kocht Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Bry den Fůůůůůůj, šukmajstr, du blejt... Prosim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Ted čučim na TV reportáž o AIDS rozšířil to nějakej homouš kterej skátil 2000 homoušů a tím to rozšířil. Ono je myslim jedno,jak byl sexualne orientovanej ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Ted čučim na TV reportáž o AIDS rozšířil to nějakej homouš kterej skátil 2000 homoušů a tím to rozšířil. Zastrelit ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 bre den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 cheeeelou...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Zdravím všechny!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Pocitil uz nekdo Krystofa ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Pocitil uz nekdo Krystofa ? néééééééééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Pocitil uz nekdo Krystofa ? néééééééééé A videli jste je aspon nekdo nekde ? Ja teda jeste ani jednu hlidku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 bre rano panove...no vcera jsem najezdil asi 400km a nevidel jsem ani jednoho policajta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Pocitil uz nekdo Krystofa ? néééééééééé A videli jste je aspon nekdo nekde ? Ja teda jeste ani jednu hlidku.... já sem potakl asi jedno auto.Ale normálně jelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 bre rano panove...no vcera jsem najezdil asi 400km a nevidel jsem ani jednoho policajta bre den.Sem slyšel že je to snad jen kec že bude Kryšot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 bre rano panove...no vcera jsem najezdil asi 400km a nevidel jsem ani jednoho policajta co si přivez hezkýho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 bre rano panove...no vcera jsem najezdil asi 400km a nevidel jsem ani jednoho policajta bre den.Sem slyšel že je to snad jen kec že bude Kryšot no tak aby si na to hned nedoplatil...spis bych rek ze bude vetsi nez se rika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 bre rano panove...no vcera jsem najezdil asi 400km a nevidel jsem ani jednoho policajta bre den.Sem slyšel že je to snad jen kec že bude Kryšot no tak aby si na to hned nedoplatil...spis bych rek ze bude vetsi nez se rika já jezdim dle předpisů a už mám vše v pořádku větší-ufidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Pocitil uz nekdo Krystofa ? Včera v rádiu říkali, že to byla s tím Kryštofem jen kachna, ale mě to tak nepřipadlo. Sice jsem nikde neviděl jak číhají, ale v autech jich jezdilo dost a dokonce jsem v jedné ulici v Olomouci viděl i 3 na těch jejich motorkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 (editace) http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?t=3...26ed9b122496dda je to sice diskuze na viry.cz, ale cast fora je pro hoax.cz Editováno: 24. Duben 2007, autor: acter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?t=3...26ed9b122496dda No tak to fakt vypadá, že nic není. Ale je fakt, že venku je klid. Jen ať to vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?t=3...26ed9b122496dda No tak to fakt vypadá, že nic není. Ale je fakt, že venku je klid. Jen ať to vydrží. Ted jestli nas matou, ze neco bude, aby se jezdilo v klidu...a ono nic nebude ANEBO ted uverime, ze nic nebude, zacne se jezdit rychle a ve ctvrtek najedou vsichni policajti na ulici a budou to sazet :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 ja teda jezdim porad stejne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 (editace) http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?t=3...26ed9b122496dda No tak to fakt vypadá, že nic není. Ale je fakt, že venku je klid. Jen ať to vydrží. Ted jestli nas matou, ze neco bude, aby se jezdilo v klidu...a ono nic nebude ANEBO ted uverime, ze nic nebude, zacne se jezdit rychle a ve ctvrtek najedou vsichni policajti na ulici a budou to sazet :-))) Snad ne. Duben je už dlouho měsícem bezpečnosti a bylo vždy spousta policajtů v ulicích, ale pokud já vím, tak spíš preventivně. U nás při kontrolách rozdávali sluneční fólie, myslím že před 3 rokama, a jinak při přestupku místo pokut dávali citróny nějaké děti, které jim asistovali. Rozhodně to je lepší, než nějaká buzerace, za prkotiny. Editováno: 24. Duben 2007, autor: Matys06 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?t=3...26ed9b122496dda No tak to fakt vypadá, že nic není. Ale je fakt, že venku je klid. Jen ať to vydrží. Ted jestli nas matou, ze neco bude, aby se jezdilo v klidu...a ono nic nebude ANEBO ted uverime, ze nic nebude, zacne se jezdit rychle a ve ctvrtek najedou vsichni policajti na ulici a budou to sazet :-))) Snad ne. Duben je už dlouho měsícem bezpečnosti a bylo vždy spousta policajtů v ulicích, ale pokud já vím, tak spíš preventivně. U nás při kontrolách rozdávali sluneční fólie, myslím že před 3 rokama, a jinak při přestupku místo pokut dávali citróny nějaké děti, které jim asistovali. Rozhodně to je lepší, než nějaká buzerace, za prkotiny. Jo ta akce s tema citronama, si myslim, hnula se svedomim ridicu daleko vic, nez nejakej flastr a body... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Bre ranko mladeznici ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 ja teda jezdim porad stejne :-) stejne rychle X stejne pomalu ..... zamerne nepisu stejne rychle X stejne bezpecne , protoze se da jezdit rychle a zaroven bezpecne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 ja teda jezdim porad stejne :-) Porad stejne na hovno :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky