FOX Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 kua clovek tady chvilku neni a uz nestiha A co teprv az tady budes to se bude nestihat jdu pro kavu a vratim se já se vrátim a se mnou přijde zákon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Nejvetsi spammer fora je tu Bauina klidecek spammere Kdo ja ? ... haha no mozna sem, ale proti tobe sem jen malej bezvyznamnej spammirecek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 kua clovek tady chvilku neni a uz nestiha A co teprv az tady budes to se bude nestihat Jo, jo, zatím to za Bauraka přebíráme A tak to ma byt, v hospode to ma zit ne chrapat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 kua clovek tady chvilku neni a uz nestiha A co teprv az tady budes to se bude nestihat jdu pro kavu a vratim se já se vrátim a se mnou přijde zákon I'll be back ! Terminator ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Nejvetsi spammer fora je tu Bauina klidecek spammere stejne na Hospodu by bylo idelanjsi IRC nebo nejakej chat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 kua clovek tady chvilku neni a uz nestiha A co teprv az tady budes to se bude nestihat Jo, jo, zatím to za Bauraka přebíráme A tak to ma byt, v hospode to ma zit ne chrapat Taky si myslím. Ještěže tu máme dost místa!!! Ale to pifko nějak vázne!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Nejvetsi spammer fora je tu Bauina klidecek spammere stejne na Hospodu by bylo idelanjsi IRC nebo nejakej chat... Vsak muzes zkusit .... http://chat.skodahome.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Teď taková malá otázečka. Jáké je kde počasí??? Díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Teď taková malá otázečka. Jáké je kde počasí??? Díky za info Jablonec - tak nejak hnusne zatazeno ale neprsi ani nic takoveho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 kua clovek tady chvilku neni a uz nestiha A co teprv az tady budes to se bude nestihat Jo, jo, zatím to za Bauraka přebíráme A tak to ma byt, v hospode to ma zit ne chrapat Taky si myslím. Ještěže tu máme dost místa!!! Ale to pifko nějak vázne!!! clhastat v pracovní době Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Mam navstevu za chvili sem z5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Já jsem z Olomouce a právě se to tady nějak divně honí, tak čekám, z které strany to příjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Nejvetsi spammer fora je tu Bauina klidecek spammere stejne na Hospodu by bylo idelanjsi IRC nebo nejakej chat... Vsak muzes zkusit .... http://chat.skodahome.cz tak o tom jsem vazne nevedel...ale stejne mi to nejak nefunguje...nejde odeslat zprava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 kua clovek tady chvilku neni a uz nestiha A co teprv az tady budes to se bude nestihat Jo, jo, zatím to za Bauraka přebíráme A tak to ma byt, v hospode to ma zit ne chrapat Taky si myslím. Ještěže tu máme dost místa!!! Ale to pifko nějak vázne!!! clhastat v pracovní době Jak jinak tu práci přežít??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Teď taková malá otázečka. Jáké je kde počasí??? Díky za info Zdar...tak nejak se to honi...chvili zatazeno chvili jasno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Teď taková malá otázečka. Jáké je kde počasí??? Díky za info Strakonice zamračeno a pršelo a asi bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 kava hotova, squash zamluven a ted mohl konecne zacit neco delat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 kava hotova, squash zamluven a ted mohl konecne zacit neco delat JAKO TADY NEBO V ZAMĚSTNÁNÍ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 kava hotova, squash zamluven a ted mohl konecne zacit neco delat JAKO TADY NEBO V ZAMĚSTNÁNÍ? musim stihnout oboji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 kava hotova, squash zamluven a ted mohl konecne zacit neco delat JAKO TADY NEBO V ZAMĚSTNÁNÍ? musim stihnout oboji no o to se snažim už od rána Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 se mi RSS ctecka obcas muze zblaznit...chtelo by z toho filtrovat HOSPODU :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Tak vidím, že je to počasí asi všude stejný. Akorát tady ještě nepršelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 se mi RSS ctecka obcas muze zblaznit...chtelo by z toho filtrovat HOSPODU :-))) No me by vyhovovalo kdyby se udelalo RSSko na kazdou sekci na foru Pac sou veci co me vubec nezajimaj a nectu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Koukam ze pouzivas operu jo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 se mi RSS ctecka obcas muze zblaznit...chtelo by z toho filtrovat HOSPODU :-))) No me by vyhovovalo kdyby se udelalo RSSko na kazdou sekci na foru Pac sou veci co me vubec nezajimaj a nectu tak tomudle teda nějak vůbec nerozumim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky