Andílek Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 já nikdá ironii nevkládám do příspěvků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 já nikdá ironii nevkládám do příspěvků u zenskych clovek nikdy nevi, co je ANO, co je NE a co je IRONIE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 u zenskych clovek nikdy nevi, co je ANO, co je NE a co je IRONIE ne je vetsinou ano - ano rict zena neumi a ironie ženám není vlastní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 ty se tak přetrhneš ty falešnej sobe no už jsem na místě a div se nepřetrhnu úúúž je tady zase jj a máme tu klídek asi vyhlásím protestní spánek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 já nikdá ironii nevkládám do příspěvků u zenskych clovek nikdy nevi, co je ANO, co je NE a co je IRONIE Ironie - to bude něco na okna, iron takový to modrý, lihový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Ironie - to bude něco na okna, iron takový to modrý, lihový Jo neco takoveho...moc se to pit neda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 u zenskych clovek nikdy nevi, co je ANO, co je NE a co je IRONIE ne je vetsinou ano - ano rict zena neumi a ironie ženám není vlastní Caute. Myslim ze zena umi rict ano - jen zalezi na co se ptas :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 u zenskych clovek nikdy nevi, co je ANO, co je NE a co je IRONIE ne je vetsinou ano - ano rict zena neumi a ironie ženám není vlastní Caute. Myslim ze zena umi rict ano - jen zalezi na co se ptas :-) jooooo, treba, chces nove auto - ANO...atd...to umi kazdej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Caute. Myslim ze zena umi rict ano - jen zalezi na co se ptas :-) Ja osobně ano říct umím ve všem, s tím nemám problémy, ale na hodně holkách co znám vidím to jak se někdy bojí říct jo nebo vůbec podat svůj názor drahé polovičce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 jooooo, treba, chces nove auto - ANO...atd...to umi kazdej se musíš ptát Miláčku, koupíme si nové auto?? A žena: Zajisté broučku že si můžeš udělat radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 jooooo, treba, chces nove auto - ANO...atd...to umi kazdej se musíš ptát Miláčku, koupíme si nové auto?? A žena: Zajisté broučku že si můžeš udělat radost to me nenapadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 to me nenapadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Caute. Myslim ze zena umi rict ano - jen zalezi na co se ptas :-) Ja osobně ano říct umím ve všem, s tím nemám problémy, ale na hodně holkách co znám vidím to jak se někdy bojí říct jo nebo vůbec podat svůj názor drahé polovičce no jo zivot v sebezapreni ... :-) jo s tim autem se to da podat vselijak , ale tohle "Miláčku, koupíme si nové auto?? A žena: Zajisté broučku že si můžeš udělat radost" nema konkurenci - malem jsem spad ze zidle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 no jo zivot v sebezapreni ... :-) jo s tim autem se to da podat vselijak , ale tohle "Miláčku, koupíme si nové auto?? A žena: Zajisté broučku že si můžeš udělat radost" nema konkurenci - malem jsem spad ze zidle no jsem ráda, že to bylo jen málem, páč bych měla nerada na svědomí to, že vás tady nějak zdravotně ohrožuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 no jo zivot v sebezapreni ... :-) jo s tim autem se to da podat vselijak , ale tohle "Miláčku, koupíme si nové auto?? A žena: Zajisté broučku že si můžeš udělat radost" nema konkurenci - malem jsem spad ze zidle no jsem ráda, že to bylo jen málem, páč bych měla nerada na svědomí to, že vás tady nějak zdravotně ohrožuji jeeee matersky citeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 jeeee matersky citeni tak někdo tu zodpovědonost na sebe musí vzít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Ty voe mne je tady zima jako krava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Ty voe mne je tady zima jako krava Malo sexu pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Ty voe mne je tady zima jako krava koukni na topeni a volume doprava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 jeeee matersky citeni tak někdo tu zodpovědonost na sebe musí vzít dokonce i obetavost ... jsi moc hodna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 no proste jedna velka rodina a Kacka bude nase Mama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 dokonce i obetavost ... jsi moc hodna to tu moc nepiš že jsem hodná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 no proste jedna velka rodina a Kacka bude nase Mama bordel mama Octaviaclubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 ted me napad ten vtip jak sedej dva vezni v base a jeden se pta toho druhy - chces bejt mama nebo tata ... ja vim to se nehodi ale musel jsem takze cekam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky