FOX Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 ja uz bych sel domu kua :-( vydrž no jeste hodinku já taky.A pak zas budu řezat do RS mřížek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Jo, tam jsem psal taky. Zabiak mi vnukl myšlenku na jeden perfektní nárazník, ale není to série. Snad ho seženu za rozumný peníz. I tak díky. jj videl jsem ze tam neco daval...tak uvidis jak sezenes...kdyby jsi nesehnal a mel treba zajem tak dej vedet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 já taky.A pak zas budu řezat do RS mřížek ja mam jeste prace kua...a musim do banky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 já taky.A pak zas budu řezat do RS mřížek ja mam jeste prace kua...a musim do banky... já už mam snad hotovo.Ale zas musim do pojištovny,chtěj po mě nějaký paníze bo co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Jo, tam jsem psal taky. Zabiak mi vnukl myšlenku na jeden perfektní nárazník, ale není to série. Snad ho seženu za rozumný peníz. I tak díky. jj videl jsem ze tam neco daval...tak uvidis jak sezenes...kdyby jsi nesehnal a mel treba zajem tak dej vedet Chtěl bych totiž něco jiného, ale nechci měnit světla a masku. Jen nárazník, ale ten starej před faceliftovej už nechci. Důvod ke změně mám ten, že je ten černej plast dole prasklej. Kdyby jsi náhodou k něčemu přišel, tak dej info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 já taky.A pak zas budu řezat do RS mřížek ja mam jeste prace kua...a musim do banky... já už mam snad hotovo.Ale zas musim do pojištovny,chtěj po mě nějaký paníze bo co Ti furt chcou jen prachy a když je od nich chceš ty, tak musíš čekat a čekat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Me uy to dneska nebavi....normalne bzch tz vikendy zrusil !!! Cloveku se pak v pondeli nechce nic delat !!! :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Jo, tam jsem psal taky. Zabiak mi vnukl myšlenku na jeden perfektní nárazník, ale není to série. Snad ho seženu za rozumný peníz. I tak díky. jj videl jsem ze tam neco daval...tak uvidis jak sezenes...kdyby jsi nesehnal a mel treba zajem tak dej vedet Jo a kdyby jsi náhodou věděl, jak upravit RS na starej předek, tak ho beru hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Me uy to dneska nebavi....normalne bzch tz vikendy zrusil !!! Cloveku se pak v pondeli nechce nic delat !!! :-))) To mi povídej. Jsem už mrtvej. Venku krásně a tady čumět do té bedny!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 prace slechti panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 prace slechti panove Pro me je prace radost......................a ja se chci radovat cely den :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 prace slechti panove Tak v tom případě je ze mě už nejvyšší šlechtic!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 prace slechti panove fakt?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 to sou mi tady věci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Asi tolik práce panáčci nemáte, když tady chlastáte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Asi tolik práce panáčci nemáte, když tady chlastáte pouze kavicka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Asi tolik práce panáčci nemáte, když tady chlastáte My stíháme vše a dokonce se stíhám dívat i z okna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 v pracovní době pouze nealko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 v pracovní době pouze nealko To je fakt, domů se jede autem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 To už jste všichni jeli domů??? Nikde nikdo!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Ja makam, ze ani psat nestiham Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 néééé.Hewe stránka 500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 To už jste všichni jeli domů??? Nikde nikdo!!! nenene....pracanti zustavaji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 To už jste všichni jeli domů??? Nikde nikdo!!! nenene....pracanti zustavaji :-) Tak tak !!! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 To už jste všichni jeli domů??? Nikde nikdo!!! nenene....pracanti zustavaji :-) Tak tak !!! ;-) No tady se razi heslo: "Cim driv do prace, tim dyl z prace" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky