Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Bry den :D

Fůůůůůůj, šukmajstr, du blejt... :ble

Prosim?

Ted čučim na TV reportáž o AIDS rozšířil to nějakej homouš kterej skátil 2000 homoušů a tím to rozšířil. :aggressive:

Ono je myslim jedno,jak byl sexualne orientovanej ne?

Ted čučim na TV reportáž o AIDS rozšířil to nějakej homouš kterej skátil 2000 homoušů a tím to rozšířil. :aggressive:

Zastrelit !

bre den

cheeeelou......

Zdravím všechny!!! -_-

Pocitil uz nekdo Krystofa ?

néééééééééé

néééééééééé

A videli jste je aspon nekdo nekde ? Ja teda jeste ani jednu hlidku....

bre rano panove...no vcera jsem najezdil asi 400km a nevidel jsem ani jednoho policajta

néééééééééé

A videli jste je aspon nekdo nekde ? Ja teda jeste ani jednu hlidku....

já sem potakl asi jedno auto.Ale normálně jelo

bre rano panove...no vcera jsem najezdil asi 400km a nevidel jsem ani jednoho policajta

bre den.Sem slyšel že je to snad jen kec že bude Kryšot

co si přivez hezkýho?

no tak aby si na to hned nedoplatil...spis bych rek ze bude vetsi nez se rika ;)

no tak aby si na to hned nedoplatil...spis bych rek ze bude vetsi nez se rika ;)

já jezdim dle předpisů a už mám vše v pořádku :) větší-ufidime

Včera v rádiu říkali, že to byla s tím Kryštofem jen kachna, ale mě to tak nepřipadlo. Sice jsem nikde neviděl jak číhají, ale v autech jich jezdilo dost a dokonce jsem v jedné ulici v Olomouci viděl i 3 na těch jejich motorkách. :)

No tak to fakt vypadá, že nic není. Ale je fakt, že venku je klid. Jen ať to vydrží.

Ted jestli nas matou, ze neco bude, aby se jezdilo v klidu...a ono nic nebude ANEBO

ted uverime, ze nic nebude, zacne se jezdit rychle a ve ctvrtek najedou vsichni policajti na ulici a budou to sazet :-)))

ja teda jezdim porad stejne :-)

No tak to fakt vypadá, že nic není. Ale je fakt, že venku je klid. Jen ať to vydrží.

Ted jestli nas matou, ze neco bude, aby se jezdilo v klidu...a ono nic nebude ANEBO

ted uverime, ze nic nebude, zacne se jezdit rychle a ve ctvrtek najedou vsichni policajti na ulici a budou to sazet :-)))

Snad ne. Duben je už dlouho měsícem bezpečnosti a bylo vždy spousta policajtů v ulicích, ale pokud já vím, tak spíš preventivně. U nás při kontrolách rozdávali sluneční fólie, myslím že před 3 rokama, a jinak při přestupku místo pokut dávali citróny nějaké děti, které jim asistovali. Rozhodně to je lepší, než nějaká buzerace, za prkotiny.

Upraveno od Matys06

Snad ne. Duben je už dlouho měsícem bezpečnosti a bylo vždy spousta policajtů v ulicích, ale pokud já vím, tak spíš preventivně. U nás při kontrolách rozdávali sluneční fólie, myslím že před 3 rokama, a jinak při přestupku místo pokut dávali citróny nějaké děti, které jim asistovali. Rozhodně to je lepší, než nějaká buzerace, za prkotiny.

Jo ta akce s tema citronama, si myslim, hnula se svedomim ridicu daleko vic, nez nejakej flastr a body...

Bre ranko mladeznici !

stejne rychle X stejne pomalu ..... zamerne nepisu stejne rychle X stejne bezpecne , protoze se da jezdit rychle a zaroven bezpecne...

Porad stejne na hovno :D :D :D:p:p:p

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.