malo casu Taky nemám moc času, ale když zrovna není co dělat, zahraju si na netu Counter-Strike Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Duna a Warcraft, to byly časy. Na starých 386kách Dunu sem jel dokonce na 286ce s 1mb ram To byly konfigurace za desítky tisíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Doktore, dějí se divné věci. Nevím odkud se mně ve vagíně objevují poštovníznámky z Kostariky. Uz jsem nasbírala celé album... Milá moje... vysvětlí doktor po prohlídce. To nejsou známky, to jsou nálepky z banánů! :D Ze slecinka nerekla bysme ji s tema bananama pomohli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 (editace) Duna a Warcraft, to byly časy. Na starých 386kách Dunu sem jel dokonce na 286ce s 1mb ram To byly konfigurace za desítky tisíc To jo to byla original masina od Ollivetti a stala pres 50tis. Ale v te dobe na ni bezelo vsechno na krasnych 11Mhz. Tedka mam DualCore pres 2Ghz kazde jadro, tisic a pulkrat vic operacni pameti a kde co bezi nic moc Editováno: 20. Duben 2007, autor: MichalF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 To jo to byla original masina od Ollivetti a stala pres 50tis. Ale v te dobe na ni bezelo vsechno na krasnych 11Mhz. Tedka mam DualCore pres 2Ghz kazde jadro, tisic a pulkrat vic operacni pameti a kde co bezi nic moc A nestoji to ani polovinu D: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Duna a Warcraft, to byly časy. Na starých 386kách Dunu sem jel dokonce na 286ce s 1mb ram To byly konfigurace za desítky tisíc To jo to byla original masina od Ollivetti a stala pres 50tis. Ale v te dobe na ni bezelo vsechno na krasnych 11Mhz. Tedka mam DualCore pres 2Ghz kazde jadro, tisic a pulkrat vic operacni pameti a kde co bezi nic moc No jo, ale teď to taky skoro nic nestojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Doktore, dějí se divné věci. Nevím odkud se mně ve vagíně objevují poštovníznámky z Kostariky. Uz jsem nasbírala celé album... Milá moje... vysvětlí doktor po prohlídce. To nejsou známky, to jsou nálepky z banánů! :D Ze slecinka nerekla bysme ji s tema bananama pomohli Ale houby...prece si nenecha pomahat cizakama :-) Od toho jsou vlastni mistni :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 No jo, ale teď to taky skoro nic nestojí. Jj presne tak Notes v ty konfiguraci stoji do 20ti tis coz je nadhera ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 ty jo clovek si chvilku neco cte a tady uz je stranka navic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Cau Baui ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 ty jo clovek si chvilku neco cte a tady uz je stranka navic GUTEN TAG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 cau cau kuci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 cau cau kuci... něco nového takhle při pátku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 jj spousta veci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 cau cau kuci... Kuci v akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 ja bych teda radsi holky v akci co Michale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Jeste k tem pocitacum, stacilo by mi co ma Michael Dell : http://www.dell.com/content/topics/global....n/msd_computers Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 zdarek panove - jedny utopence a pivko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky