MichalF Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 To už jste všichni jeli domů??? Nikde nikdo!!! nenene....pracanti zustavaji :-) Tak tak !!! ;-) No tady se razi heslo: "Cim driv do prace, tim dyl z prace" :-) Faakt ? Tak to sem rad, ze to neplati jen u nas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 To už jste všichni jeli domů??? Nikde nikdo!!! nenene....pracanti zustavaji :-) Tak tak !!! ;-) Tak to se v tom případě přidávám do klubu!!! Straším tu od 6:30. Se vždycky divím, že v tom polospánkovým stavu vůbec dorazím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 To už jste všichni jeli domů??? Nikde nikdo!!! nenene....pracanti zustavaji :-) Tak tak !!! ;-) No tady se razi heslo: "Cim driv do prace, tim dyl z prace" :-) Faakt ? Tak to sem rad, ze to neplati jen u nas Neboj...i na jihu se dre od nevidim do nevidim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 (editace) tak už mě pumpli v pojišťovně.... Editováno: 23. Duben 2007, autor: FOX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 tak už mě pumpli v pojišťovně.... Ale, copak ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 tak už mě pumpli v pojišťovně.... Ale, copak ? nic povinný ručení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 tak už mě pumpli v pojišťovně.... Ale, copak ? nic povinný ručení Noooo...to me taky ceka ted nekdy :-( a nalada je zase v <> :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 tak už mě pumpli v pojišťovně.... Ale, copak ? nic povinný ručení Noooo...to me taky ceka ted nekdy :-( a nalada je zase v <> :-) neuděláš nic,když chceš jezdit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 tak už mě pumpli v pojišťovně.... Ale, copak ? nic povinný ručení Noooo...to me taky ceka ted nekdy :-( a nalada je zase v <> :-) neuděláš nic,když chceš jezdit.... No tak to mas pravdu, ale porad nechapu, kde vzali ty cisla do statistik, ze 1/4 ridicu jezdi bez povinnyho ruceni :-O Jeste ze ho mam celkem levny...za 1.8 platim neco kolem 3.200,-Kc rocne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 To uz mam nastesti letos zasebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Uz se pomalu chystam dom !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Uz se pomalu chystam dom !!! Tak cau...taky dneska balim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Uz se pomalu chystam dom !!! měj se. já ještě budu v práci.Ale budu dělat na autí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 tak už mě pumpli v pojišťovně.... Ale, copak ? nic povinný ručení Noooo...to me taky ceka ted nekdy :-( a nalada je zase v <> :-) neuděláš nic,když chceš jezdit.... No tak to mas pravdu, ale porad nechapu, kde vzali ty cisla do statistik, ze 1/4 ridicu jezdi bez povinnyho ruceni :-O Jeste ze ho mam celkem levny...za 1.8 platim neco kolem 3.200,-Kc rocne další + 1,8 T Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 tak už mě pumpli v pojišťovně.... Ale, copak ? nic povinný ručení Noooo...to me taky ceka ted nekdy :-( a nalada je zase v <> :-) neuděláš nic,když chceš jezdit.... No tak to mas pravdu, ale porad nechapu, kde vzali ty cisla do statistik, ze 1/4 ridicu jezdi bez povinnyho ruceni :-O Jeste ze ho mam celkem levny...za 1.8 platim neco kolem 3.200,-Kc rocne no mě nepřišla složenka.Nějak sem na to zapomněl a pak mě napadlo do kdy to mam.A ejhle do soboty.Jel sem do práce se sevřenou .... aby mě nechytli švestky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 no mě nepřišla složenka.Nějak sem na to zapomněl a pak mě napadlo do kdy to mam.A ejhle do soboty.Jel sem do práce se sevřenou .... aby mě nechytli švestky. Tak to bych si asi nerisknul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 tak už mě pumpli v pojišťovně.... Ale, copak ? nic povinný ručení Noooo...to me taky ceka ted nekdy :-( a nalada je zase v <> :-) neuděláš nic,když chceš jezdit.... No tak to mas pravdu, ale porad nechapu, kde vzali ty cisla do statistik, ze 1/4 ridicu jezdi bez povinnyho ruceni :-O Jeste ze ho mam celkem levny...za 1.8 platim neco kolem 3.200,-Kc rocne no mě nepřišla složenka.Nějak sem na to zapomněl a pak mě napadlo do kdy to mam.A ejhle do soboty.Jel sem do práce se sevřenou .... aby mě nechytli švestky. Kamos vcera zjistil, ze uz 2,5 roku jezdi bez technicky....stesti jako krava, ze ho po celou tu dobu nechytli :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 zdaréc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 bry den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Brej vecir mladeznici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Brej vecir mladeznici Ahóóóóóóóóóóóój Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Bry den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Brej večír vepolek -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Bry den Fůůůůůůj, šukmajstr, du blejt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Ted čučim na TV reportáž o AIDS rozšířil to nějakej homouš kterej skátil 2000 homoušů a tím to rozšířil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky