baurak Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 sem se dnes koukal na tu největší hvězdu besídky no, ale ostatním to taky moc slušelo ...hele máte důkaz, že slečna Věrka neměla ty kalhotky?...udělal někdo spy foto? Ja do vcerejska ani nevedel, ze nekdo neco fotil na recepci ja taky ne...protoze jsem se do fotaku podival az vcera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 no konečně máš combi gratiluji díkes teda moc fotek z Příbrami jsem neviděl co se stalo s fotografem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 sem se dnes koukal na tu největší hvězdu besídky no, ale ostatním to taky moc slušelo ...hele máte důkaz, že slečna Věrka neměla ty kalhotky?...udělal někdo spy foto? Ja do vcerejska ani nevedel, ze nekdo neco fotil na recepci ja taky ne...protoze jsem se do fotaku podival az vcera No hlavne jestli si mel fotak ready na obede jak sem ti rikal jeste nez si sel ? Jestli jo tak uz tu ma byt davno fotka a jestli ne tak upaluj o patro niz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 myslis ze mam fotak porad sebou bo co...a mobilem je to na prd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 myslis ze mam fotak porad sebou bo co...a mobilem je to na prd Sem ti to rikal uz nez si sel at beres fotak .. si to tu najdi !!! Ty voe se nechce podelit ani o foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 myslis ze mam fotak porad sebou bo co...a mobilem je to na prd Sem ti to rikal uz nez si sel at beres fotak .. si to tu najdi !!! Ty voe se nechce podelit ani o foto bych se klidne podelil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 myslis ze mam fotak porad sebou bo co...a mobilem je to na prd Sem ti to rikal uz nez si sel at beres fotak .. si to tu najdi !!! Ty voe se nechce podelit ani o foto bych se klidne podelil Az tak jo ?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Az tak jo ?" no jasne nejsu kurva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 ty voe - vsichni usnuli s narvanejma pupkama a s nohama na stole..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 ty voe - vsichni usnuli s narvanejma pupkama a s nohama na stole..... jsou to vandraci...vydrzi jen ti nejsilnejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 přesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Zavislaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 na oběd se čas musí najít Martas Snazim se,snazim se...Ale vypada to na pozdni obidek.. Jelikoz tu v patek nechci sedet do vecera.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 čus také už po obídku ještě kávičku abude to Hosi vy mi davate..vsichni uz pekne po obidku.. Ja na to dneska nejak nemam zatim casu.. Litam jak hadr na holi... tak to uz by jsi mohl konecne zacit neco delat To jo to bych mohl,co? a proto vyrazim opet na okruzni jizdi prahou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 čus také už po obídku ještě kávičku abude to Hosi vy mi davate..vsichni uz pekne po obidku.. Ja na to dneska nejak nemam zatim casu.. Litam jak hadr na holi... tak to uz by jsi mohl konecne zacit neco delat To jo to bych mohl,co? a proto vyrazim opet na okruzni jizdi prahou.. lepsi cas sis nemohl vybrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 tak je to skoro 2 hodky co jsem neco mel a uz bych zase neco pojedl a popil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 tak je to skoro 2 hodky co jsem neco mel a uz bych zase neco pojedl a popil Vsak za chvili poslu kolegu pro pizzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 tak je to skoro 2 hodky co jsem neco mel a uz bych zase neco pojedl a popil Vsak za chvili poslu kolegu pro pizzu taky bych chtel mit takovo kolegu ja hazim palici pred monitor a dam dvacku asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 a ja jdu na kavicku asik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 kucí poradte kam hodit inzerat na auto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 kucí poradte kam hodit inzerat na auto... ty to chces strelit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Bauí annonce , hyperinzerce, autotip, i-bazar, bazos, svetaut.com, tam všude jsme dali Alteu po tátovi nebo spíš švára Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Bauí annonce , hyperinzerce, autotip, i-bazar, bazos, svetaut.com, tam všude jsme dali Alteu po tátovi nebo spíš švára diky za radu na pulce uz to mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 kucí poradte kam hodit inzerat na auto... Co prodavas ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 ty voe - vsichni usnuli s narvanejma pupkama a s nohama na stole..... já třebas makam jak divej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky