baurak Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 no, koukám Jiříček si užíval víc než my jj bylo to super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Urcite k tomu jen dodam ze pan majitel po degustaci odesel a nechal nas ve sklipku....hmmm Rulandske Sede...laskominka nevsedni no, koukám Jiříček si užíval víc než my Je to alkaaac !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Je to alkaaac !!! neco jako ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Je to alkaaac !!! neco jako ty Ja ? To tezko ... ja byl s Petou v nemecku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Ja ? To tezko ... ja byl s Petou v nemecku s jakou Petou...prej slusnej kluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Ja ? To tezko ... ja byl s Petou v nemecku s jakou Petou...prej slusnej kluk S Petou & Petou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Ja ? To tezko ... ja byl s Petou v nemecku s jakou Petou...prej slusnej kluk S Petou & Petou jo tak rovnou 2 sis vzal...hmm pekny vykon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Ja ? To tezko ... ja byl s Petou v nemecku s jakou Petou...prej slusnej kluk S Petou & Petou jo tak rovnou 2 sis vzal...hmm pekny vykon No jasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 No jasny kdyz budes potrebovat nekdy pomoct tak rekni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 No jasny kdyz budes potrebovat nekdy pomoct tak rekni neni problema dam vedet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 neni problema dam vedet ok budu s tim pocitat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Ja ? To tezko ... ja byl s Petou v nemecku s jakou Petou...prej slusnej kluk Opravdu byl hodnej a slušnej, hostesky jen očumoval a jen jednu v rámci navázání komunikace uvěznil předním sedadlem ve vozidle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Ja ? To tezko ... ja byl s Petou v nemecku s jakou Petou...prej slusnej kluk Opravdu byl hodnej a slušnej, hostesky jen očumoval a jen jednu v rámci navázání komunikace uvěznil předním sedadlem ve vozidle Jojo a ta byla moc pekna !!! ... Moc mista v tom kombajnovym petkovym bawu nebylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Jojo a ta byla moc pekna !!! ... Moc mista v tom kombajnovym petkovym bawu nebylo No pro ni už ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Jojo a ta byla moc pekna !!! ... Moc mista v tom kombajnovym petkovym bawu nebylo No pro ni už ne Ty s tim psanim mas nejakej problem.... furt ti tam prebejvak /quote atp ... verim tomu ze bych se k ni dozadu jeste vesel kdyz by na to prislo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Jojo a ta byla moc pekna !!! ... Moc mista v tom kombajnovym petkovym bawu nebylo No pro ni už ne Ty s tim psanim mas nejakej problem.... furt ti tam prebejvak /quote atp ... verim tomu ze bych se k ni dozadu jeste vesel kdyz by na to prislo protože se mi blbě hejbe myší . No takymyslím, že by sis poradil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Jojo a ta byla moc pekna !!! ... Moc mista v tom kombajnovym petkovym bawu nebylo No pro ni už ne Ty s tim psanim mas nejakej problem.... furt ti tam prebejvak /quote atp ... verim tomu ze bych se k ni dozadu jeste vesel kdyz by na to prislo protože se mi blbě hejbe myší . No takymyslím, že by sis poradil Urcite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 tak už snad mam hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 ja uz bych sel domu kua :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Vidím, že debata se rozjela. To jen já šplíchal jen plasty z interiéru??? Všichni ostatní si užívali s ženskýma??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 ja uz bych sel domu kua :-( Taky bych to už zabalil. Ještě necelé 2 hodinky. Bauraku, psal jsem ti SZ na nárazník. Mrkneš na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 ja uz bych sel domu kua :-( vydrž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 ja uz bych sel domu kua :-( Taky bych to už zabalil. Ještě necelé 2 hodinky. Bauraku, psal jsem ti SZ na nárazník. Mrkneš na to? nic me neprislo ale videl jsem ze jsi psal do meho inzeratu...bohuzel mam jen origo narazniky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 ja uz bych sel domu kua :-( vydrž no jeste hodinku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 ja uz bych sel domu kua :-( Taky bych to už zabalil. Ještě necelé 2 hodinky. Bauraku, psal jsem ti SZ na nárazník. Mrkneš na to? nic me neprislo ale videl jsem ze jsi psal do meho inzeratu...bohuzel mam jen origo narazniky Jo, tam jsem psal taky. Zabiak mi vnukl myšlenku na jeden perfektní nárazník, ale není to série. Snad ho seženu za rozumný peníz. I tak díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky