Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
sem se dnes koukal na tu největší hvězdu besídky ;) no, ale ostatním to taky moc slušelo ;)...hele máte důkaz, že slečna Věrka neměla ty kalhotky?...udělal někdo spy foto?

Ja do vcerejska ani nevedel, ze nekdo neco fotil na recepci :D

ja taky ne...protoze jsem se do fotaku podival az vcera lol

Vloženo
sem se dnes koukal na tu největší hvězdu besídky ;) no, ale ostatním to taky moc slušelo ;)...hele máte důkaz, že slečna Věrka neměla ty kalhotky?...udělal někdo spy foto?

Ja do vcerejska ani nevedel, ze nekdo neco fotil na recepci :D

ja taky ne...protoze jsem se do fotaku podival az vcera lol

No hlavne jestli si mel fotak ready na obede jak sem ti rikal jeste nez si sel ? Jestli jo tak uz tu ma byt davno fotka a jestli ne tak upaluj o patro niz :D

Vloženo
myslis ze mam fotak porad sebou bo co...a mobilem je to na prd

Sem ti to rikal uz nez si sel at beres fotak .. si to tu najdi !!! Ty voe se nechce podelit ani o foto :D

Vloženo

Sem ti to rikal uz nez si sel at beres fotak .. si to tu najdi !!! Ty voe se nechce podelit ani o foto :D

bych se klidne podelil ;)

Vloženo

bych se klidne podelil ;)

Az tak jo :D ?"

Vloženo
čus také už po obídku ;) ještě kávičku abude to ;)

Hosi vy mi davate..vsichni uz pekne po obidku.. Ja na to dneska nejak nemam zatim casu.. :( Litam jak hadr na holi... :(

tak to uz by jsi mohl konecne zacit neco delat ;)

To jo to bych mohl,co? :D a proto vyrazim opet na okruzni jizdi prahou.. :(

Vloženo
čus také už po obídku ;) ještě kávičku abude to ;)

Hosi vy mi davate..vsichni uz pekne po obidku.. Ja na to dneska nejak nemam zatim casu.. :( Litam jak hadr na holi... :(

tak to uz by jsi mohl konecne zacit neco delat ;)

To jo to bych mohl,co? :D a proto vyrazim opet na okruzni jizdi prahou.. :(

lepsi cas sis nemohl vybrat ;)

Vloženo
tak je to skoro 2 hodky co jsem neco mel a uz bych zase neco pojedl :( a popil :kol-35:

Vsak za chvili poslu kolegu pro pizzu :D

taky bych chtel mit takovo kolegu :) ja hazim palici pred monitor a dam dvacku asi :kol-56:

Vloženo
Bauí annonce , hyperinzerce, autotip, i-bazar, bazos, svetaut.com, tam všude jsme dali Alteu po tátovi nebo spíš švára

diky za radu na pulce uz to mam ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...