FRANK Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Dobrý den Předpověď počasí na zítra pro jižní Moravu - určitě bude pršet nebo sněžit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Dobrý den Předpověď počasí na zítra pro jižní Moravu - určitě bude pršet nebo sněžit... zdarec hehe, a středočeský kraj bude mít slunečno?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 tak to u nas bude v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Dobrý den Předpověď počasí na zítra pro jižní Moravu - určitě bude pršet nebo sněžit... zdarec hehe, a středočeský kraj bude mít slunečno?? Ahoj Kačí jak to bude u vás, to netuším, ale tady je to jasné. Já jsem totiž umyl auto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Ahoj Kačí jak to bude u vás, to netuším, ale tady je to jasné. Já jsem totiž umyl auto... ja budu dnes asi taky cistit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Ahoj Kačí jak to bude u vás, to netuším, ale tady je to jasné. Já jsem totiž umyl auto... Tak to mě jeden moc hodný mladík autí umyl v sobotu a zatím je hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Ahoj Kačí jak to bude u vás, to netuším, ale tady je to jasné. Já jsem totiž umyl auto... ja budu dnes asi taky cistit Hmm, tak to si taky přivoláváš na zítřek deštík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Tak to mě jeden moc hodný mladík autí umyl v sobotu a zatím je hezky To bude tím, že sis ho neumyla sama, ten nahoře si totiž neumí vážit práce na vlastním... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 To bude tím, že sis ho neumyla sama, ten nahoře si totiž neumí vážit práce na vlastním... jo, vždy když myju auto ja a vždy když se jede na nějaky sraz, tak jakmile domeju, strcim do garaze, tak radeji abych nevyjizdela - viz Hradec - auta z moravy byly zasraný maximálně a to sem se s tím patlala pet hodin a tak to je temer vzdy, ale tentokrate to zatim vydrzelo budu muset jezdit myt auto ke klukum a jen koukat jak jim to krasne jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 To bude tím, že sis ho neumyla sama, ten nahoře si totiž neumí vážit práce na vlastním... jo, vždy když myju auto ja a vždy když se jede na nějaky sraz, tak jakmile domeju, strcim do garaze, tak radeji abych nevyjizdela - viz Hradec - auta z moravy byly zasraný maximálně a to sem se s tím patlala pet hodin a tak to je temer vzdy, ale tentokrate to zatim vydrzelo budu muset jezdit myt auto ke klukum a jen koukat jak jim to krasne jde asik si taky budu muset najít nějakou "myčku" (...mladou, hezkou...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 (editace) asik si taky budu muset najít nějakou "myčku" (...mladou, hezkou...) máš doma, ne?? Editováno: 15. leden 2007, autor: Andílek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Ahoj Kačí jak to bude u vás, to netuším, ale tady je to jasné. Já jsem totiž umyl auto... ja budu dnes asi taky cistit Hmm, tak to si taky přivoláváš na zítřek deštík nestras Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Od března končí výroba krátkých fábií... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 asik si taky budu muset najít nějakou "myčku" (...mladou, hezkou...) máš doma, ne?? co je doma, to se nepočítá... to by s tím deštěm dopadlo stejně nějaká externistka by byla lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 co je doma, to se nepočítá... to by s tím deštěm dopadlo stejněnějaká externistka by byla lepší si dej inzerat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 si dej inzerat "Hledám sličnou slečnu na pravidelné mytí. Zn: jen ruční práce" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 si dej inzerat "Hledám sličnou slečnu na pravidelné mytí. Zn: jen ruční práce" no možná to na nějaké pipinky zabere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 "Hledám sličnou slečnu na pravidelné mytí.Zn: jen ruční práce" no možná to na nějaké pipinky zabere Korektura: "Hledám sličnou slečnu na pravidelné mytí a občasné leštění. Zn: jen ruční práce" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2007 příjemný podvečer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 příjemný podvečer I tobě Už po práci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2007 příjemný podvečer I tobě Už po práci? niko-li příteli stále v zaměstnání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 příjemný podvečer I tobě Už po práci? niko-li příteli stále v zaměstnání óóó to je nemilé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 čau sejdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2007 příjemný podvečer I tobě Už po práci? niko-li příteli stále v zaměstnání óóó to je nemilé pravdu díš,nemilé emilé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2007 čau sejdo zdar kachny co ten jazýk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky