MichalF Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 ste se všichni přejedli po obědě a spíte Nenene ja makam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 (editace) radio - Alpine (ve fazi vyberu)repro+zes - Dexon nejaky strobo (mozna podsvetleni spodku) Diademy do blinkru opravit lak novy svicky 18" kola + Pirelli Zero Nero (letos pouze 16"P ZeroNero) novy brzdy...pravdepodobne ne seriove tlumice+pruziny (podle toho co mechanik rekne) tady vubec nemam jasno a po procteni diskusi o alarmech se mizacal libit Magicar 9000c nic jineho me zatim nenapada... A ted jeste ten filtr (KN nebo Green) Hmmm tak to bys taky potreboval sponzora co To ani ne, spis aby mel den aspon 30 hodin :-( Editováno: 23. Duben 2007, autor: acter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 To ani ne, spis aby mel den aspon 30 hodin :-( Tak az zjistis jak to udelat dej mi vedet ... prechipuju tech 30 hodin na nakych 48 a bude to snad OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 To ani ne, spis aby mel den aspon 30 hodin :-( Tak az zjistis jak to udelat dej mi vedet ... prechipuju tech 30 hodin na nakych 48 a bude to snad OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Se mi libi ten intercooler jak ma udelanej Skodik na te octuli ! Faaakt pekny ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 jdu tvořit nějaký pracovní výsledky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 jdu tvořit nějaký pracovní výsledky To uz vytvarim od rana ;D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 ja tvorim taky porad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 ja uz neco vytvoril...hec :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 ja tvorim taky porad CO ta princezna o patro niz ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 ja tvorim taky porad CO ta princezna o patro niz ? nevim nevidel jsem a navic jsem nejakej polomrtvej po sobote Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 ja tvorim taky porad CO ta princezna o patro niz ? nevim nevidel jsem a navic jsem nejakej polomrtvej po sobote Co si zase vyrabel ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 dobrý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 dobrý den Ahoj mladezniku ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Peta : Jakpak se dnes mame ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 dobrý den Ahoj mladezniku ! Ahoj starče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Peta : Jakpak se dnes mame ? ale jo,de to.Jen nám moc nejde psaní protože to bolí tak asi půjdem brzo dom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Peta : Jakpak se dnes mame ? ale jo,de to.Jen nám moc nejde psaní protože to bolí tak asi půjdem brzo dom No jo vlastne ruka ... ale ridit de ne ? Co prevaz ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 No jo vlastne ruka ... ale ridit de ne ? Co prevaz ? Řídit jde jak jsi viděl . Jen Peťulka pak říkala, že jsem jel jak prase . A převaz v pohodě, doktor byl spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Řídit jde jak jsi viděl . Jen Peťulka pak říkala, že jsem jel jak prase . A převaz v pohodě, doktor byl spokojenej. Ja myslim, ze si jel na pohodu a tzn ze sme 2:1 ze si jel OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 ja tvorim taky porad CO ta princezna o patro niz ? nevim nevidel jsem a navic jsem nejakej polomrtvej po sobote Co si zase vyrabel ? Morava - Hustopeče - sklípek...staci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 ja tvorim taky porad CO ta princezna o patro niz ? nevim nevidel jsem a navic jsem nejakej polomrtvej po sobote Co si zase vyrabel ? Morava - Hustopeče - sklípek...staci Urcite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Řídit jde jak jsi viděl . Jen Peťulka pak říkala, že jsem jel jak prase . A převaz v pohodě, doktor byl spokojenej. Ja myslim, ze si jel na pohodu a tzn ze sme 2:1 ze si jel OK JJ, je to tak, odpoledne jí to řeknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Urcite k tomu jen dodam ze pan majitel po degustaci odesel a nechal nas ve sklipku....hmmm Rulandske Sede...laskominka nevsedni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Urcite k tomu jen dodam ze pan majitel po degustaci odesel a nechal nas ve sklipku....hmmm Rulandske Sede...laskominka nevsedni no, koukám Jiříček si užíval víc než my Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky