MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 tady se dneska nevaří? Je tu jen drzkovka z minuleho tejdne kdybys chtel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Neeee, to vlastne mama dela v hotelu ... :-) No jo to delala ... sice s recepci toho moc spolecneho nemela krom toho ze jim psala kdy budou chodit kdo na smenu na recepci, ale to neva ne ? No to nevadi, hlavne nesmi byt nikde chyba... :-) Vsak sem to Verce vysvetlil ... Btw nerikal si vcera ze se tam stavis :??? No ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 uz aby byly Chabry co Michale... No premejslel sem o tom ze bych moznaaaa mohl zustat pres noc no neni to spatnej napad pane...grilovacka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 MAM HLAD !!! to ja taky...ale jeste to musim hodinku vydrzet já jdu taky za hodinku.Ale něco málo sem posvačil To je mozna ten problem, nesnidam a nesvacim. Kolega slavil prvorozeneho syna, tak jsem se nacpal chlebicku... :-) takze patecni smazak posunuji na 11:30 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 MAM HLAD !!! to ja taky...ale jeste to musim hodinku vydrzet já jdu taky za hodinku.Ale něco málo sem posvačil To je mozna ten problem, nesnidam a nesvacim. a to děláš chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 uz aby byly Chabry co Michale... No premejslel sem o tom ze bych moznaaaa mohl zustat pres noc no neni to spatnej napad pane...grilovacka TO jo no ... bysme vzali vlastni jidlo pac cekat tam hodinu na smazak jak minule a jeste koukat na nasranej ksicht toho zmrda, ze jak vubec po nem muzem neco chctit tak na to nemam. Ale grilicek masicko ... tomu bych rozumel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 tady se dneska nevaří? Je tu jen drzkovka z minuleho tejdne kdybys chtel já to radši asi vydržim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 [quote name='FOX' post='449294' date='20.4.2007, To je mozna ten problem, nesnidam a nesvacim. a to děláš chybu Jojo ja vim ale ja si radsi rano o 10 minut dele pospim nez bych vstal a najedl se. Navic me po ranu moc nechutna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Neeee, to vlastne mama dela v hotelu ... :-) No jo to delala ... sice s recepci toho moc spolecneho nemela krom toho ze jim psala kdy budou chodit kdo na smenu na recepci, ale to neva ne ? No to nevadi, hlavne nesmi byt nikde chyba... :-) Vsak sem to Verce vysvetlil ... Btw nerikal si vcera ze se tam stavis :??? No ??? Ty fole....vcera v jednu rano me soused vytopil, tak jsem odpoledne uklizel nasledky "povodne" a vecer jsem byl jeste v praci...takze jsem to nestihl... Dneska jdu do kina, tak nevim...mozna potom nebo zitra :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 [quote name='FOX' post='449294' date='20.4.2007, To je mozna ten problem, nesnidam a nesvacim. a to děláš chybu Jojo ja vim ale ja si radsi rano o 10 minut dele pospim nez bych vstal a najedl se. Navic me po ranu moc nechutna. já snídam v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 tady se dneska nevaří? Je tu jen drzkovka z minuleho tejdne kdybys chtel já to radši asi vydržim To si myslim ze je rozumne rozhodnuti, ale zase si mohl mit celkem slusnou zasobu penicilinu zaroven s polevkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Neeee, to vlastne mama dela v hotelu ... :-) No jo to delala ... sice s recepci toho moc spolecneho nemela krom toho ze jim psala kdy budou chodit kdo na smenu na recepci, ale to neva ne ? No to nevadi, hlavne nesmi byt nikde chyba... :-) Vsak sem to Verce vysvetlil ... Btw nerikal si vcera ze se tam stavis :??? No ??? Ty fole....vcera v jednu rano me soused vytopil, tak jsem odpoledne uklizel nasledky "povodne" a vecer jsem byl jeste v praci...takze jsem to nestihl... Dneska jdu do kina, tak nevim...mozna potom nebo zitra :-) Bych se zahojil na pojistce ... Na co dete do kina ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 to je sama vymluva...tam za ni zajed a hotovo ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Kde se nam ztratil Bauina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 to je sama vymluva...tam za ni zajed a hotovo ne Kdo co kam ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Jezis ale ja mam vazne VELKEJ HLAD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Neeee, to vlastne mama dela v hotelu ... :-) No jo to delala ... sice s recepci toho moc spolecneho nemela krom toho ze jim psala kdy budou chodit kdo na smenu na recepci, ale to neva ne ? No to nevadi, hlavne nesmi byt nikde chyba... :-) Vsak sem to Verce vysvetlil ... Btw nerikal si vcera ze se tam stavis :??? No ??? Ty fole....vcera v jednu rano me soused vytopil, tak jsem odpoledne uklizel nasledky "povodne" a vecer jsem byl jeste v praci...takze jsem to nestihl... Dneska jdu do kina, tak nevim...mozna potom nebo zitra :-) Bych se zahojil na pojistce ... Na co dete do kina ? NAbizel mi to....ale stejne jsem chtel zachod vymalovat a 10x lisknout stetkou to zvladnu....ale ta zvlhla knizka o Octaviich...to bolelo :-) Jdem na Vratny lahve....sama chvala, tak to risknu a pujdu do zdarskeho kina....v sobotu budu potrebovat novy zada :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Polévky: 0,33 l Hovězí vývar s masem a nudlemi 15,- 0,33 l Italská 15,- Hotová jídla : 100 g Kuřecí směs v sýrové omáčce, rýže 59,- 100 g Hovězí maso na víně, rýže 59,- 100 g Vepřové maso po Maďarsku, těstoviny 59,- 100 g Šumavská vepřová roláda, vařené brambory 58,- 100 g Smažená vepřová játra, bramborový salát 58,- Jídla na objednávku : 100 g Rybí filé zapečené hermelínem, vařené brambory 73,- 100 g Kuřecí prsíčka po hanácku, opečené brambory 92,- 100 g Kuřecí směs jarní, hranolky 90,- 100 g Smažené vepřové medailonky s česnekem, vařené brambory 92,- 100 g Vepřové KUNG-PAO, rýže 89,- 100 g Pikantní vepřová játra, bramboráčky 73,- Nabídka denního menu MENU I. Hovězí vývar s masem a nudlemi Vepřové maso po Maďarsku, těstoviny Moučník 60,- MENU II. Italská polévka Hovězí maso na víně, rýže Moučník 60,- MENU III. (minutka) Hrachová polévka s uzeninou Kuřecí směs po anglicku, bramborové krokety Moučník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 tady se dneska nevaří? Je tu jen drzkovka z minuleho tejdne kdybys chtel já to radši asi vydržim To si myslim ze je rozumne rozhodnuti, ale zase si mohl mit celkem slusnou zasobu penicilinu zaroven s polevkou no...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 NAbizel mi to....ale stejne jsem chtel zachod vymalovat a 10x lisknout stetkou to zvladnu....ale ta zvlhla knizka o Octaviich...to bolelo :-)Jdem na Vratny lahve....sama chvala, tak to risknu a pujdu do zdarskeho kina....v sobotu budu potrebovat novy zada :-) Jojo filmecek vsude chvalej, tot fakt ! Rikaj to snad vsichni. No ja bych to dal na pojistovnu jeste bych to trosku namocil a udelal novou koupelnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 to je sama vymluva...tam za ni zajed a hotovo ne Kdo co kam ? acter za Verkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Polévky: 0,33 l Hovězí vývar s masem a nudlemi 15,- 0,33 l Italská 15,- Hotová jídla : 100 g Kuřecí směs v sýrové omáčce, rýže 59,- 100 g Hovězí maso na víně, rýže 59,- 100 g Vepřové maso po Maďarsku, těstoviny 59,- 100 g Šumavská vepřová roláda, vařené brambory 58,- 100 g Smažená vepřová játra, bramborový salát 58,- Jídla na objednávku : 100 g Rybí filé zapečené hermelínem, vařené brambory 73,- 100 g Kuřecí prsíčka po hanácku, opečené brambory 92,- 100 g Kuřecí směs jarní, hranolky 90,- 100 g Smažené vepřové medailonky s česnekem, vařené brambory 92,- 100 g Vepřové KUNG-PAO, rýže 89,- 100 g Pikantní vepřová játra, bramboráčky 73,- Nabídka denního menu MENU I. Hovězí vývar s masem a nudlemi Vepřové maso po Maďarsku, těstoviny Moučník 60,- MENU II. Italská polévka Hovězí maso na víně, rýže Moučník 60,- MENU III. (minutka) Hrachová polévka s uzeninou Kuřecí směs po anglicku, bramborové krokety Moučník Me chces nasrat ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 to je sama vymluva...tam za ni zajed a hotovo ne Kdo co kam ? acter za Verkou Dneska ji bere na Vratne lahve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Polévky: 0,33 l Hovězí vývar s masem a nudlemi 15,- 0,33 l Italská 15,- Hotová jídla : 100 g Kuřecí směs v sýrové omáčce, rýže 59,- 100 g Hovězí maso na víně, rýže 59,- 100 g Vepřové maso po Maďarsku, těstoviny 59,- 100 g Šumavská vepřová roláda, vařené brambory 58,- 100 g Smažená vepřová játra, bramborový salát 58,- Jídla na objednávku : 100 g Rybí filé zapečené hermelínem, vařené brambory 73,- 100 g Kuřecí prsíčka po hanácku, opečené brambory 92,- 100 g Kuřecí směs jarní, hranolky 90,- 100 g Smažené vepřové medailonky s česnekem, vařené brambory 92,- 100 g Vepřové KUNG-PAO, rýže 89,- 100 g Pikantní vepřová játra, bramboráčky 73,- Nabídka denního menu MENU I. Hovězí vývar s masem a nudlemi Vepřové maso po Maďarsku, těstoviny Moučník 60,- MENU II. Italská polévka Hovězí maso na víně, rýže Moučník 60,- MENU III. (minutka) Hrachová polévka s uzeninou Kuřecí směs po anglicku, bramborové krokety Moučník Me chces nasrat ??? bych si nedovolil....ja si stejne dam smazak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Polévky: 0,33 l Hovězí vývar s masem a nudlemi 15,- 0,33 l Italská 15,- Hotová jídla : 100 g Kuřecí směs v sýrové omáčce, rýže 59,- 100 g Hovězí maso na víně, rýže 59,- 100 g Vepřové maso po Maďarsku, těstoviny 59,- 100 g Šumavská vepřová roláda, vařené brambory 58,- 100 g Smažená vepřová játra, bramborový salát 58,- Jídla na objednávku : 100 g Rybí filé zapečené hermelínem, vařené brambory 73,- 100 g Kuřecí prsíčka po hanácku, opečené brambory 92,- 100 g Kuřecí směs jarní, hranolky 90,- 100 g Smažené vepřové medailonky s česnekem, vařené brambory 92,- 100 g Vepřové KUNG-PAO, rýže 89,- 100 g Pikantní vepřová játra, bramboráčky 73,- Nabídka denního menu MENU I. Hovězí vývar s masem a nudlemi Vepřové maso po Maďarsku, těstoviny Moučník 60,- MENU II. Italská polévka Hovězí maso na víně, rýže Moučník 60,- MENU III. (minutka) Hrachová polévka s uzeninou Kuřecí směs po anglicku, bramborové krokety Moučník já bych si dal menu 1 a jedno chlazené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky