MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 ..... zamerne nepisu stejne rychle X stejne bezpecne , protoze se da jezdit rychle a zaroven bezpecne... Moje slova !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Bre ranko mladeznici ! Breeeee.... Tak ses prisel nudit do prace ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 áno áno, dobré ráno -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Bre ranko mladeznici ! Breeeee.... Tak ses prisel nudit do prace ? :-) No jo uz je to dyl, ale vazne se mi nechtelo !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 áno áno, dobré ráno -_- -_- Cau mladezniku ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 dobré ráno a Bauí vše nej k svátku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Bre ranko mladeznici ! Čau, už bylo cítit, že tu chybíš!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 No, vidím, že dopolední skupinka je skoro komplet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 dobré ráno a Bauí vše nej k svátku tak tak Sejisku, Jiřinkám vše nej -_- -_- -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 dobré ráno a Bauí vše nej k svátku tak tak Sejisku, Jiřinkám vše nej Taky se přidávám!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 čágo badyno a děkuji tak si dáme,když mám ten svátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Bre ranko mladeznici ! Čau, už bylo cítit, že tu chybíš!!! Bre ranko Si s vama nikdo nechtel psat ze ? Jenze ja dneska asi moc nebudu stihat, moc prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 čágo badyno a děkuji tak si dáme,když mám ten svátek čago no škoda že ještě není pátek, to by jsme dali ještě víc -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Vse nej vsem dnesnim oslavencum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Tak a te tu vsichni chlamou ty pifa co si sem nasmailikovali takze nikdo nemuze psat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 dííííky za přání pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Ahoj Peto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Vse nej vsem dnesnim oslavencum Tak bych se rad pridal ke gratulacim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 dííííky za přání pánové Nemas ale vubec za co !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Bre ranko mladeznici ! Čau, už bylo cítit, že tu chybíš!!! Bre ranko Si s vama nikdo nechtel psat ze ? Jenze ja dneska asi moc nebudu stihat, moc prace Taky toho mám dost, ale spíš tím mám na mysli, že ikdyž makám, nemusím teď tak rychle číst a dohánět debatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Taky toho mám dost, ale spíš tím mám na mysli, že ikdyž makám, nemusím teď tak rychle číst a dohánět debatu No ale sou tu prostoje a kdyz se nekdo chyti tak to stihat cist nebudes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Tak na todle sem fakt zvedavej : http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...5&start=125 2.5. bude hotoofoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Taky toho mám dost, ale spíš tím mám na mysli, že ikdyž makám, nemusím teď tak rychle číst a dohánět debatu No ale sou tu prostoje a kdyz se nekdo chyti tak to stihat cist nebudes To máš pravdu, ale zatím to není tak hrozné. Nejhorší je, když všichni něco napíšou ahned to skočí na další stránku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Vsichni chrapou ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Taky toho mám dost, ale spíš tím mám na mysli, že ikdyž makám, nemusím teď tak rychle číst a dohánět debatu No ale sou tu prostoje a kdyz se nekdo chyti tak to stihat cist nebudes To máš pravdu, ale zatím to není tak hrozné. Nejhorší je, když všichni něco napíšou ahned to skočí na další stránku Jojo, ale to by to musel byt aktivni Bauina nas forum spammer aby se to delo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky